Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Lajna wrote:Mnie biust zaczął boleć 14 dni po owulacji bolał 2 dni przestał A teraz raz boli raz nie. Jak nie boli to umieram że strachu...
Mój przyrost to 158/487/1102/2016 ten ostatni trochę mnie przeraził ale jest w normie jutro powtórzę I zobaczymy co dalej
Sprawdzałaś co 2 dni przyrost?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 20:55
mkwia -
Ika83 myśle, że przyrost jest bardzo dobry 😊
W ogóle jak fajnie, że możecie sobie zrobić betę, ja sikałam 2 razy dziennie na testy żeby sprawdzić czy kreski ciemnieją 🤦🏼♀️ No, ale co miałam zrobić, a inaczej bym zwariowała 😂😂
Tu na zdjęciu i tak nie ma wszystkich, tylko dzień po dniu 🙈 Wiem, oszalałam 🤣🤣
Ika83 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , ja też miałam kłucie w jajniku i przeszło. Co do wizyty ja bym więcej do takiego nie poszła..jak kobieta może płakać przez takiego dupka.
Miała dziś wizyte ,maluch już fajny . Ma wszystko na miejscu głowa,brzuszek ,nóżki ,rączki ,ma 2,30cm. Z om mam dziś 8+4 a z wymiarów malucha 9+1. Lekarka kazała brać luteine dwa razy na dobre ze względu na twardniejący brzuch. Dziś rano płakałam z bólu, tak mnie głowa bolała , doczekałam do wizyty i kazała brać leki przeciwbólowe i dała skierowanie do neurologa na cito.Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ika83 myśle, że przyrost jest bardzo dobry 😊
W ogóle jak fajnie, że możecie sobie zrobić betę, ja sikałam 2 razy dziennie na testy żeby sprawdzić czy kreski ciemnieją 🤦🏼♀️ No, ale co miałam zrobić, a inaczej bym zwariowała 😂😂
Nie zwariowałaś ja prócz beta hcg robiłam też testy. Mam ich chyba 10sztDip88 lubi tę wiadomość
mkwia -
Ika83 wrote:No to bdb przyrost
Mnie martwi, że okres ostatni miałam 13.04, a wg.usg to 4 tydzień. -
Dip88 wrote:Ika83 myśle, że przyrost jest bardzo dobry 😊
Dip88 lubi tę wiadomość
-
O jak dobrze, że jednak nie tylko ja tak robiłam 😂
Karolcia dobrze, że z maluszkiem wszystko ok, a bólu głowy współczuje, ja w drugiej ciąży na początku też miałam okropne, nie wiem jak to przeżyłam, myślałam że mi zaraz czaszka eksploduje 😕 Mam nadzieje, że szybko ci to przejdzie i wszystko będzie ok.
Ika a wiesz kiedy miałaś owu? Może była później niż myślisz i stąd to opóźnienie. -
Lajna wrote:Ja miałam ostatnią miesiączke 15 kwietnia Ale owulacje 6 maja I na jej podstawie obliczam sobie tydzień ciąży i wychodzi u mnie dzisiaj 4+5. A wiesz kiedy mniej-więcej miałaś owulacje?
Miałam podany zastrzyk na pęknięcie. Myślę, że 29.04 najdalej 30.04 pękło.
04.05 byłam sprawdzić i 2 pęcherzyki pękły.
mkwia -
Lajna wrote:Wiesz co jeszcze pomyślałam bo miałam taka sytuację z córka, że może doszło do zapłodnienia 2 jajeczek tylko jeden obumarł na wczesnym etapie wtedy wyjaśniło by ten jeden nieprawidłowy przyrost z beta u moja córka też była mniejsza wtedy na usg
A o którym przyroście mówisz?
Ja miałam 2 pęcherzyki i 2 pękły więc może właśnie taka jest sytuacja.mkwia -
Lilka94 wrote:Mdłości mnie dopadły... 😞 a jak u was?
-
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Mdłości mnie dopadły... 😞 a jak u was?
U mnie też jakoś tak byle jak-a to głowa boli, a to jak co zjem to mi się odbija pół dnia albo stoi w gardle 😞 I zgagę czasami mam blee.
Ogólnie też najchętniej to bym spała,tylko nie bardzo mam jak -
nick nieaktualnyLilka94 wrote:Summer.86 ja tez nie bardzo mogę poleżeć masakra nie mogę patrzeć na jedzenie, ma sile coś tam wpycham. No nic, trzeba będzie przetrwać.
Widzę😎Znasz ten ból 😬a jeszcze za mną kiepska noc🙈
Ja niby też nie mogę patrzeć, a ciągle coś jem💁 i jakoś nie smakuje, a potem jest tylko gorzej 😟
Truskawki jedynie weszły mi z łatwością, a teraz zimny lód łazi po głowie 😂 -
Ja dziś spędziłam 5 godz w aucie 🤦🏼♀️ Musiałam mojego zawieźć do neurochirurga na ostrzyknięcie nerwów w kręgosłupie, a że po tym trochę odrętwialym się jest, to ja wracałam spowrotem ... na śpiąco 😴 Oczy same mi się przymykały 🙈 A na sam koniec jeszcze dopadł mnie mega ból głowy 😖