Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Margareetka wrote:Ja też wstaje co godzinę na siku... Jak nie jeden bobas mnie budzi to teraz od razu drugi w brzuchu 🤣 nie dane jest mi się wyspać xD może jeszcze ze trzy lata i prześpię chociaż jedną noc 🫠
Czy tylko ja tak rzadko chodzę na wizyty do prowadzącego, bo co 4tygodnie? 🫣
Nie, ja też co 4 tygodnie ale teraz poszłam dodatkowo na NFZ bo w niedzielę mówimy rodzicom i chciałam jeszcze skontrolować. Ale tak to normalnie chodzę do swojego lekarza co 4 tygodnie.
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Kinia197 wrote:Tak ona bardzo dobrze śpi, ale muszę być obok niej w łóżku. W taki sposób często przesypia całe noce. Jak nie ma mnie w łóżku to standardowa jej pobudka jest ok 23. Jest strasznym przytulasem od małego i często nas stópkami dotyka żeby tylko mieć pewność że jesteśmy obok. Gdybyśmy z nią nie spali to byłoby dużo gorzej, a jako niemowlak była nieodkladalna
My też śpimy razem, teraz próbuje chociaż na pierwszy blok snu odłożyć do łóżeczka i dopiero śpi z nami od połowy nocy. On ma lekki sen, mąż chrapnie głośniej i się już kręci i przebudza 🫣
Super, że tak fajnie śpi. Jest nadzieja, że mój gagatek też w końcu zacznie spać lepiej 😊
Kinia197 lubi tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Jakaś zawiedziona się czuje tym oczekiwaniem na wynik Nifty, mocno się nastawiłam że będę go miała przed USG prenatalnym, a tu już po usg a wyników nadal ani śladu
Może warto przedzwonic? Podpytać? Jak widzę to dziewczyny faktycznie mają w tym samym tygodniu jak robią na jego początku. -