Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jadłam dziś grzyby. Wszystkie nazbieralismy sami ale przejrzała je moja mama.
Co do ubrań to ja nie kupuje dużo na 56 bo moje dziewczyny urodziły się 56 i 57 cm i rozmiar 56 nosiły doslownie chwilę. Kupię trochę nowych, trochę mam po dziewczynach uniwersalnych a głównie poluje na zagraniczne używki na grupach sprzedażowych. Jakość zupełnie inna niż z sieciowek. -
Ja też jem grzyby:)
Ja dopiero jutro mam Polowkowe więc zobaczę co pokaże badanie jeśli chodzi o datę porodu.
Może faktycznie lepiej więcej kupić ubran w rozmiarze 62. Moj synek jak urodził się miał 62 cm więc dość szybko wyrósł z tych na mniejszych ale co ciekawe mimo to się w nie mieścił.
On się urodził w październiku, kupiłam kombinezon w rozmiarze 68 i nigdy go nie założył bo już było za cieplo:) więc z rozmiarami nie ma co przesadzać.
Aaggaa02 -
Ja grzybów nie jem, nie jestem aż taka fanką żeby ryzykować. Tylko pieczarki.
Wczoraj w końcu miałam połówkowe, wszystko ok i potwierdzona dziewczynka trochę się cieszę a trochę stresuje, obsługę chłopca jednak już znam😅ŻonaMarynarza, Osama, Azjak, Nynka, Aishha lubią tę wiadomość
-
Audreyyy ja za to nie zam obsługi chłopca 😂 ale na pewno każda z nas po porodzie coś doradzi i podpowie także myślę że nie będzie źle. Dla dziewczynek jest tyle pięknych ubranek 😊 nie wykorzystałam tego jak córeczka byla mała przez teściową która tylko chciała ją stroić jak choinke i na złość ubierałam ją bardzo uniwersalnie.
-
Haha to ja mam szczęście już znam obsługę chłopca i dziewczynki i powiem wam, że u mnie widać różnicę.
Córka jest bardziej wyrozumiała, dba o zabawki,umie się przez chwilę czymś sama zająć A syn .. on tylko maszyny, ostatnio tylko ciągniki, przyczepy, kombajn i to jest jego główne zainteresowanie poza demolowaniem domu 😂🙈 A od małego go ciągnęło do prądu, narzędzi dziadka, wszystkie śrubki ktore znalazł były jegoAnielka ❤️
-
Karolina95 mój mały to samo. On jeszcze nie miał roku a już cały się rwał do maszyn, pierwsze słowa to mama, tata i traktor🤣 ale nie jest jakiś szalony, to raczej ostrożne dziecko, czasem aż za bardzo😅 z placem zabaw długo się oswajał i ciągle nie przepada za zjeżdżalniami. Ale przynajmniej nie boje się na każdym kroku, że się zabije🤣
-
Ja tez nie znam obsługi chłopca, ogólnie jakoś tak się przyzwyczaiłam do bycia mama dziewczynki choć zawsze chciałam pierwszego mieć synka. I teraz się cykam jak to będzie ale zapewne wszystko samo przyjdzie i będzie ok22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ja po USG i okazuje się, że jednak intuicja mnie nie zawiodła i będzie drugi chłopak. Ja tam się w sumie cieszę bo znam się tylko na chłopcach, ale szkoda mi mojego Łukasza, bo marzyła mi się córka 😅 439g. wagi, zdrowy chłopak. W końcu mogę ściągać rzeczy ze strychu 😄 mamy tylko problem z imieniem, jakoś z pierwszym synem sprawniej poszło
Aaggaa02, Audreyyy, ŻonaMarynarza, Karolina95, Nynka, Azjak, Osama, agik_1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniqaa to tak jak u mnie, jak powiedzialam, ze jednak chlopak odbioslam wrazenie ze posmutnial. A ja gam sie ciesze, choć przyznam, ze jak zobaczylam co tu Karolina95 kupila, to lekko pozazdroscilam🙈
Musze przejrzeć ciuszki jeszcze raz i powoli rozpoczac wyprawkę. Caly czas sie zaatanawiam co bede robic na tym zwolnieniu, to juz wiem🤣 -
My w domu się śmiejemy że jeden łobuz nam wystarczy Chociaż mój od początku mówił że wolałby syna 🙈
I każdy, każdy, jak się dowiedział że będzie dziewczynka to mówi " następnym razem będzie chlopak" ale niee 3juz jest wystarczająco dużo 😅
Dzisiaj wchodzę w 25tyd mi ten czas tak szybko leci, tydzień za tyg dopiero się zacznie A już się kończy 😌 jeszcze kilka tyg i maluszek będzie z nami 💜Anielka ❤️
-
Karolina95 wrote:My w domu się śmiejemy że jeden łobuz nam wystarczy Chociaż mój od początku mówił że wolałby syna 🙈
I każdy, każdy, jak się dowiedział że będzie dziewczynka to mówi " następnym razem będzie chlopak" ale niee 3juz jest wystarczająco dużo 😅
Dzisiaj wchodzę w 25tyd mi ten czas tak szybko leci, tydzień za tyg dopiero się zacznie A już się kończy 😌 jeszcze kilka tyg i maluszek będzie z nami 💜
Weź nie strasz, że jeszcze tylko kilka tygodni 😅😅 ja jeszcze nic nie mam przygotowane 😄😄