Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Najgorsza noc, nie mogłam się ułożyć, zgaga mnie dopadła, młoda po przeponie skopała. Uczucie w przeponie miałam jak po całodniowym wymiotowaniu 😬Duszno, gorąco 🙈 masakra jakaś, pewnie teraz coraz częściej takie noce już będą 😬 młodą prowadziłam do żłobka, śnieg z deszczem, ja z tym wózkiem i jeszcze się poślizgnęłam i noga mi do tyłu podjechała, a teraz mnie spojenie napieprza. To będzie dobry dzień 🤣🤣
-
O nim innym tak nie marzę jak zaprowadzić synka do przedszkola i trochę odpocząć fizycznie i psychicznie, tak nadma dojeżdża od jakiegoś czasu.
A tu 3 tydzień w domu przeziębiony. Poszedł w tamtym tygodniu na 2 dni i wrócił przeziębiony. Zasnatawiqm się co tam się dzieje że dzieciaki tak chorująAaggaa02 -
Aaggaa02 wrote:O nim innym tak nie marzę jak zaprowadzić synka do przedszkola i trochę odpocząć fizycznie i psychicznie, tak nadma dojeżdża od jakiegoś czasu.
A tu 3 tydzień w domu przeziębiony. Poszedł w tamtym tygodniu na 2 dni i wrócił przeziębiony. Zasnatawiqm się co tam się dzieje że dzieciaki tak chorują
Mi zgaga odpuszcza, to chyba znak, że brzuch opada. Bo i spojenie zaczęło boleć. -
Ja przez weekend marudzilam że mała się mało rusza, miałam nawet dzisiaj do lekarza dzwonić ale dzisiaj się już rozkręciła 🙈 poprostu leniwy weekend 😅
A pozatym chyba w tym tyg ( zaczęłam 37) dziecko już nie będzie takich przewrotów robilo? Coraz mniej miejsca, dobrze myślę ?
Już raczej czuje jak mi stopy,kolana,łokcie chciały się przez skórę przebić 😄Anielka ❤️
-
Moja odpukać też już długo chora nie była, ostatnio coś we wrześniu. W żłobku ich przesiał w wakacje, wirus za wirusem, ale teraz jak nawet coś się pojawia to ją omija
Moja się tak wierci i mam wrażenie, że znowu fiknęla do góry. Dziś chyba czkawkę u góry czuję i to by się z ta cholerną zgaga zgadzało ale ona chyba non atop robi obroty, bo te nogi to wszędzie wpycha 🙈upodobała sobie prawe zebro, co jakiś czas tan stopkę wyczuwam wypchniętą 🙈
Pstryka mi tymi wodami w środku 😅 obawiam się, ze w nocy nie będzie nam dobrze spala, bo co się wybudze to czuję, że ona też się wierci. Starsza w nocy spala, miala swoje pory zasypiania i budzenia, w dzień cały czas fikała, ale noc była od spania. A ta chyba nigdy nie śpi. Nie jestem gotowa na wymagające dziecko 😅Inkaa85 lubi tę wiadomość
-
Kurcze ja właśnie troche się boję bo od wczoraj niunia troche leniwa. Czuję ruchy ale mniej i słabsze. Niby te 10 naliczyłam wczoraj wieczorem ale nie były takie jak zawsze. Normalnie to aż się zginam jak kopnie 😅 Jak do wieczora mi porządnie nie przybierdzieli to jade na IP ...
27.04.2020 - ciąża pozamaciczna 😔
24.04.2021 - ⏸ 🤰 -
Robin27 wrote:Ja jestem na luteinie, że tak powiem mam dokończyć opakowanie, mam zapas na 16 dni czyli skończę brać w 37+0.
-
Mag_len wrote:no właśnie mi się już skończyła, i nie przepisała mi dalej ale mam od koleżanki jeszcze na dwa tygodnie i nie wiem czy brać na własną rękę. w czwartek mam wizytę i chyba do czwartku pobiorę jeszcze i zobaczymy co lekarz powie na ten temat.
-
Morfologii nie trzeba na czczo, ja nigdy tak nie robię. Zasłabłabym, cukier by mi szalał.
Dzisiaj spałam twardym snem prawie do 7, oby więcej takich nocy! Wieczorem wizyta, znowu stres czy mała przybrała ile trzeba byłoby cudownie jakby dobiła do 2kg.
W jakie walizki się spakowałyście? Ja próbuję w kabinówke ale czarno to widzę, nie pamiętam już jaką miałam za 1 razem -
Audreyyy wrote:Nie wiem jakim cudem ci się to udało😱 same podkłady poporodowe zajęły mi 1/4 walizki
U mnie podkłady są dostępne w szpitalu, zarówno w łazienkach przy salach jak i przy stanowisku położnych. Podobnie z wkładkami wiec to już odpada do pakowania 🙂
Pakujecie w woreczki zestawy ubranek do szpitala?
Sovi, u mnie acard do 36 tc 🤔 muszę dopytać czy mam od razu zejść z całości dawni 150 czy przez tydzień brać 75
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
Ja zapakuje po następnym USG jak będzie wiadomo jaka mniej więcej będzie Anielka. Bo nie wiem czy 56 czy 62. Ale raczej te mniejsze.
Ostatnio latam co chwilę do toalety sprawdzić czy to nie wody 😬🙈 taki wodnisty biały śluz mam w dużych ilościach. Myślicie że to normalne...Anielka ❤️