Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Lajna wrote:Mnie biust zaczął boleć 14 dni po owulacji bolał 2 dni przestał A teraz raz boli raz nie. Jak nie boli to umieram że strachu...
Mój przyrost to 158/487/1102/2016 ten ostatni trochę mnie przeraził ale jest w normie jutro powtórzę I zobaczymy co dalej
Sprawdzałaś co 2 dni przyrost?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 20:55
mkwia -
Ika83 myśle, że przyrost jest bardzo dobry 😊
W ogóle jak fajnie, że możecie sobie zrobić betę, ja sikałam 2 razy dziennie na testy żeby sprawdzić czy kreski ciemnieją 🤦🏼♀️ No, ale co miałam zrobić, a inaczej bym zwariowała 😂😂
Tu na zdjęciu i tak nie ma wszystkich, tylko dzień po dniu 🙈 Wiem, oszalałam 🤣🤣
Ika83 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , ja też miałam kłucie w jajniku i przeszło. Co do wizyty ja bym więcej do takiego nie poszła..jak kobieta może płakać przez takiego dupka.
Miała dziś wizyte ,maluch już fajny . Ma wszystko na miejscu głowa,brzuszek ,nóżki ,rączki ,ma 2,30cm. Z om mam dziś 8+4 a z wymiarów malucha 9+1. Lekarka kazała brać luteine dwa razy na dobre ze względu na twardniejący brzuch. Dziś rano płakałam z bólu, tak mnie głowa bolała , doczekałam do wizyty i kazała brać leki przeciwbólowe i dała skierowanie do neurologa na cito.
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ika83 myśle, że przyrost jest bardzo dobry 😊
W ogóle jak fajnie, że możecie sobie zrobić betę, ja sikałam 2 razy dziennie na testy żeby sprawdzić czy kreski ciemnieją 🤦🏼♀️ No, ale co miałam zrobić, a inaczej bym zwariowała 😂😂

Nie zwariowałaś
ja prócz beta hcg robiłam też testy. Mam ich chyba 10szt
Dip88 lubi tę wiadomość
mkwia -
Ja miałam ostatnią miesiączke 15 kwietnia Ale owulacje 6 maja I na jej podstawie obliczam sobie tydzień ciąży i wychodzi u mnie dzisiaj 4+5. A wiesz kiedy mniej-więcej miałaś owulacje?Ika83 wrote:No to bdb przyrost

Mnie martwi, że okres ostatni miałam 13.04, a wg.usg to 4 tydzień.
-
U mnie też na samej becie się nie skończyło zrobiłam sobie maraton sikania I codziennie rano robiłam dwa testy fracelle I pre test patrzyłam jak ciemnieja A potem leciała na tete🙈Dip88 wrote:Ika83 myśle, że przyrost jest bardzo dobry 😊

Dip88 lubi tę wiadomość

-
O jak dobrze, że jednak nie tylko ja tak robiłam 😂
Karolcia dobrze, że z maluszkiem wszystko ok, a bólu głowy współczuje, ja w drugiej ciąży na początku też miałam okropne, nie wiem jak to przeżyłam, myślałam że mi zaraz czaszka eksploduje 😕 Mam nadzieje, że szybko ci to przejdzie i wszystko będzie ok.
Ika a wiesz kiedy miałaś owu? Może była później niż myślisz i stąd to opóźnienie. -
Lajna wrote:Ja miałam ostatnią miesiączke 15 kwietnia Ale owulacje 6 maja I na jej podstawie obliczam sobie tydzień ciąży i wychodzi u mnie dzisiaj 4+5. A wiesz kiedy mniej-więcej miałaś owulacje?
Miałam podany zastrzyk na pęknięcie. Myślę, że 29.04 najdalej 30.04 pękło.
04.05 byłam sprawdzić i 2 pęcherzyki pękły.
mkwia -
Lajna wrote:Wiesz co jeszcze pomyślałam bo miałam taka sytuację z córka, że może doszło do zapłodnienia 2 jajeczek tylko jeden obumarł na wczesnym etapie wtedy wyjaśniło by ten jeden nieprawidłowy przyrost z beta u moja córka też była mniejsza wtedy na usg
A o którym przyroście mówisz?
Ja miałam 2 pęcherzyki i 2 pękły więc może właśnie taka jest sytuacja.mkwia -
Ja wczoraj poszłam spać o 17... I spałam z małymi przerwami do rana. Było mi tak niedobrze i bolała mnie głowa a jak próbowałam wstać to ciemno przed oczami, dziś dzwoniłam do swojej ginekolog i mówiłam że po tym duphastonie takie akcje, kazała mi odstawić a gdybym zaczęła plamić to mi przepisze luteinę.a jak będzie ok to 10 czerwca na wizycie zobaczymy czy ta przestrzeń się zapełniła, jesli nie to wtedy da mi luteinę. Mówiła mi że to skutek uboczny i czasem się zdarza. Dziś też kiepsko się czuje, jeszcze młodsza córkę mam chora i bez wyrzutów sumienia dałam jej oglądać dziś caly ranek bajki a ja leżałam i zdychałam.Lilka94 wrote:Mdłości mnie dopadły... 😞 a jak u was?
-
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Mdłości mnie dopadły... 😞 a jak u was?
U mnie też jakoś tak byle jak-a to głowa boli, a to jak co zjem to mi się odbija pół dnia albo stoi w gardle 😞 I zgagę czasami mam blee.
Ogólnie też najchętniej to bym spała,tylko nie bardzo mam jak
-
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Summer.86 ja tez nie bardzo mogę poleżeć
masakra nie mogę patrzeć na jedzenie, ma sile coś tam wpycham. No nic, trzeba będzie przetrwać.
Widzę😎Znasz ten ból 😬a jeszcze za mną kiepska noc🙈
Ja niby też nie mogę patrzeć, a ciągle coś jem💁 i jakoś nie smakuje, a potem jest tylko gorzej 😟
Truskawki jedynie weszły mi z łatwością, a teraz zimny lód łazi po głowie 😂 -
Ja dziś spędziłam 5 godz w aucie 🤦🏼♀️ Musiałam mojego zawieźć do neurochirurga na ostrzyknięcie nerwów w kręgosłupie, a że po tym trochę odrętwialym się jest, to ja wracałam spowrotem ... na śpiąco 😴 Oczy same mi się przymykały 🙈 A na sam koniec jeszcze dopadł mnie mega ból głowy 😖