💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Morsik jak się czujesz? Przed zabiegiem zgłaszałaś, że chcesz dopłacać do Rapid? Wspominali kiedy możesz się spodziewać wyników i jak o nich poinformują? Przepraszam, za ten grad pytań ale głównie te 3 mam od rana w głowie, chyba zaczynam stresować przed jutrem i pewnie będzie mi to towarzyszyć do wyników 🙄😔
-
Cześć ja już jestem po. Czuje sie dobrze, po badaniu wziełam nospe bo ciągneło mnie miejsce wkłucia z prawej strony nisko, i takie uczucie jakby mi ktos przy szyjce gmerał. Tam leżałam tylko 30 min. Mamba tak przy rejestracji mówisz że do Fish dopłacasz, bo tam w karte wpisują, i lekarzowi tez wspomniałam ze wykupiłam bo on myślal ze amnio samo tylko. mówił że w piątek już powinnam mieć wyniki i przez tel. powiedza co dalej. i Uwaga lekarz stwierdził że bedziemy mieć synka oby w piątek sie potwierdziło że jest zdrowy synek.Na Usg wszystko jest ładne i prawidłowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 16:24
Mamba91, Enigvaa, Majorka, Ewelka85, Kinaa, Kalina555, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Morsik to teraz trzymamy kciuki za wyniki!! Kurcze no nie chce mi sie wierzyc, ze na USG wszystko super, a mialoby cos byc. 3 lata temu na forum listopadówek z tego co pamietam odezwala sie dziewczyna, która miała wysokie ryzyko trisomii 21, ale NT miala około 7 mm. I tam chyba faktycznie dziecko było chore. A u Was przecież wszystko jest super! Trzymam kciuki
Mamba91 lubi tę wiadomość
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny
-
Ja już po, bez komplikacji. Po pobraniu odrazu sprawdzili serduszko, potem kazali mi leżeć jeszcze z 20 minut i znów sprawdzili i pokazali, że wszystko jest w porządku. Podali immunoglobulinę bo oczywiście mam rh- i wracam do domu. Wyniki raczej w poniedziałki, może cudem w sobotę ale mam się nie nastawiać. Dr powiedział, że dziś mam leżeć z pilotem i książką a jutro żyć jak na człowieka przystało byle nie dźwigać. 3x powiedział, że dziewczynka więc myślę, że tak juz zostanie i w brzuchu rośnie Amelka 💗 mała waży 186g, wszystkie pomiary wg usg prawidłowe 🥰
Między wiekiem ciąży z om, a usg dzień różnicy (16+6/17+0) termin 29/30 grudnia.
KateHawke, Majorka, *Agape*, Ewelka85, Marcelina715, Kamka, Kinaa, Kalina555, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
Mamba, Morsik to teraz kciuki za jak najlepsze wyniki! 🍀✊✊
Ja dziś po standardowej wizycie. Wszystko w porządku, dzidzia waży około 110g, ja nie przytyłam jeszcze ani kilograma 😍Majorka, *Agape*, Ewelka85, Marcelina715, Mamba91, Kamka lubią tę wiadomość
-
Mamba, Morsik, mocne kciuki za wyniki!
Kate, wow, ja już przytyłam 2,5 kg Byłam wczoraj na wizycie. Maluch waży już 140 g i wszystko wskazuje na to, że będzie synek Wiem, że najważniejsze, żeby było zdrowe, ale... tak strasznie się cieszę!
KateHawke, Mamba91, Ewelka85, Kinaa lubią tę wiadomość
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021 ciąża biochemiczna
Krio 2.2022 nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Heidi Di wrote:Mamba, Morsik, mocne kciuki za wyniki!
Kate, wow, ja już przytyłam 2,5 kg Byłam wczoraj na wizycie. Maluch waży już 140 g i wszystko wskazuje na to, że będzie synek Wiem, że najważniejsze, żeby było zdrowe, ale... tak strasznie się cieszę!Heidi Di lubi tę wiadomość
-
Cześć, jestem tu nowa z terminem Z usg na 06.01.2021, to moja pierwsza ciąża która jest tak „ duża „ bo już dojechałam do 16tydz + 2, czy tez Was czasem cos jakby kłuje w brzuchu? To nie ból, takie dziwne mam odczucia, oczywiście głowa pracuje. Doktor mówiła ze tak bywa, uwielbiam takie diagnozy kolejna wizyta 3.08 jak ten czas wolno płynie, oszaleć można zwłaszcza leżąc plackiem w domu. Pozdrawiam:)
Kinaa, Mamba91, KateHawke, Ewelka85 lubią tę wiadomość
Pozdrawiam
Emi Aili
6ciąża
Tym razem ma się udac
Podobno Baby Girl
18.08.20 = 19,6 Tydz
-
Cześć, Aili!
Zdrowej i spokojnej ciąży życzę. Masz ten sam termin co ja!
Co masz na myśli mówiąc "pierwsza tak duża ciąża"? Jesteś po stracie?
Takie kłucia faktycznie mogą występować. Widocznie rosnącą macica naciska na jakieś nerwy. Skoro lekarz nie panikuje, to i Ty bądź spokojna. Czy są jakieś przewidywania co do płci?Listopad 2018 - syn
Styczeń 2021 - córka. -
nick nieaktualny