💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystko dobrze. 😉 Mały mierzy prawie 7,5 cm i termin porodu skorygował mi się na 25 grudnia.
migotkaa, Gaja88, PatkaPP, angelika1995, Majorka, Tortie, *Agape*, KateHawke, bella88, juudi, Marcelina715, antonna, Brunetka, Mamba91, Ewelka85, Kinaa, cukrowa.wata, Kalina555 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Wszystko dobrze. 😉 Mały mierzy prawie 7,5 cm i termin porodu skorygował mi się na 25 grudnia.
To masz teraz taki termin porodu jak jaEdyciak lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
*Agape* wrote:Edyciak super, że wszystko ok 🙂
Robiłaś też badania krwi do pappa?
Czyli zapowiada się kolejny chłopak? 🙈 Mówię Wam, będzie wojna jak tylu chłopaków się urodzi 😅
U nas w otoczeniu tez sami chlopcy. A z inyych watkow na forum wychodzi na to ze wiecej dziewczynek niz chlopcow sie urodzi :p
🔸28 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, Pappe też robiłam. Wyniki mają być za tydzień, tylko zapomniałam dopytać, czy to już będą obliczone ryzyka, czy suche wyniki.
Ale jestem dobrej myśli 😉
Obawiałam się trochę, że może wyjść coś nie tak, ale wszystkie pomiary wyszły idealnie. Z wywiadu też nic złego nie wynika, także jestem spokojna. 😉
Mam tylko nadzieję, że mój dzieć później nieco zwolni ze wzrostem. 😂Mamba91, *Agape* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja równo tydzień temu robiłam USG i mi krew też pobierali. Suche liczbowe wyniki krwi były już w piątek do zobaczenia na stronie Alabu, a dzisiaj z niecierpliwością wyczekuję info o całkowitym wyliczonym ryzyku. Jeśli wszystko wyjdzie ok to mam dostać info na maila, a w innym wypadku doktor będzie dzwonił.
No i u mnie też na synka wygląda.Brunetka, Edyciak, PatkaPP lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
suzi1994 wrote:Kuuurde dziewczyny , ale będziecie miały prezent pod choinkę
Haha no ciekawy termin zastanawiam się, czy u mnie nie będą chcieli jednak trochę wcześniej ciąży rozwiązać z uwagi na cukrzycę ciążowa.Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Kinaa wrote:Edyciak super wiadomości
ja to już zapowiedziałam mężowi, że jak zjem wigilię to mogę jechać na porodówke :d w końcu cały rok czeka się na tyle pyszności na raz
I ten sledzik w smietanie z ziemniaczkami. Nigdy tak dobrze nie smakuje jak w wigilie. Ale bym podjadla 😋😋🔸28 lat