X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 💚STYCZEŃ 2021💚
Odpowiedz

💚STYCZEŃ 2021💚

Oceń ten wątek:
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotkaa wrote:
    A ja się melduje ze szpitala. Wczoraj dostałam mega krwawienia. Aż mi po nogach ciekło. Z maluszkiem na szczęście wszytsko ok, ciąża żywa. Nie wiadomo skąd krwawienie bo obraz usg czysty.

Migotkaa, trzymaj tam się. Jesteś pod opieką to ważne!! Wiem że leżenie jest do dupy, ale dla malucha kobieta wszystko jest w stanie wytrzymać. Mocne uściski!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 11:47

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • Marcelina715 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa,
    Jak wygląda sytuacja?

Listopad 2018 - syn
    Styczeń 2021 - córka.
  • *Agape* Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 18:51

Nasz tęczowy synek 😍🌈
    mhsv6iyef4wh4u59.png

05.2016 synek 👦🏻
    01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼
  • suzi1994 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi moje objawy ciąży jak zmalały o jakieś 90% ( mdłości i wymioty - już wymiotów nie ma mdłości delikatne bardzo i głównie wieczorem a były cały dzień ) tak i nie wróciły .. to już 3-4 dni .. wiec czekam jak na szpilkach na wizytę z usg która jest w środę .. ale martwię się bo coś za szybko te objawy przeszły

DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2020, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suzi1994 wrote:
    Mi moje objawy ciąży jak zmalały o jakieś 90% ( mdłości i wymioty - już wymiotów nie ma mdłości delikatne bardzo i głównie wieczorem a były cały dzień ) tak i nie wróciły .. to już 3-4 dni .. wiec czekam jak na szpilkach na wizytę z usg która jest w środę .. ale martwię się bo coś za szybko te objawy przeszły
    Nie mów hop tak szybko. 😉 To że mdłości dały ci odpocząć przez kilka dni, nie oznacza, że lada moment nie wrócą. Ja mdłości nie mam już dłuższy czas, ale wymioty owszem. Wczoraj np trzy razy wymiotowałam

• *Agape* Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 18:51

Nasz tęczowy synek 😍🌈
    mhsv6iyef4wh4u59.png

05.2016 synek 👦🏻
    01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Nie mów hop tak szybko. 😉 To że mdłości dały ci odpocząć przez kilka dni, nie oznacza, że lada moment nie wrócą. Ja mdłości nie mam już dłuższy czas, ale wymioty owszem. Wczoraj np trzy razy wymiotowałam
    Ja się tak już cieszyłam że 3 dni te mdłości były tylko lekko wyczuwalne. No i od wczoraj masz ci babo placek... Znowu 🤢 a do tego jakaś biegunka - chyba jednak nie można zjeść całego kubeczka kwaśnej śmietany w jednej mizerii 😂

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już było ok, a dziś znów... Zwariować mozna :(

Dziewczyny współczuję krwawień, bo to stres nieziemski. Dobrze, że to nic poważnego.

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • angelika1995 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez już nie miałam kilka dni w ciągu dnia możnych wymiotów tylko rano żółcią a wczoraj umierałam cały dzień , już płakałam z bólu . Wiec nic nie jest pewne .

angelika22
  • migotkaa Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcelina715 wrote:
    Migotkaa,
    Jak wygląda sytuacja?

W nocy dostałam krwotok, rano też była krew. Pojechałam do lekarza, badał mnie już nawet przez brzuch, ale przed środek również. Położyłam się do badania i powiedziałam, że już naprawdę nie wiem co chce usłyszec... Serduszko bije idealnie, zarodek urósł 2 mm mniej niż powinien ale tym się nie przejmuje bo wiadomo, że tutaj jest margines błędu. Serduszko idealnie. Było widać krwiaka. Jest nad jajem, ale na szczęście kilka mm odstępu jest. Ma 1 cm na 1 cm. Czy to możliwe, że plamilam cały czas z tego mieja, a dopiero teraz krwiak się ujawnił? ? Cały czas nad tym się zastanawiam. Mam leżeć i wierzyć, że będzie ok. Teraz plamie na brązowo cały czas, wierzę, że się opróżnia. Na dodatek mąż bo operacji kolana, chodzi o dwóch kulach, nie może mi podać nawet jedzenia :( na weekend pojechaliśmy do teśćiow. W poniedziałek kolejna wizyta. Powiem Wam, że nie wiem kto powiedział kiedyś, że ciąża to piękny stan. Zaczęło się od cyklu bezowulacyjnego, a jednak ciaza, podejrzenie pustego jaja, jak już się zarodek pokazał to ciaza osadzona na dnie macicy, ale na szczęście poszła do góry. Mam serdecznie dość juz. Leże i staram się nie myśleć. Przepraszam za ten wywód ale już nie mam komu się wygadać ♥️

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2020, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelika1995 wrote:
    Ja tez już nie miałam kilka dni w ciągu dnia możnych wymiotów tylko rano żółcią a wczoraj umierałam cały dzień , już płakałam z bólu . Wiec nic nie jest pewne .
    Wymioty żółcią są najgorsze ze wszystkich. To jest tak mega gorzkie 😬😬 ble

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2020, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, ale dno miednicy jest u góry..

• migotkaa Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Migotka, ale dno miednicy jest u góry..

Nie wiem, aż tak się nie znam. Dostałam informację, że ciąża jest przy dnie macicy, tak nawet napisane jest na USG. Na pewno nie było to dobre miejsce...To może poszło do dołu :) naprawdę nie wiem ...

• suzi1994 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te których to nie jest pierwsza ciąża .. czy miałyście mdłości wieczorem ? A bardziej chodzi o to czy jak w poprzedniej ciąży miałyście wieczorem to teraz tez wieczorem ?:d a może wtedy rano i teraz tez rano ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2020, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mówiłam niedawno że mdłości odpuściły abtu dwa dni z rzędu są tragiczne. O mało w sklepie nie zwymiotowakam jak patrzalam na to wszystkie bo jedzenie. Ale zakupy trzeba zrobić.. także nigdy nie mów nigdy... Mdłości wieczorem sa najgorsze u mnie. Czasem mam tylko rano czasem cały dzień zwariować idzie

• Suszarka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi moja przyjaciółka jest teraz w drugiej ciąży. W pierwszej wymiotowała tylko czasem wieczorami, mdłości jej nie męczyły. Teraz ma mdłości 24/7, wymiotuje o każdej możliwej porze, nic jej nie pomaga.

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • suzi1994 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka wrote:
    Suzi moja przyjaciółka jest teraz w drugiej ciąży. W pierwszej wymiotowała tylko czasem wieczorami, mdłości jej nie męczyły. Teraz ma mdłości 24/7, wymiotuje o każdej możliwej porze, nic jej nie pomaga.

Ma synka z pierwszej ciąży ? Bo miałam jak ona i mam synka :D

• juudi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzi czyżbyś próbowała odgadnąć płeć drugiego potomka ? 😄

ma6nky9zewfu5ea1.png
    atdchdge5fgohmhe.png
  • suzi1994 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moje pytanie było dlatego ze myśle o tym czy skoro w tamtej ciąży miałam długo mdłości to teraz powinno być tak samo czy to nie ma reguły

• juudi Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2020, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda ciąża jest inna. Nie martw się napewno jest wszystko dobrze 😘

ma6nky9zewfu5ea1.png
    atdchdge5fgohmhe.png
‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ