Styczeń 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Zonamarynarza strasznie współczuje. Chyba ze jakoś się w tym odnajdujesz…
Mojemu się chyba noc z dniem myli bo ostatnio się budzi koło 3 i śmieje się, gluzy. Staram się nie odpowiadać na te zaczepki ale czasem nie mogę się powstrzymać jak jest taki słodki 😆22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Hej dziewczyny, dawno mie pisałam. Moj synuś już ma 2 miesiące, wazy 5850kg taksę ładnie przybiera. Nadal karmimy piersią ale ostatnio miałam zastój/ zapalenie, gorączka 40 stopni, dreszcze, bóle mięśni, No masakra. Jestem na antybiotyku bo pomimo ze następnego dnia czułam się już dużo lepiej ( brałam cały czas ibuprofen) to wolałam nie ryzykować żeby nie rozwinął mi się ropień. W każdym razie miałam wizytę neurologopedy i położnej i obie stwierdziły ze trzeba podciąć wędzidełko ( szereg objawow m.in. cmokanie przy karmieniu, krztuszenie się, drganie dolnej wargi przy karmieniu, nie wystawianie języczka poza linie warg, biały nalot na języczku No i nieszczęsne bóle brzuszka przez zagazowanie itd.
Wiec będę podcinać, ale pytanie czy robilyscie ćwiczenia przed podcieciem? Bo podobno trzeba ale ciężko mi zmobilizować dzidzi do współpracy -
Ja szczepiłam jednego dnia 6w1, pneumokoki i rotawirusy. Wojtusiowi nic nie było. Normalnie się zachowywał tyle że podczas podawania szczepienia na rotawirusy bardzo mocno się zachłysnął, miał bezdech i zrobił się purpurowy następnym razem chyba poproszę pielęgniarkę żebym sama mu podała bo ona ewidentnie za szybko dawała mu do buźki.18.12.2015 Adam ❤️
04.02.2021 Michalinka (aniołek) ❤️
01.01.2022 Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilka94 wrote:Dziewczyny a orientujecie się jak to jest z ta waga dziecka i kiedy ona ma prawo zwolnić?
-
kamyczek90 wrote:U nas po szczepieniu, narazie objawów brak.
W ciągu 4rowno tygodni przybrała 500g. Nie za mało?
Czy wasze dzieci robią jeszcze kilka kup dziennie? Pamiętam, że na tym etapie u syna była jedna na kilka dni.