Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Aga_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie odczulam jakiegos skoku energii w II trymestrze, czuje sie tak samo. Odkad jestem na l4 i wysypiam sie rano to jest lepiej ale to byl jeszcze I trymestr jak poszlam na l4. I od tego czasu jak rano dluzej pospie to do 21/22 dam rade bez drzemki ale jak rano wstawalam bo lekarz czy badania to ok 15 drzemka wzjezdzala 🙈

Starania od 03.2023
    Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
    👱‍♀️34 🧑40

👱‍♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
    Amh: 1,440

Allo-MLR: 27,1%
    💉 accofil

lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
    Cykle owulacyjne ✅️

Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
    25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
    7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
    21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
    9.06 4cm FHR 169 🍓
    25.06 prenatalne ok, 6.82 cm szczęścia 🧸

preg.png
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się śniło dziś, że zalało mi mieszkanie i zamiast ryb zalęgły się tam pory, w sensie te takie warzywa do jedzenia 🤣 Jeszcze mówiłam w tym śnie, że Boże one pływają brzuchem do góry i umarły 🤣🤣
    Co lepsze jak się obudziłam i poszłam spać jeszcze raz to w kolejnym śnie opowiadałam mojej przyjaciółce o śnie z porami 🤡🤡

Co do zmęczenia to ja też zauważyłam, że jest jeszcze gorzej niż było. Podejrzewam, że może to mieć związek z moim ciśnieniem, które jest teraz już w ogóle super niskie no ale co zrobić 😔

Kinia197, Zagadka919, Buburuza lubią tę wiadomość

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈
    28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
    9.06 1,67cm 🫐
    23.06 3,66cm🍓
    Nifty - czekamy na synka 💙
    7.07 - 6,45cm 🥝, prenatalne ok 🍀
    14.07 - 106g 🍋

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Genielne macie te sny 🤣🤣
    Mój organizm nie pamięta co to faza rem, więc nie dostarczę Wam kontentu xd

preg.png

age.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Dysia_ wrote:
    Mi się śniło dziś, że zalało mi mieszkanie i zamiast ryb zalęgły się tam pory, w sensie te takie warzywa do jedzenia 🤣 Jeszcze mówiłam w tym śnie, że Boże one pływają brzuchem do góry i umarły 🤣🤣
    Co lepsze jak się obudziłam i poszłam spać jeszcze raz to w kolejnym śnie opowiadałam mojej przyjaciółce o śnie z porami 🤡🤡

Co do zmęczenia to ja też zauważyłam, że jest jeszcze gorzej niż było. Podejrzewam, że może to mieć związek z moim ciśnieniem, które jest teraz już w ogóle super niskie no ale co zrobić 😔

Ja też jestem team 90/60, na wizytach mam 120/70 i lekarz wniebowzięty, że idealnie a mi ono skacze na taki poziom ze stresu, bo bada mi je przed usg 🤡😂

_Dysia_ lubi tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵
    09.07▫️prenatalne, 7 cm 🍋

preg.png
  • Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja czuję różnicę 🙃 z turbo zmęczenia, codziennych dłuższych drzemek i odcięcia po 18, teraz potrafię przetwać dzień z krótką 1h-1.5h drzemką albo nawet bez 😅😁

Ale szału nie ma, do zrobienia prania czy przerzucenia rzeczy z pralki do szuszarki to się zbieram jak do maratonu 🫣 ostatnie dni nie było obiadu, dziś mam postanowienie że zrobię klopsiki, zobaczymy czy się uda 🤣

Haven lubi tę wiadomość

• xKlaudix Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam, ze z tym zmęczeniem u mnie dziewczyny to też różnie.. Każdy mi mówi, że po twarzy promienieje w tej ciąży a ja czuje się jak wielka buła obciążona z każdej strony :D Nauczyłam się gotować obiad na dwa dni to przynajmniej trochę codziennych obowiązków mam z głowy..
    Ale nie powiem, czasami jest taki dzień, że odetnie mnie jak wrócę z pracy i potrafię spać 5h i nic ani nikt nie ściągnie mnie z łóżka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:47

♀99’ ♂ 98’

preg.png
  • Rosiek Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja się melduję po prenatalnych. Dzisiaj robiłam u swojego prowadzącego, w ramach comiesięcznej wizyty, jutro mam na NFZ.
    Ryzyka niskie, jedynie zahamowanie wzrostu wyszło podwyższone więc mam brać acard 150 do 36tc. Ale ogólnie prawie 7cm zdrowego bobasa, który sobie radośnie podskakiwał na USG.
    Dostałam też zalecenie konsultacji u kardiologa bo mam czasami kołatanie serca i takie wewnętrzne drżenie więc mam sprawdzić.

Co do promienienia w ciąży, to właśnie ostatnio do męża mówiłam, gdzie ten blask ciążowy, ja od początku mam zsypany lewy policzek i wyglądam jak ziemniak. Ogólnie to ja już spory brzuszek mam, jednak w drugiej ciąży dużo szybciej wyskoczył, a waga w porównaniu do poprzedniej wizyty spadła o 0,5kg.

Zmęczenie też dużo odczuwam, spać mi się często chce i u mnie jeszcze bóle głowy do tego występują także nie jest kolorowo.

Szalonych snów nie mam ale dzisiaj w nocy wstawałam siku i śniło mi się, że młodego chyba karmiłam w łóżku więc obudziłam męża, zapytałam czy na niego zerknie po czym wstałam i mu powiedziałam, że młodego tu nie ma 😂 ale mój mąż ma mocny sen i zapewne nie pamięta, że taka sytuacja miała w ogóle miejsce.

dori, Jusia92, Karola_90, yecikowa, xKlaudix, _Dysia_, jaskra, Esbe, tosiekk, Werox, Haven lubią tę wiadomość

• KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!

Zastanawiam sie, czy byłaby mozliwosc dołączenia do Was?

Fakt systematyczna jestem słabiej, ale trochę Was podczytuje zza krzaczora 🤭

baby33, yecikowa, jaskra, Esbe, _Dysia_, Kinia197, tosiekk, Werox, Haven, Jusia92 lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 29lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 31lat
    ▪️ C1

💙Baby B 2024

Zaczynamy nową przygodę? 🥹
    preg.png
  • baby33 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaAnastazja wrote:
    Czesc dziewczyny!

Zastanawiam sie, czy byłaby mozliwosc dołączenia do Was?

Fakt systematyczna jestem słabiej, ale trochę Was podczytuje zza krzaczora 🤭

Każdy jest tu mile widziany :) ja sama w poprzedniej ciąży byłam na lipcowym i sierpniowym wątku, a udzielałam się tyle co nic, za to czytałam i często się czegoś dowiadywałam ☺️

Ps. zazdroszczę Wam wszystkim, dla których jest to pierwsza ciąża, na l4 😂 tych drzemek i możliwości oglądania serialu jedząc to na co się ma ochotę. Oczywiście mówię o tych, którym nie doskwierają poważne dolegliwości typu jakieś mocne wymioty itp. Nie bez powodu moja pierwsza ciąża to był najlepszy czas w moim życiu hahah

Kinia197 lubi tę wiadomość

18.11.2023 ⏸️
    07.2024 👧🏻 🩷

01.2026 ⏸️
    02.2026 🕊️💔

08.05.2026 ⏸️

preg.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby33 dokładnie piękny czas to był. Tyle czasu tyle siły. Drzemki o której się chciało…
    KarolinaAnastazja zapraszamy serdecznie 😊

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
‹‹ 147 148 149 150 151
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ