Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusia92 wrote:My się co prawda nie budujemy, ale rozglądamy za jakimś gotowcem. Ani ja, ani mój małżonek nie jesteśmy zbyt dobrzy w takie rzeczy 🙈 obydwoje całe życie mieszkaliśmy w bloku, więc ten domek z ogródkiem to takie marzenie 😊
Co do jedzenia, to też często mam tak, że na coś mam ochotę, a jak dojdzie do posiłku, to się zmienia. Codziennie sobie mówię, że muszę się zacząć lepiej odżywiać, wieczorem mam wrażenie, że wjedzie owsianka na śniadanie, no a rano na myśl o owsiance, nie do końca mi dobrze 🙈 za to dzisiaj wjechała bagietka czosnkowa, której nie jadłam wieki i smakowała jak jakiś pyszny posiłek 😅
Super, że kolejny dzień kończymy z dobrymi wiadomościami, oby tak dalej 💪🏻🍀
Bagietka czosnkowa to jest mój hit ostatniego tygodnia. Też mi nic nie wchodzi... Nie wiem na co mam wpisać ochotę. Wczoraj myślałam że na burgera- zamówiłam i zjadłam 3 gryzy 😐 -
tosiekk wrote:Ja czekałam 4 dni na Nifty, szansa jest jak najbardziej 😊
Ojjj co do budowy świetnie rozumiem, w sierpniu będziemy wykańczać łazienkę - 6 lat od wprowadzki 😆 w korytarzu dalej wisi żarówka na kablu, a w połowie salonu nie ma listew przypodłogowych. Jak dobrze, że dziecko w drodze to nas zmotywuje do działania 🤭
Hejcia. Wrócę się bo mam jeszcze pytanko. Dostałaś wynik na maila czy logowałaś się do aplikacji? Ja mam z GenePlanet i dalej mi się wyświetla niedostępny kod i nie wiem kiedy stanie się dostępny. W internecie piszą, że jak zarejestrują badanie
-
Buburuza wrote:Hejcia. Wrócę się bo mam jeszcze pytanko. Dostałaś wynik na maila czy logowałaś się do aplikacji? Ja mam z GenePlanet i dalej mi się wyświetla niedostępny kod i nie wiem kiedy stanie się dostępny. W internecie piszą, że jak zarejestrują badanie

Dostałam na maila powiadomienie, że mam zalogować się na GenePlanet tym kodem i odebrać wynik (najpierw musiałam założyć konto). Nie sprawdzałam nic na stronie przed otrzymaniem maila, że wynik jest dostępny do odebrania, więc nie wiem jak to jest wcześniej
Buburuza lubi tę wiadomość
-
Gratulacje za dobre wiadomości z wizyt!🥰
@Buburuza
Ja tez robiłam w GenePlanet i informację o wynikach dostałam bezpośrednio z placówki, w której była pobierana krew. (Pisałam do nich wcześniej maila, ze che wyniku mailowo dostac). Powiadomienie o wynikach na stronie z GenePlanet dostałam dopiero jakoś tydzień później.
Co do apetytu to ja w sobotę odstawiłam Bonjestę i jest na prawdę ok. Alecw zamian za to mam taki spetyt, że teraz mogłabym jeść cały czas. Może muszę nadrobić to, czego sobie odmawiałam wcześniej;) w każdym razie liczę, że ten wilczy apetytem wkrótce minie
'89 👷♀️ & 👷'88
💓👶2023, cc
⏸️ 11.2025
💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
💔 03.2026 cb
⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56
06.05 jest ❤️
15.05 1,1cm 🧡
29.05 2,33cm 💛
12.06 4,74cm 💚
NIPT - niskie ryzyka i 🩷
23.06 7,06cm ❤️ prenatalne, wszystko ok
✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G

-
jaskra wrote:Bagietka czosnkowa to jest mój hit ostatniego tygodnia. Też mi nic nie wchodzi... Nie wiem na co mam wpisać ochotę. Wczoraj myślałam że na burgera- zamówiłam i zjadłam 3 gryzy 😐
Miałam straszną ochotę na tą bagietke ostatnio i wczoraj w końcu sobie kupiłam. Szczęśliwa zjadłam na kolację, a w nocy miałam taką zgagę że nie mogłam spać i chodziłam do lodówki po mleko 🫠 -
Gratulacje dziewczyny!! Podczytuję Was cichaczem. Cudownie słyszeć tyle dobrych wiadomości 🥰 Niech te dzieciaki zdrowo i silnie rosną, a z reszta już jakoś damy sobie radę 💪🏻❤️
Ja niby dopiero tydzień temu byłam na prenatalnych, a już siedzę jak na szpilkach i odliczam do kolejnej wizyty. A ta dopiero 22 lipca, nie wiem, jak wytrzymać 🙈 Rozumiem Was doskonale
Kinia197, molierowa lubią tę wiadomość
👩🏼 33 🧑🏻 30
07.2023 - 🩵 Syn (po 22cs)
01.2025 - 🩷 Córka (2cs)
05.2026 - 🤰🏼Nowy Kropek na pokładzie (3cs) -
O też od soboty nie biorę i daję w końcu radę 🥹 Ale dosłownie też bym teraz zjadła dużo 🥺 mam nadzieję że to kwestia kilku dni i wszystko się nam unormujeyecikowa wrote:Co do apetytu to ja w sobotę odstawiłam Bonjestę i jest na prawdę ok. Alecw zamian za to mam taki spetyt, że teraz mogłabym jeść cały czas. Może muszę nadrobić to, czego sobie odmawiałam wcześniej;) w każdym razie liczę, że ten wilczy apetytem wkrótce minie

-