💚STYCZEŃ 2021💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to jednak jestem przewrażliwiona i bym na twoim miejscu zadzwoniła choćby po to żeby się nie zastanawiać tylko uspokoić całkowicie i faktycznie wtedy lek może ci przepisać luteine na wszelki wypadek zapobiegawczo szczególnie że z tego co widzę to miałaś już jedna stratę .. nie chce oczywiście straszyć bo na pewno będzie wszystko dobrze ale dla twojego spokoju bym zadzwoniła i skonsultowała 😘
-
Daj znać jak z tym plamieniem, koniecznie! Też odchodziła bym od zmysłów 🙈 trzymam kciuki żeby to bylo zwykle, niegroźne plamienie. Postaraj się nie denerwować 😘, wiem, że to trudne 😣 no i ja pewnie też bym zadzwoniła po konsultację.
21.05.2020 zarodek 3mm ❤️ bije ❤️
14.05.2020 (35dc/18dpo) beta 7560 mlU/ml przyrost 132,7%
5.05.2020 (26 dc/9dpo) beta 171 mlU/ml progesteron 20,10 ng/ml
3.05.2020 - II 🤰
6.11.2019 (*) - 6tc
25.11.2015 👧
6.02.2014 👧
-
*Agape* wrote:Tak, już się kontaktowałam z moją dr i idę dziś na wizytę na 17.00
*Agape* lubi tę wiadomość
21.05.2020 zarodek 3mm ❤️ bije ❤️
14.05.2020 (35dc/18dpo) beta 7560 mlU/ml przyrost 132,7%
5.05.2020 (26 dc/9dpo) beta 171 mlU/ml progesteron 20,10 ng/ml
3.05.2020 - II 🤰
6.11.2019 (*) - 6tc
25.11.2015 👧
6.02.2014 👧
-
*Agape* wrote:Oczywiście ze stresu to już i brzuch boli bardziej po lewej stronie 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
*Agape* lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Ja oliwki używałam sporadycznie (oj bardzo w kratkę), rozstępy mi się nie pojawiły, a brzuch miałam ogromny.
Dziś mam mega mdłości... a Wy jak się czujecie? -
Suszarka wrote:
Tez juz bym chciała byc po wizycie to może by to bardziej do mnie doszlo. Zapisałam sie wlasnie na 6+5 wiec chyba powinno byc okSuszarka lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:Ja wczoraj pół dnia sie czułam jak na kacui dzis z rana średnio, ale z doswiadczenia wiem, ze 4 tydz to za wcześnie na takie objawy. Wy w 4 juz mieliście?
Myślę, że to zależy od organizmu. Ja w 4 miałam już huśtawki nastrojów (ach, ten płacz bez powodu) i mdłości oraz bolesność piersi.👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
makalotia wrote:Ja wczoraj pół dnia sie czułam jak na kacui dzis z rana średnio, ale z doswiadczenia wiem, ze 4 tydz to za wcześnie na takie objawy. Wy w 4 juz mieliście?
U mnie wczoraj mdłości połączone z zawrotami głowy 😵 bleee... A tu dziecko nie dało taryfy ulgowej i mama weź wstań i tańcz ze mną 😅 a mnie mdliło na widok kręcącego się dziadka z wnuczką a co dopiero sama miałabym dołączyć 🤢 -
No właśnie tez miałam zawroty głowy. Czestomocz to zanim zrobiłam test.
Doskonale Cie rozumiem , bo jak jeszcze 3 latka czyms zajme to juz tego 10 miesięcznego nie :p -
To może faktycznie ta ciąża bedzie inna niz ostatnie. W ostnich mdłości były od 6 do 16 tygodnia.
-
W ogóle nie pisałam Wam. W poniedziałek zrobiłam test i pozytyw, we wtorek chcę powtórzyć i zrobić zgodnie z instrukcją , zeby mieć pewność, a tu czytam yakie rzeczy ... no szczerze mówiąc sama nie wiedziałam co myśleć ale troche sie podłamałam. Oczywiście zaraz pojechałam do apteki po inny test , ale co się nastresowałam to moje. Chyba powinnam im napisać że mają błąd w instrukcji.
-
Oni muszą tak pisać bo by im jeszcze ktoś zarzucił, że nie jest w ciąży a wg nich jasna kreska jest pozytywnym wynikiem. W każdym teście tak jest. Ale doświadczone staraczki już wiedzą że jak kreskę widać gołym okiem to coś jest na rzeczy 😉
-
KateHawke wrote:Oni muszą tak pisać bo by im jeszcze ktoś zarzucił, że nie jest w ciąży a wg nich jasna kreska jest pozytywnym wynikiem. W każdym teście tak jest. Ale doświadczone staraczki już wiedzą że jak kreskę widać gołym okiem to coś jest na rzeczy 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 16:31
-
mimoftwo wrote:Czemu jest taki problem ?😱nesairah wrote:O kurcze, a z czego to wynika? Nikt nie chce wypisać?
Edyciak wrote:LaBelle, ja też niestety mam pełnopłatna.. i chyba nic nie będę kombinować. Jeszcze ten koszt jest do przełknięcia. Jedna dziewczyna ma jutro konsultację online z hematologiem, jeśli jej przepisze, to i ja się do niego umówię. Ale przecież twoja hematolog wypisała zalecenia, to co jest nie tak?
Mnie się jak najbardziej heparyna na ryczałt należy, poza tym ja mam większą dawkę i koszty dużo większe. Hematolog wypisała, fakt, ale nie ma umowy z NFZ, więc wyipisała zaświadczenie do gin, żeby ona wypisywała ryczałt. I tu był problem, bo gin z NFZ zachowała się jak kretynka. NFZ aż nie mógł uwierzyć, że to babsko nie chce mi tego wypisać. W końcu wypisał rodzinny, dostałam też na cito skierowanie do hematologa na NFZ, żeby już on wypisywał i robił badania na Fundusz, ale nastresowałam się MASAKRYCZNIE...Edyciak lubi tę wiadomość