Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa osobiscie jeśli chodzi o koszule nocne to w szpitalu lubilam te po skosie, bo jak nagle wpadl lekarz to nawet jak nie zapielam to nic mi nie wypadalo.
W domu koszul nie uzywalam, bo spalam w koszulkach zeby wyjąć po prostu piers górą.
A na codzien chyba najwygodniej te z materiałem albo koszule rozpinane, ale takie oversize.
Ja nie kupowalam specjalnych rzeczy do karmienia, zazwyczaj podciagalam bluzke i tyle. -
Jednym słowem przewalone z tym żelazem 🙄
Mi też w sumie sprawdziły się najlepiej podkoszulki, łatwo było wyciągnąć cyca i staniki do karmienia z hm'u.
Zamówiliśmy dziś szafę do dziewczyn do pokoju, ma być za miesiąc także akurat wtedy zacznę na spokojnie zamawiać wyprawkę 🙈
Okropnie się dziś czuję, łeb mi pęka, jestem nie do zycia, niedobrze mi 😩nie mam apetytu, nawet moja córka spała w dzien 3,5h. Coś wisi w powietrzu chyba. W piątek podobnie się czułam, ale nie aż tak tragicznie -
Wiecie co wam powiem, może to komuś się wydawać chore ale ja nie lubiłam koszulek do góry podciągać bo wtedy wypadał mój wiszący brzuch i nie chciałam żeby mąż na to patrzył jak był w domu. Mąż to mąż, wiem, on nigdy nie komentował ze coś nie tak ale ja i tak czułam się niekomfortowo bo całe życie płaski brzuch a nagle taki worek 🤷🏼♀️22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
MojAniolek:(( wrote:Jestem na krzywej cukrowej i powiem Wam ze albo ze mną jest cos nie tak albo z tą moją glukoza cytrynową bo mi to nawet smakowało 🙈 Najgorsze tylko teraz czekac 😑
-
nick nieaktualnyMojAniolek:(( wrote:Jestem na krzywej cukrowej i powiem Wam ze albo ze mną jest cos nie tak albo z tą moją glukoza cytrynową bo mi to nawet smakowało 🙈 Najgorsze tylko teraz czekac 😑
Wszystko przede mna... -
MojAniolek:(( wrote:Jestem na krzywej cukrowej i powiem Wam ze albo ze mną jest cos nie tak albo z tą moją glukoza cytrynową bo mi to nawet smakowało 🙈 Najgorsze tylko teraz czekac 😑
Hehe jak dla mnie to ta glukoza też jest smaczna, gorzej co się potem ze mną dzieje Wizytę mam w czwartek, ale nie zrobię przed, bo nie mam z kim iść, a sama się boję Nie wiem co moja gin na to, ale zrobię w przyszłym tygodniu i jej wyniki wyślę sms'em Po poprzednim razie jak mnie zmiotło boję się o powrót do domu, a jeszcze mam jakieś rewolucje od wczoraj w żołądku także ten tydzień nie jest odpowiedni
-
Dla mnie glukoza to masakra 😨
Kurde dziś odebrałam paczkę z paczkomantu i nie wiedziałam że bedzie taka ciężka kawałek niosłam tylko ale i tak mnie teraz boli brzuch.
Mag_len też mam jutro wizyte i zawsze się boję o tą szyjkę no i o łożysko..tak bardzo bym chciała żeby choć trochę się podniosło i nie zagrazalo nam..
Wczoraj zachowałam się jak mała dziewczynka i woziłam po pokojupusty wózek bo chciałam wszystko wypróbować 😂 -
Robin27 wrote:
Anielka to bardzo ładne imię. U nas też już wybrane i mówimy do brzuszka po imieniu 😄
U mnie podobnie ❤️Starania o pierwszego bobasa od I.2018
II - III.2020 - Clo 😥
X - XI.2020 - Aromek 😥
XII.2020 - cykl naturalny - ciąża biochemiczna 6tc [*] 😭💔
7.I (30dc) beta 68
11.I (34dc) beta 228
16.I (39dc) beta 22
III.2021 - Aromek III cykl 😥
IV.2021 - Aromek IV cykl🍀🥳🥰
11.V (26dc) beta 42
13.V (28dc) beta 114
17.V (32dc) beta 756
22.V (37dc) beta 7831
CÓRKA 31.12.2021 👧🍼❤️
Starania o drugiego bobasa... od VI.2023
VI - VIII.2024 - Aromek 😥
13.IX.2024 - Aromek IV cykl - 1 IUI ❌️
X - XI.2024 - IUI anulowane 🤨
XII. 2024 - IVF ❄️❄️❄️ -
Mnie tez czeka w tym tygodniu badanie krzywej i już mi słabo na sama myśl…jest to tak cholernie słodkie, potem jest mi mega niedobrze ale jakoś musimy dać radę ja ciagle mam te pobolewania, kłucia lekkie ale wizyta dopiero za niecałe dwa tygodnie, jak zyc 😅
-
Anielka brzmi mega słodko moim zdaniem u nas będzie Tadziu, różnie ludzie reagują ale już wybrane.
Co do krzywej ja w pierwszej ciąży tez byłam miło zaskoczona smakiem i samopoczuciem, nic złego się nie działo. Ale teraz się troche boje bo strasznie się zle czuje jak jestem głodna.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Cześć dziewczyny.
Pytanie z innej beczki: czy szczepiłyście się w ciąży lub czy rozważacie teraz zaszczepienie się na grypę lub krztusiec?
Pytałam mojego lekarza, powiedział, że krztusiec wraca, ale bardziej radzi szczepienie na grypę, gdyż przez to, że ludzie szczepią się bardziej na covid mniej szczepi się na grypę i może być ciężki sezon grypowy. A z kolei dzięki szczepieniu na krztusiec dziecko jest chronione po urodzeniu, bo pierwsza dawka dla dziecka jest w 6 tygodniu.
No i teraz waham się co zrobić, dlatego szukam porady 😊