Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję dziewczyny!!! Jezu aż się nie chce wierzyć że normalnie same chłopaki 😂
Ja jutro mam prenatalne ale dopiero bliżej 17, mam nadzieję że cokolwiek wspomni o płci i że da nadzieję na dziewczynkę - trzymajcie kciuki. Chociaż wiadomo, najbardziej ucieszy mnie informacja o zdrowiu, a płeć to sprawa drugorzędna 😇
Nayshea, Margareetka, Zagadka919, jagodzianka, Kinia197, tosiekk, Esbe, Rosiek, yecikowa, monii00, Jusia92, dori, Aga_92, Buburuza, Haven, Iza., _Dysia_ lubią tę wiadomość
-
Ale to aż nie do wiary 🤯🤣
Ciekawe ilu juz mamy chłopców na ile dziewczynek 🫣
Ja czekam do tego 20.07 juz mam nadzieję że na prenatalnych będzie dobrze widać płeć ...
Nayshea, jagodzianka, Esbe, Buburuza, Iza. lubią tę wiadomość
-
U mnie na prenatalnych nawet się nie zająknął o płci, ale też się młody dziwnie ustawiał. 2 razy go mega dynamicznie szturchał głowicą, żeby się obrócił 😱🫣
Także gdyby nie NIPT żyłabym nadal w nieświadomości
Mnie się ogólnie spi dobrze, pracuje z domu, zaczynam pracę koło/po 9 więc spokojnie mogę pospać/leżakować, chociaż czasem się budzę w nocy, ale też mam szanse odsypiać, wczoraj weszła godzinna drzemka, a dziś natomiast śniło mi się, że wymiotowałam 🤣😅
Gratulacje wszystkich pozytywnych wiadomości i potwierdzeń
zaraz sobie ze 2 drużyny piłkarskie uzbieramy 🤣
-
Haven wrote:Ale to aż nie do wiary 🤯🤣
Ciekawe ilu juz mamy chłopców na ile dziewczynek 🫣
Ja czekam do tego 20.07 juz mam nadzieję że na prenatalnych będzie dobrze widać płeć ...
Już odpowiadam na pytanie 4 dziewczynki i 13 chłopców z twoim 14 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 20:47
Esbe, Karola_90, yecikowa, tosiekk, Zagadka919, Haven, baby33, Iza., _Dysia_ lubią tę wiadomość
-
Gratulacje pozytywnych wieści.
Ja proszę Was o mocne trzymacie kciuków za mnie. Jutro bronię magisterkę a niestety dzidzia mi daje w kość z mdłościami 🙃
Margareetka, Esbe, Kinia197, Karola_90, Rosiek, yecikowa, monii00, Jusia92, tosiekk, dori, Buburuza, Wiara Nadzieja Miłość, Zagadka919, Haven, baby33, Iza., Annette., _Dysia_ lubią tę wiadomość
-
Kciuki na pokładzie ✊️✊️✊️🍀Werox wrote:Gratulacje pozytywnych wieści.
Ja proszę Was o mocne trzymacie kciuków za mnie. Jutro bronię magisterkę a niestety dzidzia mi daje w kość z mdłościami 🙃
Też niedawno broniłam magisterkę (w październiku) bo ponad miesiąc łącznie syn był w szpitalu, nie wyrobiłam się na lipiec z ukończeniem. Dasz czadu.. mdłości niech też odpuszczą 🙂09.2023 - rozpoczęcie starań
10.2023 - ⏸️
10.2023 - 6 t 💔 poronienie
03.2024 - wznowienie starań
04.2024 - ⏸️
05.2024 - 5 t 💔 poronienie
06.2024 - ⏸️
02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
04.2026 - powrót do starań 🍀
01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
13.07.2026 - wizyta gin NFZ
27.07.2026 - badania prenatalne 🧬
👶🏻💙
👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
🧔♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

-
Rzeczywiście mocna męska ekipa na tym wątku 😅 poczekajcie na resztę i nasze dziewczynki 🤭
Ja ostatnio zauważyłam, że mi też jakoś wolna rosną włosy pod pachami i na nogach, także kolejny plus dla dziewuchy! 🤞🏻
Werox mocne kciuki, jutro już będzie pani magister 😊
A mi dzisiaj organizm dał znak, że jednak chyba nie lubi jak jem za zdrowo 🙈 naszła mnie ochota na takie wafelki z domowym kremem czekoladowym, takie wspomnienie z dzieciństwa, ale stwierdziłam, że zrobię zdrowszą wersję i dam pół na pół cukier z erytrytolem. No to wieczorem miałam takie posiedzenie na tronie, że mi się odechciało wszystkiego 😵💫 no nic, następnym razem zrobię w 100% z cukru 😁 -
tosiekk wrote:No ostatnio było już średnio, miałam zapisane 3 opakowania i kupowałam w 3 różnych aptekach w Gdańsku, bo mieli po jednym opakowaniu, w mniejszych miastach nie ma co liczyć.
Mam dwa opakowania Prolutexu we fiolkach 😊 150 zł za opak. - możliwa wysyłka. Data ważności 06.2027. Dorzucam igły i strzykawki.
Gdybyś była zainteresowana, wysłałam zaproszenie do Przyjaciółek. 😉👩🏼 '94 = AMH 2,28, Hashimoto
ciąża naturalna 2020 ➡️ 🤰🏼👧🏼
starania o drugie dziecko od 10.2023 🚫
2024/25 - 4 x biochem ❌
2025 - 1 x IUI ❌
2026 - 1 x transfer IVF ➡️ 🤰🏼 ➡️ It's a boy 🩵 10.2026
/ Warszawa -
asiajoanna wrote:U was też są takie problemy w aptekach z Prolutexem? Ponoć są braki w hurtowniach. Mam zapas jeszcze na 1,5 tygodnia ale zastrzyki mam brać co najmniej do 16 tc 🙁
Mam dwa opakowania Prolutexu we fiolkach 😊 150 zł za opak. - możliwa wysyłka. Data ważności 06.2027. Dorzucam igły i strzykawki.
Gdybyś była zainteresowana, wysłałam zaproszenie do Przyjaciółek. 😉👩🏼 '94 = AMH 2,28, Hashimoto
ciąża naturalna 2020 ➡️ 🤰🏼👧🏼
starania o drugie dziecko od 10.2023 🚫
2024/25 - 4 x biochem ❌
2025 - 1 x IUI ❌
2026 - 1 x transfer IVF ➡️ 🤰🏼 ➡️ It's a boy 🩵 10.2026
/ Warszawa -
Trzymam kciuki za obronę 🥹 Broniłam rok temu niemalże z córeczką na rękach 6 miesięczną, z łezka wspominam naukę do obrony na macie 🤗Werox wrote:Gratulacje pozytywnych wieści.
monii00 lubi tę wiadomość
-
Ale miałam dzisiaj fatalną noc, córka o 24 się obudziła i w sumie zasnęła po 3, ciągle płacz i wstała już o 6
chyba coś jej było bo dopiero po przeciwbólowym się uspokoiła w miarę. Ja dziś chciałam mieć super dzień bo te prenatalne, bo pojadę sama z mężem (do innego miasta) i też trochę odpoczniemy przez te 3h od córki, a teraz czuję się jak zombie i wiem, że prawdziwy zjazd energetyczny i tak dopiero przede mną 🥲🥹
-