💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś tu dzisiaj cichutko, wszystko u Was w porządku?
Ka dziś jestem trupkiem, nie mam siły się ruszyć a chciałam porządnie sprzątnąć mieszkanie 🙄 -
Ja niestety fatalne mdłości,nudności i wymioty, a do tego jeszcze praca. Ale pocieszam sie ze jeszcze 3 dni i od 10.06 urlop. Może po nim już mi troche odda. To będzie 11 tydzień a ktos tu pisal ze wtedy ma być juz lepiej. I tego się tętna trzymam !
Poza tym 18 45 mam wizytę, pierwszą u doktor u której chcę rodzić. Poza tym pewnie podejrzę fasolkę. Ciekawe jak wyglada sytuacja po tych moich krwawieniach. Może znajdzie przyczynę...
Milego dnia! -
Mnie maltretują koszmarne wzdęcia i zapracia. Myślicie że mogę wziąć fibraxine ? To jest błonnik nie żelujący z laktoferyna?
A czy was też. Przy kichaniu boli brzuch?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 12:12
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Kinaa masz 100% racji w tym co mówisz, również uważam że w ciąży trzeba znaleźć lekarza któremu się ufa i się na niego zdać, że wie co robi
Brunetka trzymam kciuki za wizytę i czekam na piękne zdjęcie u mnie kochana już jest 11 tydzień ale na razie jakoś słabo z tym lepszym samopoczuciem. Oby u Ciebie się szybciej poprawiło. Odpocznij na urlopie ♥️
Sol mnie czasem tak pociągnie w brzuchu jak kichnę że widzę gwiazdy 😂 podobno to więzadła tak bolą.
Ja się znowu dzisiaj czuję tragicznie, rano zwymiotowałam zanim jeszcze cokolwiek zjadłam, teraz sobie zrobiłam tosty francuskie i wypiłam cappuccino ale nadal mnie mdli. Też mam do posprzątania dom i trochę rzeczy do wyprasowania. Do tego mąż od wczoraj chodzi do nowej pracy i to też stres dla mnie Powiem Wam że chciałabym być już po tym USG genetycznym bo się jakoś stresuję mimo że jesteśmy oboje młodzi i nie mamy żadnych obciążeń w rodzinie. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 12:24
Kinaa lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
suzi1994 wrote:Planujecie robić test nifty ? Koszt ok2500 zł ale jest bezinwazyjny
Brunetka trzymam kciuki za wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 12:42
-
SolAngelica wrote:Mnie maltretują koszmarne wzdęcia i zapracia. Myślicie że mogę wziąć fibraxine ? To jest błonnik nie żelujący z laktoferyna?
A czy was też. Przy kichaniu boli brzuch?
Podobnie jak dziewczyny jestem zapisana na usg + pappa, nir planuję nic dodatkowego najchętniej nawet tego bym nie robiła bo to tylko stres 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 13:34
-
nick nieaktualnySolAngelica wrote:Mnie maltretują koszmarne wzdęcia i zapracia. Myślicie że mogę wziąć fibraxine ? To jest błonnik nie żelujący z laktoferyna?
A czy was też. Przy kichaniu boli brzuch?
Tak, też zauważyłam, że przy kichaniu "czuję" brzuch.Dżejzi 32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi co jakis czas przychodzą myśli o Nifty. W poniedziałek mam wizytę na NFZ z USG, a tydzień później to typowo prenatalne z pappa . Zobaczę co mi lekarze polecą, bo do pierwszej lekarki mam w sumie zaufanie mimo trochę trudnego kontaktu, a drugi lekarz z polecenia i dobrymi opiniamii z certyfikatem FMF.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020