Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Audreyyy wrote:Dziewczyny macie suszarki do ubrań? Polecacie jakiś konkretny model?
Zamowilismy na BF suszarkę Boscha seria 6, miała dużo dobrych opinii. Rozważaliśmy jeszcze Beko z uwagi na mniejsza głębokość ale tutaj opinie były różne.
Model https://m.oleole.pl/suszarki/bosch-wtr87te0pl-serie-6.bhtmlAudreyyy lubi tę wiadomość
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Martyna33 wrote:I ile się urodził Marcin jeśli można wiedzieć ?
U mnie 33+1 2500 g, strasznie duży mi się wydaje ☹️ -
Sekreettt wrote:Marcin urodził się przez CC ,nie było akcji porodowej a już było kiepsko,odszedł mi czop a potem wody płodowe.byl opętany raz pępowina więc dobrze że urodził się przez CC. Chyba że o co innego pytasz? Magda też urodzona przez CC i trzecie też będzie przez CC.
Bardziej chodziło mi o wage, skoro na usg był taki duży ))25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Jeszcze max 22 dni i do szpitala
Do mnie to jeszcze nie dociera że lada moment będzie z nami 🙈❤️
Kamyczek mi też już się obnizyl przynajmniej tak mi się wydaje .
Ale ja jestem prawie cały czas na nogach przy dwójce dzieci . Ale powiem wam że już przestałam się tak martwić nawet jak się coś zacznie teraz to już dziecko jest bezpieczneAnielka ❤️
-
Ja dzisiaj mialam troche mocniejsze bóle Te takie jakby "miesiączkowe" niż zawsze. Już prawie panika dosłownie 🙈 Kurcze myślę czy nie powiedzieć narzeczonemu zeby juz wrocil do Polski bo troszkę się boję ze jeszcze 2 tygodni nie wytrzymam... powiedzcie mi proszę czy te bóle są normalne bo zaczynam panikować... 😳
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
MojAniolek:(( wrote:Ja dzisiaj mialam troche mocniejsze bóle Te takie jakby "miesiączkowe" niż zawsze. Już prawie panika dosłownie 🙈 Kurcze myślę czy nie powiedzieć narzeczonemu zeby juz wrocil do Polski bo troszkę się boję ze jeszcze 2 tygodni nie wytrzymam... powiedzcie mi proszę czy te bóle są normalne bo zaczynam panikować... 😳
Ja tez mam takie bóle od jakiś 2 tyg jak na okres a czasem mocniejsze, do tego jakiś dziwny śluz ale to nie jest na pewno czop. Te bóle nie są regularne czasem mama z 3x do południa i wieczorem kilka razy . Ale to w różnych odstępach czasu. -
No ja się właśnie dzisiaj wystraszyłam że ten ból był jednak troszkę mocniejszy niż zawsze. Myślałam nawet czy nie wziac nospy bo po prostu czułam dyskomfort. Czyli to normalne na tym etapie? Nie zwiastuje to że niunia będzie chciala szybciej wyjść?
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
MojAniolek:(( wrote:No ja się właśnie dzisiaj wystraszyłam że ten ból był jednak troszkę mocniejszy niż zawsze. Myślałam nawet czy nie wziac nospy bo po prostu czułam dyskomfort. Czyli to normalne na tym etapie? Nie zwiastuje to że niunia będzie chciala szybciej wyjść?
-
Ja to mam serio w zyciu pecha..moja teściowa z która mieszkamy ma covid..czyli szwagier najprawdopodobniej ją zaraził..ja za równe 2tyg mam iść do szpitala..po prostu super..ona siedzi zamknięta na dole w pokoju, my pozamykani na górze . Nie możemy wychodzić z domu na podwórko bo mój szwagier z teście ( ktory jeszcze dziś spał z teściową) chodzą sobie wszędzie bo twierdzą że są zdrowi ( teście i szwagier pracują razem w warsztacie tu przy domu, moj mąż ma osobny warszta). Dziś się aż popłakałam i strasznie zdenerwowałam bo tesciowa nalegała żeby to mój mąż ją zawiózł na ten dokladniejszy test bo szwagier się boi..a jak prosiliśmy ją żeby on tu nie przychodził to nic z tym nie zrobiła a teraz się boi o swoje zdrowie.. Szwagier z tesciem będą spać na warsztacie chyba..normalbie dom wariatów a ja cała w stresie..co jeśli za 2tyg jak pojadę na cc wyjdzie mi pozytywny? Dziecka nie zobaczę? Eh sory za te żale ale już nie wiem co mam robić
-
Karolcia co za ludzie… współczuje Ci ze musisz z nimi mieszkać. Nie stresuj się kochana to już nic nie da nawet jeśli coś… Unikaj ich towarzystwa jak tylko możesz. Nawet jeśli złapałaś covid (oczywiście miejmy nadzieje ze nie) to za dwa tygodnie test powinien już wyjść negatywny, u mnie tak było dwa tygodnie po przebytej infekcji.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualnyO rany Karolcia wspolczuje. Co za nieodpowiedzialni ludzie. Powinnas byc bardziej stanowcza wobec nich. Ale nie zamartwiaj się, teraz już nic nie zrobisz.
A Ty szczepiona?
My świeta jak zwykle, rodzina moja i męża, czyli wszystkie świeta 2x.
Ja mialam wczoraj jakies plamienie, jednorazowo, ale sie zestresowalam. I dzisiaj tak podpytalam, czy mąż by ogarnal gdybym nagle trafila do szpitala, czy by wszystko znalazl i uszykowal...no wiec zostalam zmotywowana do ogarnięcia wyprawki🙈