Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Buburuza kocham Cię za te teksty 🤣🩷
Ale faktycznie może coś w tym jest, bo pisałam dziś z koleżanką i jej córka o 3 w nocy też dzisiaj robiła imprezę 🥲
Mimo, że sama nifty nie robiłam to też czekam na Twoje i innych wyniki, ciągle sprawdzam czy już coś wiadomo 🫣 z jednej strony super usłyszeć, że bombel zdrowy, a z drugiej ta DUŻA przewaga chłopaków sprawia, że chce wiedzieć jak to się finalnie skończy i czy faktycznie napiszecie tu o kolejnym i kolejnym i kolejnym chłopaku 🤣⚽️
Kinia197, Zagadka919, Buburuza lubią tę wiadomość
-
Ja poszłam na mgr równo lat po obronie licencjatu 🤭 wiek to tylko liczba ,🙂
U nas też córka świrowała w nocy, że chce spać u taty na rękach 😩 a tata chory spał w drugim pokoju, także wałka od 23 do 3 a potem już ulegliśmy bo byliśmy jak zombie.
I ja dziś mega jestem nie do życia
Buburuza lubi tę wiadomość
-
Tule laski za trudne nocki

A jak się czujecie? -
Cześć dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam wszystkie zaległości 🙈
Bardzo się cieszę z wszystkich pozytywnych wieści i że rośnie nam taka duża męska drużyna piłkarska! ☺️
Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie u gina, orzeszek ma już 5,20cm 🥺 wspomniał też że widzi kość nosową, przeziernosc karkowa prawidłowa więc mam iść na prenatalne spokojna bo nic złego nie powinno wyjść, ale wiecie jak to jest - stres towarzyszy mi przy każdej wizycie.
Prenatalne przełożyli mi z 23.07 na 16.07 więc cieszę że będę spokojniejsza o tydzień wcześniej ☺️
Kinia197, Haven, Werox, yecikowa, Rosiek, Margareetka, Jusia92, Karola_90, Zagadka919, _Dysia_, dori lubią tę wiadomość
-
Buburuza wrote:Tule laski za trudne nocki

A jak się czujecie?
Ja dalej mam mdłości jak za długo nie zjem. Dziś też trochę mniej wyspana jestem ale późno poszliśmy spać bo film oglądaliśmy “Obsesja” polecam wam bardzo. A ty jak tam?
Buburuza lubi tę wiadomość
-
Ja na szczescie od dwóch dni lepiej się czuję ...
3 dni temu pół dnia wymiotowałam i od tamtej pory lepiej się czuję 😂
Dzisiaj nawet polatałam po sklepach i kupiłam pierwsze bodziaki 😍😍😍 jeju jakie to malutkie 😍🥹
Co chwila na nie patrze 😂 ❣️
Buburuza, Kinia197, monii00, Margareetka, Jusia92, Karola_90, Zagadka919, _Dysia_, dori lubią tę wiadomość
-
Melduję się jako Magister Pedagogiki Specjalnej!
Oj dzidzia dała dzisiaj czadu, zwymiotowałam przed samym wejściem na obronę i teraz nie jest lepiej niestety
Wszyscy mówili że w drugim trymestrze będzie łatwiej a tu póki co tego nie widać
yecikowa, ANIELKA, baby33, molierowa, Haven, Buburuza, Kinia197, tosiekk, Rosiek, monii00, Esbe, Annette., Margareetka, Jusia92, Malinaaa2024, May-girl, Karola_90, Zagadka919, _Dysia_, Bakallia, dori, jaskra lubią tę wiadomość
-
Werox wrote:Melduję się jako Magister Pedagogiki Specjalnej!
Oj dzidzia dała dzisiaj czadu, zwymiotowałam przed samym wejściem na obronę i teraz nie jest lepiej niestety
Wszyscy mówili że w drugim trymestrze będzie łatwiej a tu póki co tego nie widać 
Gratulacje!😊
Maluch pewnie tez wyczuł ogrom emocji, mam nadzieje ze teraz, sie juz troszkę uspokoi 😊
I będzie łatwiej, trzeba tylko chwilkę poczekac
Werox, Buburuza lubią tę wiadomość
'89 👷♀️ & 👷'88
💓👶2023, cc
⏸️ 11.2025
💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
💔 03.2026 cb
⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56
06.05 jest ❤️
15.05 1,1cm 🧡
29.05 2,33cm 💛
12.06 4,74cm 💚
NIPT - niskie ryzyka i 🩷
23.06 7,06cm ❤️ prenatalne, wszystko ok
10.07 119g 🧡
✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G

-
Gratulacje! 🥰
Werox lubi tę wiadomość
-
Werox gratuluję 🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶
Współczuję wymiotów
Ale mdłości na głodniaka chyba już są lżejsze do wytrzymania niż mdłości „od cholera wie wszystkiego”
Oby do przodu.
Ja dalej z ciśnieniem się borykam, ale podobno na niskie nic poza szklanka wody i przechadzką nie ma
Werox, Kinia197 lubią tę wiadomość
-
Werox, gratuluję! 🥰🍾 niełatwy kierunek studiów skończyłaś, na pewno sporo wyzwań czeka na Ciebie w życiu zawodowym, ale życzę Ci wielu sukcesów widocznych w postępach swoich podopiecznych 🥰
Ja chyba mogłabym z Waszymi bombelkami imprezę od 3 dziś uskuteczniać, bo obudziłam się o 3:02 na siku i ni chu chu już nie było spania, przeczytałam prawie całą książkę, o 6 zadzwonił męża budzik do pracy to wstałam zrobić mu kawę, wykopałam z łóżka i poszłam spać do 9 xD tak trzeba żyć 🤭
Werox, monii00, Karola_90 lubią tę wiadomość
-
Buburuza wrote:Werox gratuluję 🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶
Współczuję wymiotów
Ale mdłości na głodniaka chyba już są lżejsze do wytrzymania niż mdłości „od cholera wie wszystkiego”
Oby do przodu.
Ja dalej z ciśnieniem się borykam, ale podobno na niskie nic poza szklanka wody i przechadzką nie ma
Ja też mam problem z niskim ciśnieniem, przeważnie 80/60. Lekarz mówił że lepiej w tą stronę niż w drugą i mówił żeby dużo leżeć z nogami w górze, to ponoć pomaga no i woda oczywiście 😊
-
Ogromne gratulacje!!! 🥳🥳🥳
Mój mały dziś imprezował od 5, walczyłam żeby dospał troszkę i do 7 udało się go utrzymać w łóżku, ale poplakiwał co pół godziny
Werox lubi tę wiadomość
-
Ja dziś nawet spałam dość dobrze ale ogólnie mam dużo gorszy sen niż przed ciążą, pierwszą połowę nocy śpię a potem często już od 4 albo 5 nie umiem spać dalej. Liczę, że po pierwszym trymestrze będzie lepiej. Przynajmniej mdłości mi nie dokuczają czego Wam dziewczyny współczuję. ☹️
-
Werox wrote:Ja też mam problem z niskim ciśnieniem, przeważnie 80/60. Lekarz mówił że lepiej w tą stronę niż w drugą i mówił żeby dużo leżeć z nogami w górze, to ponoć pomaga no i woda oczywiście 😊
Też dołączam do teamu niskociśnieniowców! Co prawda ja mam zazwyczaj 90/60, ale na wizycie 100/70, a ostatnio nawet 116/75, więc się mocno ucieszyłam, ale był to jednorazowy pomiar 🙈 ja nawet już kawy nie piję, bo mnie jakoś odrzuciło w ciąży.
No i Werox gratulacje! 🥳 szkoda, że dzidzia trochę uprzykrzała, ten dzień, ale najgorsze już za Tobą ☺️
Werox lubi tę wiadomość
-
xKlaudix wrote:Cześć dziewczyny,
Dawno mnie tu nie było ale nadrobiłam wszystkie zaległości 🙈
Bardzo się cieszę z wszystkich pozytywnych wieści i że rośnie nam taka duża męska drużyna piłkarska! ☺️
Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie u gina, orzeszek ma już 5,20cm 🥺 wspomniał też że widzi kość nosową, przeziernosc karkowa prawidłowa więc mam iść na prenatalne spokojna bo nic złego nie powinno wyjść, ale wiecie jak to jest - stres towarzyszy mi przy każdej wizycie.
Prenatalne przełożyli mi z 23.07 na 16.07 więc cieszę że będę spokojniejsza o tydzień wcześniej ☺️
A tak z ciekawości- miałaś już USG przez brzuch, prawda?
Ja nie wytrzymałam i zaklepałam na wczoraj wieczór dodatkową wizytę po tych swoich porannych plamieniach… nie widział żadnego źródła krwawienia, powiedział, ze może faktycznie się przesiliłam na treningu i mam dać sobie spokój, za to kreweta ma równe 4cm i słyszałam serce:) nadrobiła 1 dzień względem OM więc rośnie szybko, ale USG nadal miałam odśrodkowe 😂
🌸Werox, gratulacje! You rock!🤘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca, 15:20
Werox, molierowa, yecikowa, Haven, Karola_90, Zagadka919, Kinia197, Jusia92, _Dysia_, dori lubią tę wiadomość
👧86
👨84
3 cs naturals
3.02. pozytywny test
4.02. Beta 236
6.02. Beta 615
19.02 ♥️ 133 i CRL 4,4
11.03 stwierdzono poronienie zatrzymane w 8+1
20.05 pozytywny test
23.05 beta 103
25.05 beta 266
27.05 beta 766
30.05 beta 2627
3.06 pęcherzyk ciążowy 11mm
11.06 ❤️140, crl 6,4, USG 6+3
22.06 crl 1.78, OM 8+3, USG 8+2
1.07 crl 2.8, OM 9+5, USG 9+4
09.07 crl 4,01 OM 10+6, USG 11+0

-
Ja dla odmiany obudziłam się dziś 6:30, ale sama i nawet wyspana

Werox, domyślam się, że musiało być Ci trudno, ale dałaś radę, gratuluję 😘
Cieszę się na wasze dobre wyniki i z udanych wizyt
Ja się własnie relaksuje oglądając Wimbledon, a jutro pobudeczka 4:30, już od dawna byliśmy umówieni w góry 🙈 na szczęście okolice Wałbrzycha więc wybieramy się na mniejsze "pagórki" więc mam nadzieję, że będzie ok
ah no i w końcu powiemy pierwszym ludkom
(poza pracą gdzie z przyczyn "technicznych" moi szefowie już wiedzą)
Werox, yecikowa lubią tę wiadomość