💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
*Agape* wrote:Cały czas zastanawiam się nad detektorem, ale obawiam się czy nie ma on jakiś właściwości szkodliwych dla dziecka 🤷🏻♀️
A jakiej firmy masz detektor?*Agape*, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
ja ma na razie jedno w 12 tygodniu i stwierdziłam, że co miesiąc będę teraz robić żeby sobie potem powiesić w ramkach detektor też mam ale fakt w 10 tygodniu i nawet 11 ciężko jest znależć i można się zestresować, do tego ja np na początku łapałam tylko swoje tętno - trzeba spokojnie dojść do wprawy ale mega fajna sprawa
-
No ja wlasnie dzis wyciagnelam swoj detektor tetna, ale nie udalo mi sie znalezc. Cos tam pikalo, pokazywalo tetno 130 ale wydaje mi sie, ze to byl moj puls (mierząc nad moim sercem tez mi pokazalo taki wynik). Nie chcialam tez tego dlugo robic i dusic brzucha, wiec na raze to olalam. Jeszcze mi lekarka nie mierzyla tetna dziecka, więc skoro ona nie chciala robic tego Dopplera no to tez nie bede dlugo probowac zlapac go detektorem 🙈👧 2017 ❤ 👶 2021
-
Brunetka wrote:Ja też mam angelsounds, super są. Czytalam kiedyś że były badania że 3 razy dziennie po 10 minut na pewno nie jest szkodliwe. Nie mam pojęcia dlaczego akurat tak testowali. Ja tylko znajduje tetno, doslownie minutę upewniam sie ze to nie moje i wyłączamstarania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
Brunetka wrote:Ojej, jaki malutki brzuszek 😲
Mnie w tej ciąży juz tak wybrzuszyło jak w 5 miesiącu w pierwszej ciąży 🙈🙉🙊Brunetka lubi tę wiadomość
2012 👩❤️👨
2016🧑
2018🧑🧒
01.2021🧑🧒👶Kropka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie🥰 My mamy termin na pograniczu grudnia z styczniem. Z miesiączki wychodzi 28 grudzień (cykle miałam nieregularne) natomiast z 1 USG w 7tc 30 grudzień, a na kolejnej wizycie w 11tc na USG pojawił się 1 styczeń. Wiecie może skąd ta rozbieżność? Lekarz mówił, że wszystko w porządku, także chyba nie mam się czym martwić. To moja pierwsza ciąża, dodam że mam 21 lat. Super posłuchac bardziej doświadczonych osóbek. Pozdrawiam cieplutko😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2020, 22:32
Ewelka85, PatkaPP, KateHawke, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
U mnie jest około tygodnia różnicy między om, a usg. Tez wszystko ok. Po prostu mogła być później owulacja, później się zagnieździć no różnie to bywa, grunt, że wszystko ok 😉
madzialena5520 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam z biwaku było cudownie ❤️ wypoczęliśmy i zresetowaliśmy się ☺️ powiedzieliśmy tam teściom o ciąży cieszyli się i opili i śpiewali nam wieczorem wraz z męża rodzeństwem ich drugimi połówkami, oraz ciocia, wujkiem i kuzynem także było wesoło ☺️ płynęliśmy po jeziorze pontonem, wylegiwaliśmy się na hamaku, kąpaliśmy się w jeziorze, jedliśmy kiełbaski z ogniska a o 5ej rano piliśmy herbatę z butli gazowej słuchając ptaków i żab ☺️ co do ciąży biorę Eutyrox no-spy już nie biorę. Czuję się świetnie, mdłości odpuściły na cały wyjazd ale myślę, że świeże powietrze tak na mnie zadziałało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 09:18
PatkaPP, Marcelina715, Kinaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak dobrze wyglądasz ☺️ ja też jeszcze nie mam brzuszka ale tłuszczyku trochę tak 🤣
Co do tematu o wyjazdach to my jedziemy pod koniec lipca do Szklarskiej Poręby i do Czech a od nas z Gdańska to też kawałek 😉 nie mam oporów - bardzo się cieszę. Zresztą byłam na biwaku bez WC a wodę mieliśmy zimną ze studni 🤷
Co do seksu to też się nie wstrzymujemy, nie mam bóli ani plamień więc po co ? ☺️ A pod namiotem było super to robić 😆
Edit: prenatalne mam 15 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 08:52
Edyciak lubi tę wiadomość