💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny trochę jestem spokojniejsza. Ony ten pęcherzyk lepiej wyglądał na usg. W poniedziałek mam wizytę z pakietu medycznego z pracy, planowałam chodzić tam tylko po to, żeby mieć skierowania na badania, ale może zostanę tam ja stałę. W poniedziałek więc czeka mnie kolejne usg, może maluszek urośnie już ładnie
-
Lara dobry pomysl! natchnelas mnie aby umowic sie na Luxmed do lekarza. przeciez palce za to. u tego lekarza z luxmedu nie zostane bo mam swoja gin prywatnie lecz badania czemu nie 👍🏼
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨ -
Gosia1234 wrote:Lara dobry pomysl! natchnelas mnie aby umowic sie na Luxmed do lekarza. przeciez palce za to. u tego lekarza z luxmedu nie zostane bo mam swoja gin prywatnie lecz badania czemu nie 👍🏼
Gosia ja tak robiłam też w pierwszej ciąży. Nie orzykladalam uwagi do usg luxmedu, bo mają bardzo kiepskie, ale miałam bezpłatne badania (morfologia itp). Jeśli masz taki pakiet warto chociażby w ten sposób z niego korzystać w lux medzie można na czacie porozmawiać z położną i ona też wykisze ewentualne skierowanie na badania.Gosia1234 lubi tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:U mnie do tej pory jedyny objaw ciąży w sumie to ból sutków .. wstałam dziś rano i zupełnie nie bolą ... zero .. jestem w szoku..przeszło przez noc .. a bolało od początku
Mnie też bolą czasem bardziej czasem mniej.
🔸28 lat
Dziewczyny, które macie pakiety u mnie jest tak, ze chodzę prywatnie do lekarza i normalnie płacę ale jak mi dała listę na badania 1 trymestru to zadzwoniłam na infolinie tam gdzie mam abonament i powiedziałam, ze mam zlecone badania i się chcę zapisać i bez problemu mnie na wszystko zapisali i za nic nie płaciłam może u Was też tak jest? Mój pakiet obejmuję prowadzenie ciąży oczywiście. Dodatkowo za te prywatne wizyty biorę faktury i oddają mi część za wizytę (place 180 a oddają 80). Zorientujcie się może u Was też tak jest 😊
-
Ja lecę na razie na 2 pakiety, luxmed i enel med.. już widzę z w luxmedzie jest sprawniej bo mają usg w gabinecie ale wolę lekarza z enel medu i nie wiem o robić..
Suzi spokojnie, nie panikuj. Staraj się normalnie funkcjonować nie masz teraz na nic wpływu trzeba czekać. Możesz być szczęściara bez dolegliwości ciazowych. Mnie bolą piersi i sutki jak otre zakładając stanik. Bez bym chyba oszalała. No i spodnie robią się ciasne na brzuchu..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Suzi spokojnie, nie panikuj. Staraj się normalnie funkcjonować nie masz teraz na nic wpływu trzeba czekać. Możesz być szczęściara bez dolegliwości ciazowych. Mnie bolą piersi i sutki jak otre zakładając stanik. Bez bym chyba oszalała. No i spodnie robią się ciasne na brzuchu..[/QUOTE]
Miałam identycznie z tymi sutkami od samego poczatku.. a teraz nagle nic ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnySpokojnie mam dużo znajomych co jedyna oznaką ciąży był brak okresu i rosnący brzuch. Szczęściary...
ja czuję się strasznie już trzeci raz to samo. Mdli mnie na samą myśl o mdłościch... Koszmar...
Spać bym chciała ale w dzień nie da rady a w nocy córka spać nie daje. Duża dziewczyna już a ma takie problemy ze snem ze masakra. Zwarjuje z nią kiedyś... Zawsze miała problemy od małego mi nie spała. To dziecko może wcale nie spać... -
nick nieaktualny
-
suzi1994 wrote:Suzi spokojnie, nie panikuj. Staraj się normalnie funkcjonować nie masz teraz na nic wpływu trzeba czekać. Możesz być szczęściara bez dolegliwości ciazowych. Mnie bolą piersi i sutki jak otre zakładając stanik. Bez bym chyba oszalała. No i spodnie robią się ciasne na brzuchu..
Miałam identycznie z tymi sutkami od samego poczatku.. a teraz nagle nic ..[/QUOTE]
Na razie się nie derwuj, ja też jako tako nie mam jakiś ciążowych objawów, a w pierwszej ciąży to w ogóle śmigałam jak gdyby nigdy nic,tylko brzuszek sobie rósł.
Ja mam w sobotę wizytę i już się doczekać nie mogę i potem właśnie na lux med za tydzień w czwartek. I po tej wizycie w sumie zadecyduje którego lekarza się trzymać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2020, 11:09