Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Wisienka95 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wrote:
    Trzymam kciuki za nas. Czy mogę wiedzieć co u Was wyszło?

Tosiekk, usg przed samym zabiegiem. Ale ja nie chce przed juz, bo to za duży stres. Amniopunkcja potwierdzi czy w te czy w drugą. Podobno po 3 dniach sa juz wstępne wyniki wykluczające lub potwierdzające trisomie

Jesteśmy z mezem nosicielami choroby genetycznej, chce jak najszybciej wykluczyć ta chorobe dlatego bede miala biopsję.

• Buburuza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie. Mocna ekipa prenatalna. No ja jestem ciekawa kiedy mam się spodziewać wyniku. W poniedziałek rano pobierałam. Myślicie że jest szansa do soboty? W sobotę chciałam jechać z tatą kamperkiem nad jezioro z synkiem na 3-4 dni. A wyniki chce zobaczyć z mężem :(
    (Mąż zostaje bo będzie wykańczał dwa pokoje które do tej pory nie były nawet ruszone 😅😅😅😅 ah ta budowa gospodarczym) 😅😅😅

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    03.06 wizyta u Ginka - jest ❤️
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    6.07 - krew puszczona na nifty <3
    16.07 prenatalne

preg.png
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny jaki ja zajeb**ty rosół zrobiłam 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
    Jutro młody ma wagary ze żłobka, bo go coś kaszel dziś podobno męczył. A że jestem jaka jestem to jak usłyszałam hasło „kaszel” to zaraz do mięsnego po kurtkę i kaczuszkę i cyk rosołek. Ma taki piękny kolorek, aromat i smak, że jeszcze na kolacje wciągnę miseczkę 🫶🫶🥹
    W samą porę w sumie bo mi się bulion dziś do sosów skończył.

Esbe, tosiekk lubią tę wiadomość

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    16.07 prenatalne

preg.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    Faktycznie. Mocna ekipa prenatalna. No ja jestem ciekawa kiedy mam się spodziewać wyniku. W poniedziałek rano pobierałam. Myślicie że jest szansa do soboty? W sobotę chciałam jechać z tatą kamperkiem nad jezioro z synkiem na 3-4 dni. A wyniki chce zobaczyć z mężem :(
    (Mąż zostaje bo będzie wykańczał dwa pokoje które do tej pory nie były nawet ruszone 😅😅😅😅 ah ta budowa gospodarczym) 😅😅😅

Ja czekałam 4 dni na Nifty, szansa jest jak najbardziej 😊

Ojjj co do budowy świetnie rozumiem, w sierpniu będziemy wykańczać łazienkę - 6 lat od wprowadzki 😆 w korytarzu dalej wisi żarówka na kablu, a w połowie salonu nie ma listew przypodłogowych. Jak dobrze, że dziecko w drodze to nas zmotywuje do działania 🤭

Buburuza lubi tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaa2024 wrote:
    Meldujemy się z wynikami NIFTY, ryzyka niskie, a roczniak będzie miał brata 💙
    Gratulacje synka ❤️

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

preg.png

🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:

Ojjj co do budowy świetnie rozumiem, w sierpniu będziemy wykańczać łazienkę - 6 lat od wprowadzki 😆 w korytarzu dalej wisi żarówka na kablu, a w połowie salonu nie ma listew przypodłogowych. Jak dobrze, że dziecko w drodze to nas zmotywuje do działania 🤭

Budowlana sis ja też mam niewykończoną łazienkę i nie mam sufitu w kotłowni 😅 od lipca 2020😅
    Nas nie zmotywowało 😅 zrobiłam mu prowizoryczny pokój z naszej garderoby, a Ikea paxy wstawiłam do sypialni 😅😅😅😅😅
    Dopiero teraz wykańczamy pokoje dla dzieci. W jednym na razie będzie sypialnia w drugim bawialnia, a młody bob chyba odziedziczy garderobę 😅😅😅😅 dosłownie to pomieszczenie przy sypialni z oknem jakieś 6-7 mc gdzie jest tylko łóżko, komoda i półka fittnes do bujania dziecka. Zabawki zrobiły ekspansję terytorialną na salon i mam w salonie nawet zjeżdżalnie, kosz do koszykowi, huśtawkę i bramkę do piłki 😅 ale taka mała. W każdym razie lubię ten stan bo lubię mieć dziecię przy sobie. Jeszcze przyjdzie czas że go wyprowadzę do bawialni z salonu

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:28

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    16.07 prenatalne

preg.png
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:

A podpowiedz mi proszę z której firmy brałaś? Te NIFTY pro co zasypują tak reklamami? Plus w który dzień tygodnia miałaś pobranie?

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    16.07 prenatalne

preg.png
  • Esbe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia92 wrote:

Esbe, dobrze, że masz już termin amniopunkcji, już dzisiaj zaciskam mocno kciuki, żeby wyszła dobrze. Mówili coś ile czeka się na jej wyniki?

3 dni na wstępny wynik potwierdzający lub wykluczający trisomie, a do 3 tugodni kariotypy i mikromacierze. Wiec do swoich urodzin 26/7 bede wiedzieć raczej

Buburuza, Zagadka919 lubią tę wiadomość

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
    16/5/2026 Mamy ❤️
    202701102743.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    Budowlana sis ja też mam niewykończoną łazienkę i nie mam sufitu w kotłowni 😅 od lipca 2020😅
    Nas nie zmotywowało 😅 zrobiłam mu prowizoryczny pokój z naszej garderoby, a Ikea paxy wstawiłam do sypialni 😅😅😅😅😅
    Dopiero teraz wykańczamy pokoje dla dzieci. W jednym na razie będzie sypialnia w drugim bawialnia, a młody bob chyba odziedziczy garderobę 😅😅😅😅 dosłownie to pomieszczenie przy sypialni z oknem jakieś 6-7 mc gdzie jest tylko łóżko, komoda i półka fittnes do bujania dziecka. Zabawki zrobiły ekspansję terytorialną na salon i mam w salonie nawet zjeżdżalnie, kosz do koszykowi, huśtawkę i bramkę do piłki 😅 ale taka mała. W każdym razie lubię ten stan bo lubię mieć dziecię przy sobie. Jeszcze przyjdzie czas że go wyprowadzę do bawialni z salonu

Ja mojemu mężowi nie odpuszczę, bo jak on tego wszystkiego teraz nie zrobi to moje wnuki jeszcze zastanie stan niewykończony 😆
    Ale pociesza mnie, że nie tylko u nas taki stan tymczasowy ciągnie się latami, nie czuję się sama, dziękuję 🤭 ja też mam Paxa w pokoju, który docelowo ma być pokojem dziecka i nie wiem co z tym faktem zrobić, bo nie chce go w swojej sypialni (paxa, nie dziecka😂). Szkoda mi w ogóle tego pokoju, bo to mój schowek na pierdolnik😂 najwyżej szybko sobie zrobimy drugie dziecko i będzie przymus, żeby wykończyć górę domu 🤭

♀96’ ♂ 88’

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    A podpowiedz mi proszę z której firmy brałaś? Te NIFTY pro co zasypują tak reklamami? Plus w który dzień tygodnia miałaś pobranie?

Nifty Pro, pobierali mi w placówce gdzie chodzę do gina. Pobranie miałam we wtorek ok. 10, a wynik w sobotę o 15 :)

♀96’ ♂ 88’

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:
    Ja mojemu mężowi nie odpuszczę, bo jak on tego wszystkiego teraz nie zrobi to moje wnuki jeszcze zastanie stan niewykończony 😆
    Ale pociesza mnie, że nie tylko u nas taki stan tymczasowy ciągnie się latami, nie czuję się sama, dziękuję 🤭 ja też mam Paxa w pokoju, który docelowo ma być pokojem dziecka i nie wiem co z tym faktem zrobić, bo nie chce go w swojej sypialni (paxa, nie dziecka😂). Szkoda mi w ogóle tego pokoju, bo to mój schowek na pierdolnik😂 najwyżej szybko sobie zrobimy drugie dziecko i będzie przymus, żeby wykończyć górę domu 🤭

Ja potem wolałam mieć w sypialni paxa niż dziecko 😅 młody się budził na każde chrapnięcie męża i tak o straciłam garderobę 😅😅😅 dobry pomysł. Nas już drugie pogoniło i będą pokoje, a ja odzyskam swój pierdolnik i wewnętrzny spokój 😅

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    16.07 prenatalne

preg.png
  • jagodzianka Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:

Z mojej obserwacji są takie dwie główne strony, gdzie można kupić nifty pro online. Jedna wysyła wyniki na e-mail tylko gdy pracują od 9-17 a druga ma opcje Panel pacjenta- gdzie możesz się logować i sprawdzać czy przyszły wyniki. Ja wybrałam pierwszą opcję (niftytest.pl) i czekam już 8 dzień na wynik od pobrania krwi. Nie wiem czy bym nie wybrała tej drugiej strony (badanienifty.pl) następnym razem, może tam przychodzą szybciej, lub też w wieczornych godzinach możesz sobie pobrać.

• Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa gratuluje wszystkim udanych wizyt 🥰 Jestwm w szoku ile chłopców mamy 🩵
    Haven nie mam twojej daty porodu, a od may-girl potrzebuje potwierdzenie daty, bo nie wiem czemu mam dwie

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
‹‹ 114 115 116 117 118
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ