Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • jaskra Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia92 wrote:
    My się co prawda nie budujemy, ale rozglądamy za jakimś gotowcem. Ani ja, ani mój małżonek nie jesteśmy zbyt dobrzy w takie rzeczy 🙈 obydwoje całe życie mieszkaliśmy w bloku, więc ten domek z ogródkiem to takie marzenie 😊
    Co do jedzenia, to też często mam tak, że na coś mam ochotę, a jak dojdzie do posiłku, to się zmienia. Codziennie sobie mówię, że muszę się zacząć lepiej odżywiać, wieczorem mam wrażenie, że wjedzie owsianka na śniadanie, no a rano na myśl o owsiance, nie do końca mi dobrze 🙈 za to dzisiaj wjechała bagietka czosnkowa, której nie jadłam wieki i smakowała jak jakiś pyszny posiłek 😅

Super, że kolejny dzień kończymy z dobrymi wiadomościami, oby tak dalej 💪🏻🍀

Bagietka czosnkowa to jest mój hit ostatniego tygodnia. Też mi nic nie wchodzi... Nie wiem na co mam wpisać ochotę. Wczoraj myślałam że na burgera- zamówiłam i zjadłam 3 gryzy 😐

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
    29.05 beta 264 (ostrożna nadzieja 🙏)
    31.05 beta 694 🍀🍀🍀
    3.06 beta 2600 🍾

preg.png
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:
    Ja czekałam 4 dni na Nifty, szansa jest jak najbardziej 😊

Ojjj co do budowy świetnie rozumiem, w sierpniu będziemy wykańczać łazienkę - 6 lat od wprowadzki 😆 w korytarzu dalej wisi żarówka na kablu, a w połowie salonu nie ma listew przypodłogowych. Jak dobrze, że dziecko w drodze to nas zmotywuje do działania 🤭

Hejcia. Wrócę się bo mam jeszcze pytanko. Dostałaś wynik na maila czy logowałaś się do aplikacji? Ja mam z GenePlanet i dalej mi się wyświetla niedostępny kod i nie wiem kiedy stanie się dostępny. W internecie piszą, że jak zarejestrują badanie :(

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    03.06 wizyta u Ginka - jest ❤️
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    6.07 - krew puszczona na nifty <3
    16.07 prenatalne

preg.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo nie mam apetytu więc rozumiem was dziewczyny 😭

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    Hejcia. Wrócę się bo mam jeszcze pytanko. Dostałaś wynik na maila czy logowałaś się do aplikacji? Ja mam z GenePlanet i dalej mi się wyświetla niedostępny kod i nie wiem kiedy stanie się dostępny. W internecie piszą, że jak zarejestrują badanie :(

Dostałam na maila powiadomienie, że mam zalogować się na GenePlanet tym kodem i odebrać wynik (najpierw musiałam założyć konto). Nie sprawdzałam nic na stronie przed otrzymaniem maila, że wynik jest dostępny do odebrania, więc nie wiem jak to jest wcześniej :(

Buburuza lubi tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • yecikowa Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje za dobre wiadomości z wizyt!🥰

@Buburuza
    Ja tez robiłam w GenePlanet i informację o wynikach dostałam bezpośrednio z placówki, w której była pobierana krew. (Pisałam do nich wcześniej maila, ze che wyniku mailowo dostac). Powiadomienie o wynikach na stronie z GenePlanet dostałam dopiero jakoś tydzień później.

Co do apetytu to ja w sobotę odstawiłam Bonjestę i jest na prawdę ok. Alecw zamian za to mam taki spetyt, że teraz mogłabym jeść cały czas. Może muszę nadrobić to, czego sobie odmawiałam wcześniej;) w każdym razie liczę, że ten wilczy apetytem wkrótce minie :)

'89 👷‍♀️ & 👷'88

💓👶2023, cc

⏸️ 11.2025
    💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
    💔 03.2026 cb

⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
    9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56

06.05 jest ❤️
    15.05 1,1cm 🧡
    29.05 2,33cm 💛
    12.06 4,74cm 💚
    NIPT - niskie ryzyka i 🩷
    23.06 7,06cm ❤️ prenatalne, wszystko ok

✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
    ⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    Bagietka czosnkowa to jest mój hit ostatniego tygodnia. Też mi nic nie wchodzi... Nie wiem na co mam wpisać ochotę. Wczoraj myślałam że na burgera- zamówiłam i zjadłam 3 gryzy 😐

Miałam straszną ochotę na tą bagietke ostatnio i wczoraj w końcu sobie kupiłam. Szczęśliwa zjadłam na kolację, a w nocy miałam taką zgagę że nie mogłam spać i chodziłam do lodówki po mleko 🫠

preg.png

age.png
  • Wiara Nadzieja Miłość Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny!! Podczytuję Was cichaczem. Cudownie słyszeć tyle dobrych wiadomości 🥰 Niech te dzieciaki zdrowo i silnie rosną, a z reszta już jakoś damy sobie radę 💪🏻❤️

Ja niby dopiero tydzień temu byłam na prenatalnych, a już siedzę jak na szpilkach i odliczam do kolejnej wizyty. A ta dopiero 22 lipca, nie wiem, jak wytrzymać 🙈 Rozumiem Was doskonale

Kinia197, molierowa lubią tę wiadomość

👩🏼 33 🧑🏻 30

07.2023 - 🩵 Syn (po 22cs)
    01.2025 - 🩷 Córka (2cs)
    05.2026 - 🤰🏼Nowy Kropek na pokładzie (3cs)
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yecikowa wrote:
    Co do apetytu to ja w sobotę odstawiłam Bonjestę i jest na prawdę ok. Alecw zamian za to mam taki spetyt, że teraz mogłabym jeść cały czas. Może muszę nadrobić to, czego sobie odmawiałam wcześniej;) w każdym razie liczę, że ten wilczy apetytem wkrótce minie :)
    O też od soboty nie biorę i daję w końcu radę 🥹 Ale dosłownie też bym teraz zjadła dużo 🥺 mam nadzieję że to kwestia kilku dni i wszystko się nam unormuje :)

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

preg.png

🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
‹‹ 117 118 119 120 121
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wspólny cel zamiast presji, czyli jak dbać o relację podczas starań o dziecko

Starania o dziecko to wyjątkowy czas w życiu pary, który potrafi mocno zbliżyć, ale też wystawić związek na poważną próbę. Początkowa ekscytacja i spontaniczność seksu szybko ustępują miejsca kalendarzykowi dni płodnych oraz presji czasu. Wtedy bliskość przestaje przynosić przyjemność, a zamienia się w zadanie do odhaczenia. Kluczem do przetrwania tego okresu w harmonii jest zmiana podejścia. Zamiast skupiać się wyłącznie na celu, warto postawić na relację, bliskość i wzajemne wsparcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ