Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Annette. Ekspertka

Wysłany: 3 lipca, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haven wrote:
    Cześć dziewczyny , mogę dołączyć?
    To moja trzecia i ostatnia 😅 ciąża.
    W tym roku kończę 34 lata ,mąż 40 🥳
    Podczytuję Was od jakiegos czasu , lecz zbytnio nie mialabym kiedy się udzielać ,dlatego robiłam to z ukrycia 😅 teraz przeszłam na l4 więc mam masę wolnego czasu 🤣
    Mamy juz dwóch synków 12lat i 8 lat , dlatego teraz głośno liczymy na dziewczynkę 😂
    Ale z trzeciego syna też będziemy się cieszyć 🥰
    Wizytę u swojej ginekolog mam dopiero 15.07 , zaś prenatalne 20.07 🤯 nie wiem jak wytrzymam , takie długie odstępy powinny być zakazane 😂
    Może juz cos będzie widać przynajmniej😉🫠

Witaj😀U mnie plan druga i ostatnia ciąża. 😆 Też mam synka i po cichu liczę na dziewczynkę, zobaczymy co to będzie. 😄Spokojnej i nudnej ciąży życzę. 😘

Haven lubi tę wiadomość

03/2024 syn
    preg.png
  • Haven Nowa

Wysłany: 3 lipca, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annette. wrote:
    Witaj😀U mnie plan druga i ostatnia ciąża. 😆 Też mam synka i po cichu liczę na dziewczynkę, zobaczymy co to będzie. 😄Spokojnej i nudnej ciąży życzę. 😘
    Ja też tak przy drugiej mówiłam 😂😂😂
    I popatrz gdzie się spotykamy 🤣
    Różnią się objawy od poprzedniej ciąży ?

Tobie również życzę wspaniałej ciąży 😊

Annette. lubi tę wiadomość

🤵👰‍♂️- 02.06.2012r
    👨‍👩‍👦 - 2014r
    👨‍👩‍👦‍👦 - 2018r
    II 🎊- 12.05.2026r

preg.png
  • Wiara Nadzieja Miłość Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czy mogę tu u Was przycupnąć? 🙏🏻

Szukałam wątku specjalnie. Witam się po raz pierwszy 🤗

Jestem mamą dwójki. Chłopiec 3l i dziewczynka 1.5r. Aktualnie ciąża z terminem na 10.01. W każdej ciąży od początku wiedziałam, kogo mam pod sercem i tym razem jest nie inaczej, więc ośmielę się powiedzieć - chłopak 😅 Lekarz na prenatalnych potwierdził mi to na 80%. Ja wiem na 100 😉

Nie wiem, na ile starczy mi czasu, żeby tu z Wami pisać. Ale chciałabym zaglądać, czytać co u Was. Z poprzednich ciążach byłam w takich społecznościach tu na forum i mega dobrze robiło mi to na głowę 😊

Ściskam ciepło Was wszystkie! ❤️❤️❤️

Haven, yecikowa, Annette., monii00, Werox, Kinia197, tosiekk, ANIELKA, molierowa, Zagadka919, Jusia92, BillieJean, _Dysia_, Aga_92, Margareetka lubią tę wiadomość

👩🏼 33 🧑🏻 30
    2023 - 🩵 22cs
    2025 - 🩷 2cs
    2026 - 💛 3cs
  • Annette. Ekspertka

Wysłany: 3 lipca, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haven wrote:
    Ja też tak przy drugiej mówiłam 😂😂😂
    I popatrz gdzie się spotykamy 🤣
    Różnią się objawy od poprzedniej ciąży ?

Tobie również życzę wspaniałej ciąży 😊

No to lepiej nie mówię nigdy bo potem będzie na odwrót. 😅U mnie druga ciąża dużo bardziej lajtowa niż pierwsza. Poza większym zmęczeniem praktycznie zero objawów. W pierwszej ciąży to miałam masę różnych objawów, mdłości, bóle pleców, zgaga itd.

Haven lubi tę wiadomość

03/2024 syn
    preg.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haven, WiaraNadziejaMilosc - witajcie i rozgośćcie się aż do samego stycznia 😁🍀

Ja od wczoraj mam już gorszy, przedwizytowy czas. Zawsze te 2-3 dni przed wizytą mam takie ciężkie, nerwowe, zaczynają się jakieś czarne myśli. Tym bardziej, że u mnie z objawów został już tylko okropny, nasilający się ból piersi. No i pojawił się wilczy głód, moglabym mieć drzwi obrotowe w lodówce🫣 mam nadzieję, że to dobry znak. Całe szczęście jutro o 9 już się dowiem co słychać u bobaska 🩵

molierowa, Wiara Nadzieja Miłość, Zagadka919, BillieJean, yecikowa, _Dysia_ lubią tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • Wiara Nadzieja Miłość Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annette. wrote:
    U mnie druga ciąża dużo bardziej lajtowa niż pierwsza. Poza większym zmęczeniem praktycznie zero objawów. W pierwszej ciąży to miałam masę różnych objawów, mdłości, bóle pleców, zgaga itd.

Czyżby teraz dziewczynka? Bo z Twojego opisu zgadza się wszystko idealnie z moja historia w poprzednich ciążach 😁

👩🏼 33 🧑🏻 30
    2023 - 🩵 22cs
    2025 - 🩷 2cs
    2026 - 💛 3cs
  • Jusia92 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haven, Wiara nadzieja miłość, witajcie w naszych skromnych progach ☺️

Ja od 3 dni też mam nawrót mdłości. U mnie co prawda one są lekkie, ale dzisiaj wracając ze sklepu myślałam, że zwrócę obiad 🙈 do tego mega zmęczenie, senność i ogólny leń 😅

@Jaskra, ja mam wrażenie, że mi brzuch rośnie od kiedy zobaczyłam dwie kreski 😂 ogólnie waga mi się waha +/-1 kg, ale wszystkie spodnie są mega obcisłe w pasie, że w niektórych ciężko chodzić. Też mnie to bardzo zdziwiło.

@Tosiekk trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Wiem, że będzie dobrze, więc przynieś nam cudowne wieści od maluszka! 🤞🏻🍀

tosiekk lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 ‘92 & ‘89

06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)

26.05.26 ⏸️
    27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
    29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
    1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
    Szczęściu trwaj ❤️🌈

🔸 G20210A hetero
    🔸 MTHFR C677T hetero
    🔸 PAI-1 4G/4G homo

preg.png
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara Nadzieja Miłość wrote:
    Cześć dziewczyny!

Czy mogę tu u Was przycupnąć? 🙏🏻

Szukałam wątku specjalnie. Witam się po raz pierwszy 🤗

Jestem mamą dwójki. Chłopiec 3l i dziewczynka 1.5r. Aktualnie ciąża z terminem na 10.01. W każdej ciąży od początku wiedziałam, kogo mam pod sercem i tym razem jest nie inaczej, więc ośmielę się powiedzieć - chłopak 😅 Lekarz na prenatalnych potwierdził mi to na 80%. Ja wiem na 100 😉

Nie wiem, na ile starczy mi czasu, żeby tu z Wami pisać. Ale chciałabym zaglądać, czytać co u Was. Z poprzednich ciążach byłam w takich społecznościach tu na forum i mega dobrze robiło mi to na głowę 😊

Ściskam ciepło Was wszystkie! ❤️❤️❤️

Hej Wiara nadzieja miłość ! Kojarzę Cię z forum :D gratulacje ! Fajnie, że razem jesteśmy w styczniowym wątku,
    Życzę lekkiej ciąży :)

Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏

preg.png
  • Aga_92 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haven, WiaraNadziejaMilosc witajcie🤗

Dziewczyny wspolczuje Wam zlego samopoczucia :( ja naszczescie nie mam takich przebojow, piersi nadal bola ale teraz bardziej sutki wczesnien tak od boku bolaly, brzuszek mocno juz widac :) ze zmeczeniem ciezko mi ocenic bo odkad mam l4 to rano dlugo spie i wtedy juz drzemki popoludniu nie musze robic :)

Mam juz wyniki pappa, ryzyka niskie :)
    Widzialam ze padlo pytanie co sprawdzaja na nfz,u mnie na nzf,nic nie doplacalam tylko zrobili to co refundowane to tak: t21, t18, t13, ryzyko preeklampsji przed 34, 37, 42 tygodniem oraz ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37 tygodniem

Starania od 03.2023
    Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
    👱‍♀️34 🧑40

👱‍♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
    Amh: 1,440

Allo-MLR: 27,1%
    💉 accofil

lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
    Cykle owulacyjne ✅️

Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
    25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
    7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
    21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
    9.06 4cm FHR 169 🍓
    25.06 prenatalne ok, 6.82 cm szczęścia 🧸

preg.png
‹‹ 104 105 106 107 108
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ