Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Haven wrote:Cześć dziewczyny , mogę dołączyć?
To moja trzecia i ostatnia 😅 ciąża.
W tym roku kończę 34 lata ,mąż 40 🥳
Podczytuję Was od jakiegos czasu , lecz zbytnio nie mialabym kiedy się udzielać ,dlatego robiłam to z ukrycia 😅 teraz przeszłam na l4 więc mam masę wolnego czasu 🤣
Mamy juz dwóch synków 12lat i 8 lat , dlatego teraz głośno liczymy na dziewczynkę 😂
Ale z trzeciego syna też będziemy się cieszyć 🥰
Wizytę u swojej ginekolog mam dopiero 15.07 , zaś prenatalne 20.07 🤯 nie wiem jak wytrzymam , takie długie odstępy powinny być zakazane 😂
Może juz cos będzie widać przynajmniej😉🫠
Witaj😀U mnie plan druga i ostatnia ciąża. 😆 Też mam synka i po cichu liczę na dziewczynkę, zobaczymy co to będzie. 😄Spokojnej i nudnej ciąży życzę. 😘
Haven lubi tę wiadomość
-
Ja też tak przy drugiej mówiłam 😂😂😂Annette. wrote:Witaj😀U mnie plan druga i ostatnia ciąża. 😆 Też mam synka i po cichu liczę na dziewczynkę, zobaczymy co to będzie. 😄Spokojnej i nudnej ciąży życzę. 😘
I popatrz gdzie się spotykamy 🤣
Różnią się objawy od poprzedniej ciąży ?
Tobie również życzę wspaniałej ciąży 😊
Annette. lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Czy mogę tu u Was przycupnąć? 🙏🏻
Szukałam wątku specjalnie. Witam się po raz pierwszy 🤗
Jestem mamą dwójki. Chłopiec 3l i dziewczynka 1.5r. Aktualnie ciąża z terminem na 10.01. W każdej ciąży od początku wiedziałam, kogo mam pod sercem i tym razem jest nie inaczej, więc ośmielę się powiedzieć - chłopak 😅 Lekarz na prenatalnych potwierdził mi to na 80%. Ja wiem na 100 😉
Nie wiem, na ile starczy mi czasu, żeby tu z Wami pisać. Ale chciałabym zaglądać, czytać co u Was. Z poprzednich ciążach byłam w takich społecznościach tu na forum i mega dobrze robiło mi to na głowę 😊
Ściskam ciepło Was wszystkie! ❤️❤️❤️
Haven, yecikowa, Annette., monii00, Werox, Kinia197, tosiekk, ANIELKA, molierowa, Zagadka919, Jusia92, BillieJean, _Dysia_, Aga_92, Margareetka lubią tę wiadomość
👩🏼 33 🧑🏻 30
2023 - 🩵 22cs
2025 - 🩷 2cs
2026 - 💛 3cs -
Haven wrote:Ja też tak przy drugiej mówiłam 😂😂😂
I popatrz gdzie się spotykamy 🤣
Różnią się objawy od poprzedniej ciąży ?
Tobie również życzę wspaniałej ciąży 😊
No to lepiej nie mówię nigdy bo potem będzie na odwrót. 😅U mnie druga ciąża dużo bardziej lajtowa niż pierwsza. Poza większym zmęczeniem praktycznie zero objawów. W pierwszej ciąży to miałam masę różnych objawów, mdłości, bóle pleców, zgaga itd.
Haven lubi tę wiadomość
-
Haven, WiaraNadziejaMilosc - witajcie i rozgośćcie się aż do samego stycznia 😁🍀
Ja od wczoraj mam już gorszy, przedwizytowy czas. Zawsze te 2-3 dni przed wizytą mam takie ciężkie, nerwowe, zaczynają się jakieś czarne myśli. Tym bardziej, że u mnie z objawów został już tylko okropny, nasilający się ból piersi. No i pojawił się wilczy głód, moglabym mieć drzwi obrotowe w lodówce🫣 mam nadzieję, że to dobry znak. Całe szczęście jutro o 9 już się dowiem co słychać u bobaska 🩵
molierowa, Wiara Nadzieja Miłość, Zagadka919, BillieJean, yecikowa, _Dysia_ lubią tę wiadomość
-
Annette. wrote:U mnie druga ciąża dużo bardziej lajtowa niż pierwsza. Poza większym zmęczeniem praktycznie zero objawów. W pierwszej ciąży to miałam masę różnych objawów, mdłości, bóle pleców, zgaga itd.
Czyżby teraz dziewczynka? Bo z Twojego opisu zgadza się wszystko idealnie z moja historia w poprzednich ciążach 😁👩🏼 33 🧑🏻 30
2023 - 🩵 22cs
2025 - 🩷 2cs
2026 - 💛 3cs -
Haven, Wiara nadzieja miłość, witajcie w naszych skromnych progach ☺️
Ja od 3 dni też mam nawrót mdłości. U mnie co prawda one są lekkie, ale dzisiaj wracając ze sklepu myślałam, że zwrócę obiad 🙈 do tego mega zmęczenie, senność i ogólny leń 😅
@Jaskra, ja mam wrażenie, że mi brzuch rośnie od kiedy zobaczyłam dwie kreski 😂 ogólnie waga mi się waha +/-1 kg, ale wszystkie spodnie są mega obcisłe w pasie, że w niektórych ciężko chodzić. Też mnie to bardzo zdziwiło.
@Tosiekk trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Wiem, że będzie dobrze, więc przynieś nam cudowne wieści od maluszka! 🤞🏻🍀
tosiekk lubi tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Cześć dziewczyny!
Czy mogę tu u Was przycupnąć? 🙏🏻
Szukałam wątku specjalnie. Witam się po raz pierwszy 🤗
Jestem mamą dwójki. Chłopiec 3l i dziewczynka 1.5r. Aktualnie ciąża z terminem na 10.01. W każdej ciąży od początku wiedziałam, kogo mam pod sercem i tym razem jest nie inaczej, więc ośmielę się powiedzieć - chłopak 😅 Lekarz na prenatalnych potwierdził mi to na 80%. Ja wiem na 100 😉
Nie wiem, na ile starczy mi czasu, żeby tu z Wami pisać. Ale chciałabym zaglądać, czytać co u Was. Z poprzednich ciążach byłam w takich społecznościach tu na forum i mega dobrze robiło mi to na głowę 😊
Ściskam ciepło Was wszystkie! ❤️❤️❤️
Hej Wiara nadzieja miłość ! Kojarzę Cię z forum
gratulacje ! Fajnie, że razem jesteśmy w styczniowym wątku,
Życzę lekkiej ciąży
Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
-
Haven, WiaraNadziejaMilosc witajcie🤗
Dziewczyny wspolczuje Wam zlego samopoczucia
ja naszczescie nie mam takich przebojow, piersi nadal bola ale teraz bardziej sutki wczesnien tak od boku bolaly, brzuszek mocno juz widac
ze zmeczeniem ciezko mi ocenic bo odkad mam l4 to rano dlugo spie i wtedy juz drzemki popoludniu nie musze robic 
Mam juz wyniki pappa, ryzyka niskie
Widzialam ze padlo pytanie co sprawdzaja na nfz,u mnie na nzf,nic nie doplacalam tylko zrobili to co refundowane to tak: t21, t18, t13, ryzyko preeklampsji przed 34, 37, 42 tygodniem oraz ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37 tygodniemStarania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
Amh: 1,440
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
Ovitrelle 15x ❌️
Letrozole Bluefish 8x ❌️
w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
9.06 4cm FHR 169 🍓