Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Szept_Flory Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐 Iza., bardzo współczuję. Duże to krwawienie? Jakaś masakra z tymi krwawieniami. Tak wiele z nas to dotyka. 😞

W temacie badań. Już wcześniej był ten wątek. Ja będę robić na 100%. W pierwszej ciąży robiłam i dało mi to dużo spokoju.
    Nie jestem specjalistką w tym temacie, ale robiłam jakieś wstępne porównania. Różnica w zakresie i dokładności jest bardzo znikoma pomiędzy nimi.
    Ostatnio wybraliśmy nifty pro i pewnie tym razem zrobimy podobnie.

• Iza. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na USG pęcherzyk jest widoczny wszytko wygląda okej ale samo krwawienie było dziwne poszłam do łazienki siku i zaraz po poleciała krew założyłam podpaskę na niej już było nie wiele krwi raczej resztki i po tym czasie krwawienie ustało teraz nie ma nic normalny śluz mam nadzieję że się sytuacja nie powtórzy przez kilka dni mogę plamić ale to już raczej na brązowo jeśli jakieś resztki tej krwi zostały no i czekać na wizytę serduszkową teraz ciężko cokolwiek powiedzieć

Starania od stycznia 2023
    22.04 .2024⏸️
    23.04 beta 204.55
    25.04 beta 522.39 prg 19.1
    29.04 beta 3430.91
    2.05 pęcherzyk w macicy
    6.05 beta 27601.65 prg 31.2
    20.05 jest ❤️
    30.12.2024 Witaj synku 🩵
    Starania od września 2025
    20.05.2026 ⏸️
  • Nayshea Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. wrote:
    Mnie się dzisiaj jakieś głupie myśli trzymają przez to że nie mam jakiś wyraźnych objawów no ale to jeszcze troszkę wcześnie ale niestety w głowie tego nie przetłumaczysz

Anettt90 cały czas trzymam kciuki cieszę się że beta rośnie 🤞❤️

Jaskra super wiadomość 🥹❤️
    U mnie dziś 8+2 i jedyny mój objaw to zmęczenie i tkliwość piersi także cię rozumiem w 100%, czarne myśli ciągle

https://www.tickerfactory.com/preg/d/1%3B20769%3B11/st/20270108/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d220/preg.html
‹‹ 32 33 34 35 36
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ