Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałyście ostatnio o mdłościach na tym etapie. Mi dzisiaj jest strasznie niedobrze, łeb mnie boli. Cos z ciśnieniem chyba nie tak, bo nagle spadł śnieg, temp na minusie, pogoda ogólnie ładna, ale na mnie chyba to źle zadziałało, jeszcze od 4 nie spałam i jestem rozwalona dziś. Dziecko w domu nie pomaga, nie ma zmiłuj 😬 dopiero łapie chwile dla siebie i leżę w wannie. Planowałam coś poćwiczyć, ale obym chociaż siły na rozluzniajace do porodu znalazła 🙈 a torba nadal nie tknięta 🤦♀️
Ja ruchów nie liczę, ale wczoraj się bardziej skupiałam co w brzuchu, bo młoda jakas spokojniejsza była. -
Lilka94 wrote:Nie, normalnie mam w szpitalu regularnie skany przez ta niską pappę, miałam podwyższone ryzyko zespołu Downa itd wiec dlatego monitorują.
A no tak, już pamiętam. Trzymam kciuki i dawaj znać co jakiś czas 😉Lilka94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka mi się dzisiaj poród śnił, od przyjścia do szpitala w 2h poszło 🤣 ogólnie było spoko, tylko byłam zła na położoną, bo skasowała 1000 zł, a mnie nacieli niepotrzebnie, a ona do mnie "to trzeba było mówić, że pani nie chce, skąd miałam wiedzieć" 🤣🤣 była tylko ona i jakaś druga. Rodziłam w święta i cały szpital pusty, nikt potem do mnie nie przyszedł więc zabrałam dziecko i poszłam do domu 🤣 moja głowa zaczyna świrować 🤣 planuje dziś młodej włączyć na dłużej bajkę i spakowac torbę w końcu 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 10:05
Nynka lubi tę wiadomość
-
Nynka wrote:Karolcia, Lilka jak u Was? Dajcie znać!
Powiem Wam, że jak Wy tu zaczynacie rozpakowywanie, to mnie dopada stres, stres zwiazany z operacją i kolejną cc, i same glupie myśli....
Ja też tak miałam, myślałam tylko że coś będzie nie tak ze mną po CC lub z dzieckiem .. ale powiem ci że teraz to tylko myślę żeby mieć to za sobą 😉
To i tak musi nastąpić a ja ja już nie mam siły 🙈Nynka lubi tę wiadomość
Anielka ❤️
-
Maja mi zrobić dzisiaj cesarkę…. Ktg im się nie podobało z rana bo mały słabo się ruszał chociaż on zawsze tak ma rano. Teraz mam następne i wyglada lepiej ale i tak ta lekarka się uparła, wierze ze wie co robi… jesteśmy 36+2 trzymajcie kciuki, bardzo się boje….22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka94 wrote:Maja mi zrobić dzisiaj cesarkę…. Ktg im się nie podobało z rana bo mały słabo się ruszał chociaż on zawsze tak ma rano. Teraz mam następne i wyglada lepiej ale i tak ta lekarka się uparła, wierze ze wie co robi… jesteśmy 36+2 trzymajcie kciuki, bardzo się boje….
mnie dzis w nocy znów wybudziły skurcze, nie spałam od 4 do 6 rano i wstałam jakby nigdy nic znów mam powtórkę z rozrywki z poprzednich porodów
-
nick nieaktualny
-
Mnie ciągle nikt na ktg nie kieruje dzisiaj ogarnęłam z moją położną wizytę u innego lekarza na 30.12 i ona mi poradzi czy kłaść się do szpitala wcześniej czy nie. Mówi, że przede wszystkim musi zobaczyć moje pomiary cukru czyli coś na co mój gin nawet ani razu nie spojrzał. Coś mi się wydaje, że go opiszę na znanym lekarzu.
-
Audreyyy wrote:Mnie ciągle nikt na ktg nie kieruje dzisiaj ogarnęłam z moją położną wizytę u innego lekarza na 30.12 i ona mi poradzi czy kłaść się do szpitala wcześniej czy nie. Mówi, że przede wszystkim musi zobaczyć moje pomiary cukru czyli coś na co mój gin nawet ani razu nie spojrzał. Coś mi się wydaje, że go opiszę na znanym lekarzu.
-
mama85 wrote:Lilka powodzenia! Dawaj znać co i jak
Robin27 moj mamy tez na ktg cały czas szaleje, tętno skacze mu ponad 180 bo sie dużo rusza ale lekarze mówią ze to normalne…tez sie martwię czy to nie za dużo jest
Nie stresuj się moja miała 190-200 w czasie intensywnych ruchów. 2 lekarzy i położna powiedzieli mi ze to dobrze, jeśli tylko potem wraca do normalnego tętna