💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
migotkaa wrote:A ja się melduje ze szpitala. Wczoraj dostałam mega krwawienia. Aż mi po nogach ciekło. Z maluszkiem na szczęście wszytsko ok, ciąża żywa. Nie wiadomo skąd krwawienie bo obraz usg czysty.
Migotkaa, trzymaj tam się. Jesteś pod opieką to ważne!! Wiem że leżenie jest do dupy, ale dla malucha kobieta wszystko jest w stanie wytrzymać. Mocne uściski!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2020, 11:47
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Mi moje objawy ciąży jak zmalały o jakieś 90% ( mdłości i wymioty - już wymiotów nie ma mdłości delikatne bardzo i głównie wieczorem a były cały dzień ) tak i nie wróciły .. to już 3-4 dni .. wiec czekam jak na szpilkach na wizytę z usg która jest w środę .. ale martwię się bo coś za szybko te objawy przeszłyDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Mi moje objawy ciąży jak zmalały o jakieś 90% ( mdłości i wymioty - już wymiotów nie ma mdłości delikatne bardzo i głównie wieczorem a były cały dzień ) tak i nie wróciły .. to już 3-4 dni .. wiec czekam jak na szpilkach na wizytę z usg która jest w środę .. ale martwię się bo coś za szybko te objawy przeszły
-
Edyciak wrote:Nie mów hop tak szybko. 😉 To że mdłości dały ci odpocząć przez kilka dni, nie oznacza, że lada moment nie wrócą. Ja mdłości nie mam już dłuższy czas, ale wymioty owszem. Wczoraj np trzy razy wymiotowałam
-
Marcelina715 wrote:Migotkaa,
Jak wygląda sytuacja?
W nocy dostałam krwotok, rano też była krew. Pojechałam do lekarza, badał mnie już nawet przez brzuch, ale przed środek również. Położyłam się do badania i powiedziałam, że już naprawdę nie wiem co chce usłyszec... Serduszko bije idealnie, zarodek urósł 2 mm mniej niż powinien ale tym się nie przejmuje bo wiadomo, że tutaj jest margines błędu. Serduszko idealnie. Było widać krwiaka. Jest nad jajem, ale na szczęście kilka mm odstępu jest. Ma 1 cm na 1 cm. Czy to możliwe, że plamilam cały czas z tego mieja, a dopiero teraz krwiak się ujawnił? ? Cały czas nad tym się zastanawiam. Mam leżeć i wierzyć, że będzie ok. Teraz plamie na brązowo cały czas, wierzę, że się opróżnia. Na dodatek mąż bo operacji kolana, chodzi o dwóch kulach, nie może mi podać nawet jedzenia na weekend pojechaliśmy do teśćiow. W poniedziałek kolejna wizyta. Powiem Wam, że nie wiem kto powiedział kiedyś, że ciąża to piękny stan. Zaczęło się od cyklu bezowulacyjnego, a jednak ciaza, podejrzenie pustego jaja, jak już się zarodek pokazał to ciaza osadzona na dnie macicy, ale na szczęście poszła do góry. Mam serdecznie dość juz. Leże i staram się nie myśleć. Przepraszam za ten wywód ale już nie mam komu się wygadać ♥️ -
nick nieaktualnyangelika1995 wrote:Ja tez już nie miałam kilka dni w ciągu dnia możnych wymiotów tylko rano żółcią a wczoraj umierałam cały dzień , już płakałam z bólu . Wiec nic nie jest pewne .
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Migotka, ale dno miednicy jest u góry..
Nie wiem, aż tak się nie znam. Dostałam informację, że ciąża jest przy dnie macicy, tak nawet napisane jest na USG. Na pewno nie było to dobre miejsce...To może poszło do dołu naprawdę nie wiem ... -
Dziewczyny te których to nie jest pierwsza ciąża .. czy miałyście mdłości wieczorem ? A bardziej chodzi o to czy jak w poprzedniej ciąży miałyście wieczorem to teraz tez wieczorem ?:d a może wtedy rano i teraz tez rano ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
nick nieaktualnyJa mówiłam niedawno że mdłości odpuściły abtu dwa dni z rzędu są tragiczne. O mało w sklepie nie zwymiotowakam jak patrzalam na to wszystkie bo jedzenie. Ale zakupy trzeba zrobić.. także nigdy nie mów nigdy... Mdłości wieczorem sa najgorsze u mnie. Czasem mam tylko rano czasem cały dzień zwariować idzie
-
Suszarka wrote:Suzi moja przyjaciółka jest teraz w drugiej ciąży. W pierwszej wymiotowała tylko czasem wieczorami, mdłości jej nie męczyły. Teraz ma mdłości 24/7, wymiotuje o każdej możliwej porze, nic jej nie pomaga.
Ma synka z pierwszej ciąży ? Bo miałam jak ona i mam synkaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️