Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też jest super problem z imieniem. Ja bardzo chciałam nazwać syna Feliks, ale małż się nie zgadza bo przecież Feliks to karma dla kotów 😑😑😑 On natomiast ma same propozycje imion modnych 50 lat temu także nie wiem jak my się dogadamy 😅

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈
    28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
    9.06 1,67cm 🫐
    23.06 3,66cm🍓
    Nifty - czekamy na synka 💙
    7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

preg.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy dwa wybrane i chce dopasować jak się syn urodzi. Mnie śmieszą amerykańskie imiona z polskimi nazwiskami. No nie cierpię tego. Tak samo Mia, Lea czy inna Georgia xD Nie wezmę też imienia które jest w pierwszej 10. Moja córa to Luiza i chce żeby też stylem imię chłopca pasowało do niej. Nie zdzierżę jakiegoś Milana. I też mało co mi się podoba dla chłopca.
    Swoją drogą pierwszy raz dziś wymiotowałam po jedzeniu xD

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • yecikowa Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    My mamy dwa wybrane i chce dopasować jak się syn urodzi. Mnie śmieszą amerykańskie imiona z polskimi nazwiskami. No nie cierpię tego. Tak samo Mia, Lea czy inna Georgia xD Nie wezmę też imienia które jest w pierwszej 10. Moja córa to Luiza i chce żeby też stylem imię chłopca pasowało do niej. Nie zdzierżę jakiegoś Milana. I też mało co mi się podoba dla chłopca.
    Swoją drogą pierwszy raz dziś wymiotowałam po jedzeniu xD

Ooj przy pierwszej córce chciałam jej dać imię Luiza, ale mąż od razy odrzucił :/ teraz też próbowałam, ale dalej jest na nie. A mi się bardzo podoba.

@ Dysia
    Znam kilku Feliksów i dużych i małych i nigdy mi sie nie skojarzyli z karmą dla kotów :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:18

'89 👷‍♀️ & 👷'88

💓👶2023, cc

⏸️ 11.2025
    💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
    💔 03.2026 cb

⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
    9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56

06.05 jest ❤️
    15.05 1,1cm 🧡
    29.05 2,33cm 💛
    12.06 4,74cm 💚
    NIPT - niskie ryzyka i 🩷
    23.06 7,06cm ❤️ prenatalne, wszystko ok
    10.07 119g 🧡

✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
    ⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G

preg.png
‹‹ 122 123 124 125 126
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ