Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie! Bejbik ma prawie 7 cm i siedzi sobie do góry nogami, ciagle sobie hopsa. Widzieliśmy go w 3d, trzymał sobie rączkę na głowie, widziałam nawet jego kolanka🥹 Wszystkie wyniki super.
    Z negatywnych wieści to mam krwiaka, co prawda małego, ale zostajemy na progesteronie jeszcze trochę.
    Na początku ciąży nie współżyliśmy przez skurcze i myśleliśmy że teraz będziemy mogli ale lekarz mówił że trzeba być ostrożnym i mówił że możemy ale że krwiak może po prostu pęknąć. No nic, musimy to przemyśleć🥰

May-girl, _Dysia_, molierowa, yecikowa, Bakallia, Esbe, Kinia197, Karola_90, dori, Margareetka, tosiekk, Jusia92, ANIELKA, Zagadka919 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗
    08.07 6,97 cm 💗

preg.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do ekipy w budowie... Co prawda też jeszcze walczymy z papierologią, ale planujemy zacząć jesienią. Tego załatwiania jest naprawdę w opór 🙄 u nas wszystkim ja się zajmuje, bo mój niemąż jest beznadziejny w terminy, urzędy i pisma. Z resztą księgowość też mu prowadzę (choć to nie moja działka) i kopię w tyłek żeby płacił terminowo ZUS 🤦 ksef mi bardzo pomógł, bo dzięki temu mam wszystkie faktury na bieżąco a tak to mi przynosił jakieś odnalezione faktury po kilku miesiącach na przykład...

Co do mgły, to ja nie mogę sobie na nią pozwolić, bo jeszcze pracuję i pracę mam mega odpowiedzialną, ale czuję że myśli mi się ciężej...

Faktycznie sporo chłopców nam się zebrało na grupie. Ja się bardzo zdziwię jak będzie dziewczynka 🫣

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
    29.05 beta 264 (ostrożna nadzieja 🙏)
    31.05 beta 694 🍀🍀🍀
    3.06 beta 2600 🍾

preg.png
  • May-girl Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosiek wrote:
    Trzymam kciuki.
    Ja mam na 16:30 i też się stresuje. Muszę zabrać młodego, bo mąż w delegacji. Szwagierka obok pracuje to ma podejść i posiedzieć z młodym w czasie mojej wizyty.

Dziewczyny będzie super, kciuki zaciśnięte!

🌸@Anielka widzę w stopce, że masz wizyty co tydzień- to ze wskazania, czy z Twojej chęci spokoju? Pytam z ciekawości, bo ja po sobie widzę, że moją graniczną wartością spokoju jest właśnie tydzień ;)

Ja na jutro zapisałam się na Felię, jednak odwrócę kolejność i najpierw to, później w przyszły pt pappa, liczę na to, że to skróci mi czekanie na wyniki, no i ze będzie dobrze.

👧86
    👨84

3 cs naturals
    3.02. pozytywny test
    4.02. Beta 236
    6.02. Beta 615
    19.02 ♥️ 133 i CRL 4,4
    11.03 stwierdzono poronienie zatrzymane w 8+1

20.05 pozytywny test
    23.05 beta 103
    25.05 beta 266
    27.05 beta 766
    30.05 beta 2627
    3.06 pęcherzyk ciążowy 11mm
    11.06 ❤️140, crl 6,4, USG 6+3
    22.06 crl 1.78, OM 8+3, USG 8+2
    1.07 crl 2.8, OM 9+5, USG 9+4

preg.png
  • May-girl Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werox wrote:
    Melduję się po wizycie! Bejbik ma prawie 7 cm i siedzi sobie do góry nogami, ciagle sobie hopsa. Widzieliśmy go w 3d, trzymał sobie rączkę na głowie, widziałam nawet jego kolanka🥹 Wszystkie wyniki super.
    Z negatywnych wieści to mam krwiaka, co prawda małego, ale zostajemy na progesteronie jeszcze trochę.
    Na początku ciąży nie współżyliśmy przez skurcze i myśleliśmy że teraz będziemy mogli ale lekarz mówił że trzeba być ostrożnym i mówił że możemy ale że krwiak może po prostu pęknąć. No nic, musimy to przemyśleć🥰

7cm to już kawał człowieka! Najważniejsze, że wszystko ok z maluchem 🥰

👧86
    👨84

3 cs naturals
    3.02. pozytywny test
    4.02. Beta 236
    6.02. Beta 615
    19.02 ♥️ 133 i CRL 4,4

20.05 pozytywny test
    23.05 beta 103
    25.05 beta 266
    27.05 beta 766
    30.05 beta 2627

preg.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dzisiaj dołączyłam do teamu dziwne sny. Nakryłam babę z 2 chłopami i mnie ganiała ta baba bo jakimś hotelu ale były drzwi między pokojami. Jeszcze jakby tam był mój chłop a tu nie znam nikogo 😂😂😂

Było o relacjach z rodzeństwem, mam 2 braci akurat starszego i młodszego. Ze starszym mieliśmy w dzieciństwie świetny kontakt. Jak wpadł w złe towarzystwo, próbowaliśmy go z niego wyciągnąć to w pewnym momencie zrozumiałam, że nie ma sensu nic na siłę skoro nie chce. Założył rodzinę i oboje są problematyczni widujemy się raz na jakiś czas. Młodszym to ja się nim dużo zajmowałam, wstawałam sporo przed szkołą itd. żeby pomóc, ale różnica jest jeszcze bardzo duża. Niedługo pewnie się wyrówna. Nie ma recepty na to wszystko, bo dorastamy i mamy różne wybory przez które jak w każdej relacji możemy się rozminąć.

Temat budowy, w piątek mamy mieć decyzję o pozwoleniu na budowę więc budowa przed nami. Sama adaptowałam projekt. Ja akurat z branży, ale mamy zlecać do SSZ bo mój mąż anty budowlanka potem ze szwagrem mamy wykańczać tak żeby się wprowadzić. Jak macie problemy z pozwoleniem to mogę coś doradzić bo wydaję takie pozwolenia kwestia opisania problemu. Interpretacje są różne przez rozstrzygnięcia wojewody danego województwa, ale coś mogę podpowiedzieć chociaż spróbować znaleźć rozwiązanie.

Kinia197 Dziewczyny pięknie wszystko w temacie napisały, normalne odczucia oraz oczekiwania i jeszcze hormony nie pomagają

Esbe trzymam kciuki, wierzę, że wszystko dobrze się skończy ✊️🍀

Zagadka919 no właśnie te krople na mnie działają może miałam niedobór wit. B6 ostatnio mało jadłam. Imbir najlepiej na mnie działał też w poprzedniej ciąży, brałam xonvea ale działał 50/50 na pewno mniej wymiotowałam, ale nadal co parę dni prawie do końca ciąży. Bonjesta nie używałam a podobno silniejszy od xonvea. Ja wgl jestem ciężki przypadek po Dopegyt wymiotowałam strasznie, lekarz mówił, że jestem jedyna taka w jego karierze, także szpitalnej 😅
    Do tego jeszcze mam nasilony wstręt do owadów, robaków itd. Nie wiem skąd to się bierze 😂

Werox i jak pomogły te krople? Gratulacje ❤️

Buburuza co za typiara 😂 co jej do kg innej kobiety, mi nie leci krew przez chorobę i nie mam na to wpływu 🤯
    Co do snów to strasznie w nie wierzę, po 1 poronieniu śnił mi się noworodek chłopczyk z bujną czupryną i tak samo wyglądał jak mój syn po porodzie

Rosiek rutyna najważniejsza przy zasypianiu więc warto o nią dbać od początku

_Dysia_, Haven, MaryWu, Malinaaa2024, Annette, Karola_90 gratulacje ❤️

Wisienka95 trzymamy kciuki za pozytywne wiadomości ✊️🍀

Bakallia bierzesz leki, jesteś pod opieką specjalistów, robisz wszystko żeby było dobrze 🙂 u mnie były super wyniki a od 20 któregoś tygodnia najpierw urosło tętno a potem ciśnienie wystrzeliło, urodziłam 37+4. Ciąża jest nieprzewidywalna, nie ma co się zamartwiać na zapas 🫂

Bakallia, Esbe, _Dysia_, Kinia197, Haven, Zagadka919 lubią tę wiadomość

09.2023 - rozpoczęcie starań
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 t 💔 poronienie
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 t 💔 poronienie
    06.2024 - ⏸️
    02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
    04.2026 - powrót do starań 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
    05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
    15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
    25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
    13.07.2026 - wizyta gin NFZ
    27.07.2026 - badania prenatalne 🧬

👶🏻💙
    👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
    🧔‍♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ☺️ dzisiaj jestem trochę spokojniejsza. Cały dzień piekę i gotuję 😉 Jutro lekarz ma zobaczyć wyniki więc zobaczymy co on na to.

Co do budowy, my mieszkamy w swoim wymarzonym domu już piąty rok, ale nadal sporo rzeczy jest niedokończonych. Mam wrażenie, że z czasem człowiek przyzwyczaja się do tych niedoróbek i przestają już tak kłuć w oczy 🙈 Przez nami póki co remont pokoju, tak żeby Okruszek miał swoje miejsce. Budując dom byliśmy już chyba pogodzeni z faktem, że nie zostaniemy rodzicami i nie planowaliśmy pokoju dla dziecka, ale teraz nasze największe marzenie się spełnia więc czas na zmiany ☺️☺️☺️

monii00, tosiekk, yecikowa, Zagadka919, Haven, Jusia92 lubią tę wiadomość

lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
    luty 2026- I IUI ❌
    marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
    13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni00 nie próbowałam, potem mi przeszły te mdlosci. Wczoraj przez przypadek nie wzięłam xonvei na noc i dziś się okazało że super funkcjonuje już bez. Mam natomiast inny problem w postaci ciągłego głodu, już się wczoraj popłakałam z tego że nie mogę się najeść :( jak brałam xonvea to lekarz mi mówił że to prawdopobnie przez to, a wczoraj się budziłam w nocy co 2 godziny głodna. Pytałam dziś lekarza o to, to mówił że normalne w ciąży i może jeszcze mi przejdzie :(
    Najgorsze jest to że odrzuciło mnie od wszystkiego, nie mam już pomysłu na śniadania i obiady. Mam nadzieję że serio z czasem bedzie lepiej :(

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗
    08.07 6,97 cm 💗

preg.png
  • Esbe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh, zazdroszczę Wam, ze możecie budować. My musieliśmy kupić gotowy, bo tak to tu dziala w UK. O działkę i pozwolenia ciężko.
    Remontujemy od 2 lat, specjalnie kupiliśmy taki do remontu, bo chciałam pod siebie. U nas podłoga robiona rok temu, listwy pomalowane, ale dalej nie polozone 😅 i tak miesiące lecą. Wiec rozumiem Was doskonale

molierowa, tosiekk lubią tę wiadomość

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
    16/5/2026 Mamy ❤️
    202701102743.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werox wrote:
    moni00 nie próbowałam, potem mi przeszły te mdlosci. Wczoraj przez przypadek nie wzięłam xonvei na noc i dziś się okazało że super funkcjonuje już bez. Mam natomiast inny problem w postaci ciągłego głodu, już się wczoraj popłakałam z tego że nie mogę się najeść :( jak brałam xonvea to lekarz mi mówił że to prawdopobnie przez to, a wczoraj się budziłam w nocy co 2 godziny głodna. Pytałam dziś lekarza o to, to mówił że normalne w ciąży i może jeszcze mi przejdzie :(
    Najgorsze jest to że odrzuciło mnie od wszystkiego, nie mam już pomysłu na śniadania i obiady. Mam nadzieję że serio z czasem bedzie lepiej :(
    Niestety sama jadłam przez 2 tygodnie bułkę z masłem, banany, płatki z mlekiem i ziemniaki z mlekiem. Czasem pomagały mi wafle ryżowe, talarki orkiszowe czy jaglano-kukurydziane, kisiel, budyń. Kalafior jeszcze jest neutralny w smaku. Musisz próbować co akurat pasuje ja już po tych kroplach wróciłam do normalnych posiłków na szczęście, ale wiem doskonale z czym się mierzysz.

09.2023 - rozpoczęcie starań
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 t 💔 poronienie
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 t 💔 poronienie
    06.2024 - ⏸️
    02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
    04.2026 - powrót do starań 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
    05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
    15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
    25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
    13.07.2026 - wizyta gin NFZ
    27.07.2026 - badania prenatalne 🧬

👶🏻💙
    👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
    🧔‍♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po prenatalnych, ryzyka niskie, prawdopodobnie synek ❤️

molierowa, tosiekk, Margareetka, jagodzianka, Werox, Bakallia, _Dysia_, yecikowa, Kinia197, ANIELKA, Haven, Rosiek, May-girl, Jusia92, monii00, Karola_90, Esbe, Wiara Nadzieja Miłość, dori lubią tę wiadomość

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

preg.png

🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
  • Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam mdłości, ale też jest średnio z jedzeniem.
    W nocy potrafię obudzić się głodna, mimo że szłam spać najedzona, i często na nic nie mogę się zdecydować.
    Wczoraj dałabym się pokroić za buraki, kupiłam, wróciłam do domu i nie mogę na nie patrzeć 😅🤣

Też wchodzą płatki z mlekiem, dziś akurat pączek i croissant, ale na obiad prawilnie rybka, więc mam nadzieję, że się wyrównało 🤣

Odnośnie budowy, małżonek ma działkę obok rodziców, z racji braku bombla nie spieszyło nam się z budową bo wydawaliśmy pieniądze na inne rzeczy 🫣 ale teraz pasuje się zebrać w sobie... projekt w głowie mam, potrzebuję tylko pracowni która mi to przerobi na prawilny projekt i pewnie dopiero w przyszłym roku jakaś papierologia także u nas z budową i przeprowadzką zejdzie 😵‍💫

• tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Wam wszystkim, kolejny udany dzień za nami! 😍😊

@Werox my też mieliśmy długo bana na współżycie na samym początku, potem mogliśmy wrócić to miałam mdłości, a potem znowu krwiaki… także rozumiem o czym mówisz 🙄

Dziewczyny, co ja mam dziś za dzień… czuje się okropnie, mam mdłości od rana, wymiotowałam dwa razy co mi się wcześniej nie zdarzało. Nie wiem czy to możliwe, że w 13 tc uderzyła mnie ciąża na pełnej czy nie daj Boże jakiś wirus? 🥹

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:
    Gratuluję Wam wszystkim, kolejny udany dzień za nami! 😍😊

@Werox my też mieliśmy długo bana na współżycie na samym początku, potem mogliśmy wrócić to miałam mdłości, a potem znowu krwiaki… także rozumiem o czym mówisz 🙄

Dziewczyny, co ja mam dziś za dzień… czuje się okropnie, mam mdłości od rana, wymiotowałam dwa razy co mi się wcześniej nie zdarzało. Nie wiem czy to możliwe, że w 13 tc uderzyła mnie ciąża na pełnej czy nie daj Boże jakiś wirus? 🥹

Możliwe że to jeden gorszy dzień i zaraz ci się uspokoi. Ja już dziś czułam się dość dobrze. Na tyle że do 15 zjadłam jeden posiłek a nie jak zawsze dwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:08

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • ANIELKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, wszystko dobrze, bobas fikał, tak, że miło było popatrzeć. Kamień z serca ❤️ Crl 4,56 cm, wychodzi 11+3, więc cały czas więcej niż wg OM. Pooglądaliśmy sobie również w 3d, cudownie było🥰 No i mam w końcu założoną kartę ciąży i wszystkie leki kontynuujemy.

@May-girl chodzę co tydzień dla swojego spokoju, czasem ciężko ten tydzień wytrzymać, ale chodzę na zmianę do prowadzącego lekarza i z pakietu z luxmedu. Po prenatalnych (które mam za tydzień ;P) zamierzan chodzic tak co 2-3 tygodnie i raz na jakis czas wpleśc w to wizyty w luxmedzie🙃 Drugą ciążę straciłam dość pozno, więc dopóki nie zacznę czuć ruchów chcę chodzić jak najczęściej

Rosiek, Kinia197, May-girl, Zagadka919, monii00, Karola_90, Haven, Jusia92, Margareetka, Esbe, tosiekk, Werox, yecikowa, Wiara Nadzieja Miłość, dori lubią tę wiadomość

94' 👱‍♀️ 92'👱‍♂️

Ch. Hashimoto, ANA dodatnie, Kir Bx, Immunologia👎🥺
    Początek starań - lipiec 2024

09.2024 💔👼♀️ A. 9tc
    05.2025 💔👼♀️ H. 18tc

05.2025 ⏸6 cykl starań
    Beta 108->380->1080 ->2500....

09.06 - jest ❤️ crl 0,92 cm
    16.06 💛 crl 1,6 cm
    23.06 💚 crl 2,27 cm
    30.06 💜 crl 3,34 cm
    08.07 🤎 crl 4,56 cm

💊Prenatal Uno, Encorton, Hydroksychlorochina, Clexane, Accofil, Acard, Omega 3, Cyclogest, Progesteron besins, Biosteron, Estrofem

preg.png
  • Rosiek Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni tak, rutyna u nas jest od samego początku, mocno o to dbamy :)

Cudowne wieści dziewczyny po wizytach!

Ja też już jestem po swojej, maluch ma się dobrze, nadgonił względem om ale tym się nie przejmowałam bo owulacje akurat miałam później. Jedyne co to mamy przepuklinę pępkowa ale lekarz mówi, że to fizjologiczne i powinna się wchłonąć. No i bejbus pokazał co nieco i czekamy na chłopca.

tosiekk, May-girl, Zagadka919, ANIELKA, monii00, Karola_90, Haven, Jusia92, Margareetka, Esbe, Kinia197, Werox, yecikowa, Wiara Nadzieja Miłość, dori lubią tę wiadomość

• jagodzianka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosiek wrote:
    Moni tak, rutyna u nas jest od samego początku, mocno o to dbamy :)

Cudowne wieści dziewczyny po wizytach!

Ja też już jestem po swojej, maluch ma się dobrze, nadgonił względem om ale tym się nie przejmowałam bo owulacje akurat miałam później. Jedyne co to mamy przepuklinę pępkowa ale lekarz mówi, że to fizjologiczne i powinna się wchłonąć. No i bejbus pokazał co nieco i czekamy na chłopca.

Rosiek u mnie również widoczna przepuklina pępkowa i lekarz mówił, że fizjologiczna i aby nie robić za szybko prenatalnych bo póki się nie wchłonie (a powinna podobno do 12tc.) to będą słabe wyniki na prenatalnych ... Mam nadzieję, że będzie u nas wszystko ok! Gratulacje chłopca :)

Rosiek lubi tę wiadomość

• molierowa Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodzianka wrote:
    Rosiek u mnie również widoczna przepuklina pępkowa i lekarz mówił, że fizjologiczna i aby nie robić za szybko prenatalnych bo póki się nie wchłonie (a powinna podobno do 12tc.) to będą słabe wyniki na prenatalnych ... Mam nadzieję, że będzie u nas wszystko ok! Gratulacje chłopca :)

A co znaczy szybko?

• jagodzianka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    molierowa wrote:
    A co znaczy szybko?

Aby nie robić w 11 tyg. bo może jeszcze być widoczna w usg , tylko robić między tym 12-13tyg.

molierowa lubi tę wiadomość

• May-girl Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANIELKA wrote:
    Jestem po wizycie, wszystko dobrze, bobas fikał, tak, że miło było popatrzeć. Kamień z serca ❤️ Crl 4,56 cm, wychodzi 11+3, więc cały czas więcej niż wg OM. Pooglądaliśmy sobie również w 3d, cudownie było🥰 No i mam w końcu założoną kartę ciąży i wszystkie leki kontynuujemy.

@May-girl chodzę co tydzień dla swojego spokoju, czasem ciężko ten tydzień wytrzymać, ale chodzę na zmianę do prowadzącego lekarza i z pakietu z luxmedu. Po prenatalnych (które mam za tydzień ;P) zamierzan chodzic tak co 2-3 tygodnie i raz na jakis czas wpleśc w to wizyty w luxmedzie🙃 Drugą ciążę straciłam dość pozno, więc dopóki nie zacznę czuć ruchów chcę chodzić jak najczęściej

Bardzo bardzo gratuluję dobrej wizyty! I tych cotygodniowych wizyt chyba zazdroszczę, mnie też by to mocno uspokoiło, ale ze na medicoverze boleśnie się przejechałam (mam wrażenie, że w luxmedzie jakość sprzętu w gabinetach gin jest lepsza niż w medi!), to jednak dałam sobie spokój z przeplatanka.

A z ciekawości- macie może do polecenia jakiegoś lekarza w medicoverze w Warszawie? Bo ja mam doświadczenia z cyklu “39 lat?! Wie pani ile to jest?? Czy pani wie w ogóle o czym pani mówi?! W jaką ciążę??” łamane przez “no to ma pani pecha bo ja ciąży nie prowadzę” (jak przyszłam po skierowanie) łamane przez zły sprzęt, który nie wykrywa tętna 😂 a nie ukrywam, że chciałabym mieć kogoś w medi…

👧86
    👨84

3 cs naturals
    3.02. pozytywny test
    4.02. Beta 236
    6.02. Beta 615
    19.02 ♥️ 133 i CRL 4,4

20.05 pozytywny test
    23.05 beta 103
    25.05 beta 266
    27.05 beta 766
    30.05 beta 2627

preg.png
  • Jusia92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się co prawda nie budujemy, ale rozglądamy za jakimś gotowcem. Ani ja, ani mój małżonek nie jesteśmy zbyt dobrzy w takie rzeczy 🙈 obydwoje całe życie mieszkaliśmy w bloku, więc ten domek z ogródkiem to takie marzenie 😊
    Co do jedzenia, to też często mam tak, że na coś mam ochotę, a jak dojdzie do posiłku, to się zmienia. Codziennie sobie mówię, że muszę się zacząć lepiej odżywiać, wieczorem mam wrażenie, że wjedzie owsianka na śniadanie, no a rano na myśl o owsiance, nie do końca mi dobrze 🙈 za to dzisiaj wjechała bagietka czosnkowa, której nie jadłam wieki i smakowała jak jakiś pyszny posiłek 😅

Super, że kolejny dzień kończymy z dobrymi wiadomościami, oby tak dalej 💪🏻🍀

👩‍❤️‍👨 ‘92 & ‘89

06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)

26.05.26 ⏸️
    27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
    29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
    1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
    Szczęściu trwaj ❤️🌈

🔸 G20210A hetero
    🔸 MTHFR C677T hetero
    🔸 PAI-1 4G/4G homo

preg.png
‹‹ 117 118 119 120 121
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ