💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś rano byłam na USG, bo chcemy dziś ogłosić rodzince maluch nadrobil, dziś wyszło 10+6 (spodziewałam się, że będzie 9+7). Wszystko dobrze, serducho bije ❤️, maluch się ładnie ruszał teraz się zastanawiam, czy przekładać prenatalne z 6.07, bo według dzisiejszego USG to będzie 13+1, ale chyba już tak zostawie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 12:46
Kinaa, KateHawke, Mamba91, juudi, Marcelina715, PatkaPP, bella88 lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny a Wy planujecie jakieś wyjazdy wakacyjne ? Czy raczej nie czujecie się na tyle dobrze ?
My planujemy jechać w sierpniu nad morze. Mam nadzieję, że wtedy już będę się dobrze czuc -
nick nieaktualny
-
Ewelka ważne żeby się nie poddawać po porażkach tylko działać dalej i być dobrej myśli ja zawsze mówiłam, że chociaż za 10 razem ale się w końcu uda i się udało wcześniej
Ja chętnie bym pojechała ale siedzę na l4 więc wolę nie ryzykować a nóż jakby się coś stało to wolę też być na miejscu no i oczywiście ta cała korona .. chociaż męża ostatnio nagabywałam chociaż na weekend nad morzem ale dla nas to 600 km i dla świętego spokoju z moim tatą się ugadali i dostałam basen, który mają mi rozłożyć u rodziców żebym mogła leżeć w nim na materacyku jak wieloryb i taplać się bezpiecznieEwelka85 lubi tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny a Wy planujecie jakieś wyjazdy wakacyjne ? Czy raczej nie czujecie się na tyle dobrze ?
-
My planujemy tydzień nad morzem na początku września, trochę się martwię podróżą bo od nas wg nawi bez postojów to 8,5h więc z postojami będzie z 10 ale może dam radę. Jak stwierdzę, ze nie dam to wyjedziemy dzień wcześniej weźmiemy jakiś nocleg 😉
Ogólnie w grudniu wykupiliśmy wycieczkę na Maderę na sierpień z okazji 5 rocznicy ślubu ale cóż, Madera musi na nas jeszcze zaczekać 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 16:26
-
Tortie wrote:Ewelka85 ja też dla dziewczynki już mam wybrane imię, a po prenetalnych wyszło, że prawdopodobnie będzie chłopiec. Jak mi się kilka męskich podobało od zawsze to okazało się, że w rodzinie męża w bardzo bliskiej rodzinie już są zajęte
U nas jak potwierdzi się, że chłopak to będzie Antoś 🥰Ewelka85, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:Ja dziś rano byłam na USG, bo chcemy dziś ogłosić rodzince maluch nadrobil, dziś wyszło 10+6 (spodziewałam się, że będzie 9+7). Wszystko dobrze, serducho bije ❤️, maluch się ładnie ruszał teraz się zastanawiam, czy przekładać prenatalne z 6.07, bo według dzisiejszego USG to będzie 13+1, ale chyba już tak zostawie.7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Mamba91 wrote:U nas jak potwierdzi się, że chłopak to będzie Antoś 🥰
Tortie lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
Paulina25 wrote:My mamy Antosia Pięknene imię ale dość popularne już niestety. Jak nadawaliśmy to nie wiedzieliśmy że jest na drugim miejscu w Polsce
Wiem teraz jest chyba najpopularniejsze w Polsce ale nie interesuje mnie to, Nam się podoba, wśród rodziny i bliskich znajomych nikt Antosia nie ma więc nie widzimy przeszkód 😉 najwyżej będzie kilku Antków w przedszkolu 😁Paulina25 lubi tę wiadomość
-
Mamba91 wrote:Wiem teraz jest chyba najpopularniejsze w Polsce ale nie interesuje mnie to, Nam się podoba, wśród rodziny i bliskich znajomych nikt Antosia nie ma więc nie widzimy przeszkód 😉 najwyżej będzie kilku Antków w przedszkolu 😁
My na tej samej zasadzie mamy Amelkę po prostu od zawsze mi się podobało to imięMamba91, Ewelka85 lubią tę wiadomość
05.2017 - 🎀 córeczka
Czekamy na drugą córeczkę - rośnij zdrowo 🙏
30.12.2020 ❤ 3500g
💔 11.2019 👼 -
_lucky_ wrote:My na tej samej zasadzie mamy Amelkę po prostu od zawsze mi się podobało to imię
-
Hej, trochę się nie odzywałam, ale w sumie u mnie to samo co i u Was
Byliśmy tydzień nad morzem,odpoczęłam troszeczkę.
Co do nudności i wymiotów (bo niektórych ten temat interesuje ) ja miałam straszne 2 tygodnie, takie że nie mogłam się podnieść. Teraz jest różnie. Wymiotuję codziennie rano i jak mam gorszy dzień to jeszcze drugi, czasem trzeci raz. Zwykle jest źle albo rano, albo jak nie zjem obiadu w porę to w południe, rzadziej wieczorem (jak jestem bardzo zmęczona i głodna). Ale teraz to już można przeżyć w sumie. Oby było coraz lepiej, czego i Wam życzę.
Wizyta 23.06 i na początku lipca zamierzam powiedzieć w pracy o ciąży. Strasznie się tym denerwuję
A z przyjemnych rzeczy to kupiłam sobie detektor tętna i od piątku udaje mi się znaleźć tętno maluszka Ostrzegam dziewczyny, które chciałyby kupić, a nigdy tego nie robiły - w 10 tygodniu to jest dość trudne i łatwo się zestresować kiedy nie można znaleźć. Ale generalnie polecam wszystkim zestresowanym Jak coś to pytajcie
KateHawke, cukrowa.wata lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam ciężki dzień nudzi i do tego uczucie co chwilę jakbym miała zemdleć. Do południa kompletnie nic nie zrobiłam. Z jednej strony mam uczucie że jestem głodna z drugie nudzi i nawet myśleć o jedzeniu mi się nie chce. Masakra niech ten czas się już kończy.
Brunetka fajnie chociaż sobie psychicznie i fizycznie odpoczęłas.
U mnie pierwszy syn miał być Antoś, ale w końcu drugie imię takie dostał.
A tym razem nie mam w ogóle na ten moment pomysłów na imiona....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 22:26
-
nick nieaktualnyDżejzi 32 wrote:Ja dziś mam ciężki dzień nudzi i do tego uczucie co chwilę jakbym miała zemdleć. Do południa kompletnie nic nie zrobiłam. Z jednej strony mam uczucie że jestem głodna z drugie nudzi i nawet myśleć o jedzeniu mi się nie chce. Masakra niech ten czas się już kończy.
Brunetka fajnie chociaż sobie psychicznie i fizycznie odpoczęłas.
U mnie pierwszy syn miał być Antoś, ale w końcu drugie imię takie dostał.
A tym razem nie mam w ogóle na ten moment pomysłów na imiona....
Mam to samo katastrofa z tym.. ale niedługo już.. a do tego znów codzień strasznie wymiotuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2020, 10:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny