💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello. Powiem wam że najgorsze mdłości miałam do 7 tyg teraz od 1.5 tyg nie mam praktycznie wcale. Piersi nie bolą także. Ale wczoraj wymiotowałam raz i mnie mdliło. Ale coś szybko mi ułożyły te mdłości. W tamtych ciążach miałam rowno do 13 i 11 tyg. A że lekarz dopiero za tydzień to mam w głowie różne myśli..ale tak jak piszecie może jutro powróci wszytsko zdwojoną siła
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jutro wizytę dla mnie najtrudniejszy jest ten czas między serduszkiem a prenatalnymi bo z tego okresu znam najwięcej smutnych historii i pomimo że sama miałam to szczęście że mnie ominęły to jakoś tak czasem trudno się cieszyc.
Ja wciąż sama nie wiem czy chce poznawać płeć czy nie. Z jednej strony jak poznam i będzie córka to sprzedam synkowe ubranka ale jednak kusi żeby nie wiedzieć 🤣🙈 -
nick nieaktualnyHmm ja ciuszki po dzieciach oddałam siostra.. już z nich nic nie będzie. Za dużo użyte za dużo dzieci w nich chodziło 😂. Teraz zostałam z niczym jak pierworódki hah no z wózkiem taki starszy model jak kiedyś były ale stwierdziłam że narazie go zostawię jako gondole a potem kupię jakąś porzadna spacerówkę bobte wózki 2 czy 3 w jednym są ciężkie wielkie a spacerówkę ciach i do auta a do gondoli się zostawię mój leciwy wózek bo na 5 miesięcy czy 6 Nb nie będę kupować. Ciuszki na bank dostanę od sióstr też, resztę dokupienia i looz.lozeczko syn rozpracował.
Ale szybko płeć poznajcie. Ja znów pewnie będę ostatnia. Bo mam naprawdę dobrego lekarza ale on do poznawania płci to nie powie do połówkowych coś czuję. Zawsze tak twierdzi że za szybko😂 wogole jest anty USG i nie robi na każdej wizycie USG. Ale zobaczymy może mus IE coś zmieniloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2020, 09:53
-
nick nieaktualny
-
Ja cały czas myślałam, że jak będę w ciąży to z dziewczynką. U mnie w rodzinie same dziewczynki i wydawało mi się, że zawsze tak jest 😅😅 Płeć mi była jednak obojętna, tylko zdrowie ważne. Zupełnie nie spodziewałam się, że lekarz zobaczy płeć na tym etapie. Raczej myślałam, że się na połówkowych dowiem.Starania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Tortie wrote:Ja cały czas myślałam, że jak będę w ciąży to z dziewczynką. U mnie w rodzinie same dziewczynki i wydawało mi się, że zawsze tak jest 😅😅 Płeć mi była jednak obojętna, tylko zdrowie ważne. Zupełnie nie spodziewałam się, że lekarz zobaczy płeć na tym etapie. Raczej myślałam, że się na połówkowych dowiem.
-
To u mnie jeszcze gorzej, bo mam 5 kuzynek i jednego kuzyna, ale on już ponad 35 lat ma. U starszych kuzynek po jednej córce, a młodsze są dużo młodsze i jeszcze raczej na etapie szkoły niż dzieci. U dalszego kuzynostwa też same dziewczynki. No i z moich bliższych koleżanek 3 ma dzieci no i każda dziewczynkę.Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
Hej ja też dziś mam wizytę o 18 45
Co do mdłości ja ma mniej więcej co drugi dzień gorszy. Poza tym nie pracuje nie mam dzieci więc mogę spać ile wlazie, więc jak się źle czuje to mam luksus że mogę się poprostu położyć. Dziś jadę jescze powiedzieć jednej przyjaciółce o ciąży i to chyba najtrudniejszy temat bo ostatnia moja rozmowa Z nią była o jej poronieniu. O nie wiem jak jest powiedzieć żeby nie było jej przykro7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Ewelka85 wrote:Hmm ja ciuszki po dzieciach oddałam siostra.. już z nich nic nie będzie. Za dużo użyte za dużo dzieci w nich chodziło 😂. Teraz zostałam z niczym jak pierworódki hah no z wózkiem taki starszy model jak kiedyś były ale stwierdziłam że narazie go zostawię jako gondole a potem kupię jakąś porzadna spacerówkę bobte wózki 2 czy 3 w jednym są ciężkie wielkie a spacerówkę ciach i do auta a do gondoli się zostawię mój leciwy wózek bo na 5 miesięcy czy 6 Nb nie będę kupować. Ciuszki na bank dostanę od sióstr też, resztę dokupienia i looz.lozeczko syn rozpracował.
Ale szybko płeć poznajcie. Ja znów pewnie będę ostatnia. Bo mam naprawdę dobrego lekarza ale on do poznawania płci to nie powie do połówkowych coś czuję. Zawsze tak twierdzi że za szybko😂 wogole jest anty USG i nie robi na każdej wizycie USG. Ale zobaczymy może mus IE coś zmieniloEwelka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majorka a jaka wielkość dziecka? Bo wydaje się malutkie a faktycznie już tyle szczegółów widać 🥰Starania o rodzeństwo od 08.2024
👶 12.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny