Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny u mnie baardzo delikatne mdłości tylko po przebudzeniu Ale u mnie to dopiero 4+6 Więc pewnie najlepsze przede mną, chociaz z córka mnie to ominęło.
U mnie kamień z serca beta przerosła z 2016 na 4180 więc już więcej nie badań i cierpliwie czekam na wizytę 🥰Mag_len, Kasia1991, summer..86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLajna wrote:Hej dziewczyny u mnie baardzo delikatne mdłości tylko po przebudzeniu Ale u mnie to dopiero 4+6 Więc pewnie najlepsze przede mną, chociaz z córka mnie to ominęło.
U mnie kamień z serca beta przerosła z 2016 na 4180 więc już więcej nie badań i cierpliwie czekam na wizytę 🥰
Ale się cieszę 😍 no to musi być już u nas słońce ☀️ -
nick nieaktualny
-
Kasia1991 wrote:Co z ta emotka w wątku 🙈bo zabim ja tu wejde to trochę mi to zajmuje aż znajdę ten styczeń 😂😂 przy moich -5 w oczach 🤭
-
Kasia1991 wrote:Co z ta emotka w wątku 🙈bo zabim ja tu wejde to trochę mi to zajmuje aż znajdę ten styczeń 😂😂 przy moich -5 w oczach 🤭
-
Mag_len wrote:Dziewczyny chętnie bym ją dodała ale nie mam pojęcia jak😅nie ma opcji edytuj, ale siądę wieczorem na komputerze poszperam🙂😅 ewentualnie możemy skasować wątek i od nowa zalozyc😅
A może można napisać do Belly pamiętam, że na forum z córka tak jedna dziewczyny wprowadziła zmiany na 1 stronie -
Mag_len wrote:To sprobuje😀 jaka emotke chcecie?
-
Widzę że sporo dziewczyn boli głowa..masakra
Ja dziś się trochę lepiej czuję . Po luteinie dziś brzuch nie twardniał więc nawet spoko . Udało mi się nie spać popołudniu 😂 więc po pracy sadziłam pomidory i paprykę ale ogórków już mi się nie chciało 😂
W piątek zaczynam 9 tydzień z om ( z usg 9+2) , aż trudno uwierzyć..
Czy wam też ciężko dopiąć jeansy ? Bo mnie już gniotą i wieczorem od dołu mam już wzniesienie -
Karolcia mnie w każdej ciąży głowa strasznie bolała ... hormony 🤷🏻♀️ Przechodziło dopiero jakoś po 10 tc, a i pamiętam moja położna zawsze mi mówiła, żeby pić dużo wody, trochę pomagało, ale u mnie z tym problem 🙈 Teraz znów na siłę pije i jak mi się uda wcisnąć w siebie 1,5 L to już jest mega sukces 😅
-
Ja nie mam żadnych objawów. Dziś trochę zaczęły boleć mnie piersi.
Według ostatnie miesiączki to 6+1
Jedynie czuję się jak balon. Brzuch mi wydeło. No naprawdę źle się z tym czuję.
Spodnie mnie obciskają w pasie.
Też tak macie?
P.s. oczywiście zrobiłam betę 😁 wynik 4765
Przyrost o 123% w ciągu 48hmkwia -
Lilka94 wrote:Kurde u mnie dzisiaj małe plamienie. Plamilam w dwóch poprzednich ciążach, pierwsza stracona druga donoszona. Niestety tu gdzie mieszkam nikt mi nie pomoże i musze czekac..
-
Lilka94 wrote:Dip88 nie robią, mówią ze trzeba czekać. Chyba ze bym nasciemniala ze mnie boli 🤔 zobaczę jak będzie jutro, jeśli nie ustąpi to będę kombinować.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, a plamienie znikło ✊ I daj koniecznie znać jutro co i jak. Bądź dobrej myśli ❤️Lilka94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIka83 wrote:Ja nie mam żadnych objawów. Dziś trochę zaczęły boleć mnie piersi.
Według ostatnie miesiączki to 6+1
Jedynie czuję się jak balon. Brzuch mi wydeło. No naprawdę źle się z tym czuję.
Spodnie mnie obciskają w pasie.
Też tak macie?
P.s. oczywiście zrobiłam betę 😁 wynik 4765
Przyrost o 123% w ciągu 48h
U mnie to samo z brzuchem 🙄nie wiem jak będę wyglądać w 9 miesiącu, zwłaszcza że nie zdążyłam zrzucić wszystkiego po wcześniejszej ciąży 🤭
Tez idę dzis na betę bo się cały czas stresuje a wizyta za tydzieńIka83 lubi tę wiadomość
-
Lilka94 wrote:Kurde u mnie dzisiaj małe plamienie. Plamilam w dwóch poprzednich ciążach, pierwsza stracona druga donoszona. Niestety tu gdzie mieszkam nikt mi nie pomoże i musze czekac..
Ja migreny miałam na codzien i liczyłam że w ciąży od nich odpocznę, bo w poprzednich ustępowały a tu nic z tego. Może w 2 trymestrze będzie lepiej..
Wczoraj zasnęłam z dziećmi i nie zajęłam się ta emotka a dziś zostają obie w domu, bo młodsza jest chora a starsza zostaje do towarzystwa bo przynajmniej się trochę sobą zajmą, jeszcze mają nam przywieźć płytki na budowę ale postaram się znaleźć chwilę i to ogarnąć. 🙂