Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu dziewczyny współczuję tych krwawień. Jakiś pogrom widzę na tym wątku ciążowym bo z poprzedniego nie pamiętam, żeby tyle dziewczyn z tym się męczyło. Oby to były pierdoły i oby wszystko skończyło się szczęśliwie.
    Anettt90 nie nastawiaj się na najgorsze. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło.
    Jeśli chodzi o moje objawy to niezmiennie mnie mdli ale chociaż nie wymiotuję zbytnio. Do tego zmęczenie. O 20 ja już ziewam jakbym 15h na nogach była, a wstaje o 8. I też nie mam totalnie ochoty na słodycze w pierwszej ciąży też tak miałam

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png
  • Esbe Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettt, tak bardzo mi przykro:(

Karolaxoxo, witamy, witamy 😊 nic sie nie martw, ciaza pewnie młodsza ☺️

U mnie 8+0, trochę boli mnie krzyż i bolało mnie podbrzusze.. no, ale nic. Co ma byc to bedzie.

Karolaxoxo lubi tę wiadomość

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
    16/5/2026 Mamy ❤️
    202701102743.png
  • Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się umówić na 8.06 🤞 kamień z serca mi spadł.
    Miłego dnia ❤️🍀

_Dysia_, Werox, Aga_92, Iza., Esbe, Buburuza, BillieJean, Margareetka, Zagadka919, Belia, Axana lubią tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
    29.05 5+3 pierwsze USG-> pusty pęcherzyk
    08.06 wizyta 6+4🤞🍀
    Beta 75tys/Prog 44
    Jest mały 7mm wojownik z pięknym ❤️
    01.07 9+6 👼💔😭
  • Werox Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Karola! Fajnie że jesteś z nami❤️
    Ja już przebieram nogami przed jutrzejszą wizytą, ale stres też oczywiście przeogromny. Na szczęście dziś już mdłości nie dokuczają!

Kinia197, Aga_92, Karolaxoxo, Esbe, _Dysia_, Axana lubią tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗

preg.png
  • Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werox wrote:
    Hej Karola! Fajnie że jesteś z nami❤️
    Ja już przebieram nogami przed jutrzejszą wizytą, ale stres też oczywiście przeogromny. Na szczęście dziś już mdłości nie dokuczają!

Ten stres przed wizytami jest niesamowity, chyba każda z nas przez to przechodzi... Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twojego kropka na jutrzejszym USG! Przynieś nam tu same dobre wiadomości 🥹 Ja do dnia kontroli to chyba na jajo zniosę 🙃Powodzenia jutro, daj znać jak poszło! ❤️

Werox, Buburuza, _Dysia_ lubią tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
    29.05 5+3 pierwsze USG-> pusty pęcherzyk
    08.06 wizyta 6+4🤞🍀
    Beta 75tys/Prog 44
    Jest mały 7mm wojownik z pięknym ❤️
    01.07 9+6 👼💔😭
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szept_Flory wrote:
    Ja też mam wrażenie, że cera mi się poprawiła. To na chłopca, tak? W sumie z córką w ciąży nie pamiętam żebym tak miała. Więc kto wie. 🤷‍♀️

Ja przy chłopcu byłam brzydka jak pół dupy zza krzaka :D
    całe życie bez trądziku, a mnie mega wysypało :D włosy leciały, nogi puchły i dupa rosła :D do tego wymioty od 5 tygodnia do 30, a potem już tylko zgaga :D
    Odpukać teraz mam tylko tłuste włosy i jestem mega senna (mdłości tylko na głodniaka). Co do marzeń to nie mam żadnych. Marzyłam o pierwszym synie, bo mam strasze siostry i braci i zawsze byłam fanką konceptu starszego brata. Więc teraz i wszystko jedno :) Byle zdrowe oczywiście:) ciekawe jak dzisiejsze wizyty. Prawie was nadrobiłam od początku.

Pozdrawiam koleżanki pracujące w szkole. Właśnie przesiaduję na okienku, bo delikwent na rewalidację nie dotarł :D

Karola bosko, że dorwałaś wizytę wcześniej <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 15:35

Karolaxoxo, BillieJean lubią tę wiadomość

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    03.06 wizyta u Ginka - jest ❤️
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    6.07 - krew puszczona na nifty <3
    16.07 prenatalne

preg.png
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaxoxo wrote:
    Ten stres przed wizytami jest niesamowity, chyba każda z nas przez to przechodzi... Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Twojego kropka na jutrzejszym USG! Przynieś nam tu same dobre wiadomości 🥹 Ja do dnia kontroli to chyba na jajo zniosę 🙃Powodzenia jutro, daj znać jak poszło! ❤️

Kochana to razem czekamy do 8, też już chodzę po scianach z niecierpliwości 😬

Karolaxoxo lubi tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏

preg.png
  • Szept_Flory Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐Anettt90, ogromne mi przykro. Trzymaj się tam w tym szpitalu. 🥹

💐Iza., dobrze, że krwawienie ustało. Jednak człowiek troszkę odzyskuje wtedy spokoju.

💐Karolaxoxo, witaj! Powodzenia i dużo nudy w tej ciąży życzę. ☺️

💐 tosiekk, ja też wizytuje w środę na NFZ. Będę trzymać kciuki! 🤞

💐 asiajoanna, nie wiem do którego tygodnia robi się te badania. Zwykle jest pytanie od którego tygodnia, bo jednak im wcześniej tym dłużej ma się później spokój. 🙈 Panorama jest chyba najszybsza, bo od 9 tygodnia. Nifty od 10 tygodnia. Innych nie pamiętam.

💐Buburuza, o widzisz, czyli u Ciebie odwrotnie. Ja na cerę nie narzekam. Coś mi wyskoczyło na brodzie, ale to dosłownie dwie kropki. Zwykle mam większe problemy z cerą. 🙈

Udanego tygodnia dla wszystkich! ☺️

Karolaxoxo, Buburuza, tosiekk, Iza. lubią tę wiadomość

Ogród mojego serca:
    • W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
    • W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026)
  • Belia Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettt90 okropnie mi przykro 🙁

Ja dziś wróciłam z wizyty i poczułam się na tyle pewnie że ustawiłam sobie suwaczek. Dzidzia rośnie proporcjonalnie do tego co było ostatnio. Cały czas 3 dni młodsza niż z OM co mniej więcej zgadza się z owulka. Dziś też posłuchałam dosłownie na pół sekundy serduszka. Ale to było piękne doświadczenie 😭

Po wizycie trochę pobolewa mnie podbrzusze i plecy ale ostatnio było tak samo więc resztę dnia sobie odpoczywam.

Kolejna wizytę mam za dwa tygodnie a prenatalne 29 czerwca.

Iza., Esbe, Szept_Flory, yecikowa, _Dysia_, tosiekk, Olinka1329, Axana lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶🏼od 05.24

08.24 cb 💔
    10.24 cb 💔
    03.26 cb 💔
    KWIECIEŃ 26 ciąża naturalna 🍀
    28.04.26 ⏸️ beta 16,9; 30.04 beta 24,4 (cb?); 04.05 beta 152,5 🥹; 06.05 beta 487,0; 08.05 beta 1590,0 🥹🙏🏼
    12.05 - na USG pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym 🐣
    20.05 👶🏼 z bijącym serduszkiem💓 CRL 0,74cm
    01.06 🧸 CRL 1,85cm i FHR 179
    15.06 👶 CRL 3,56cm i FHR 171
    29.06 badania prenatalne- niskie ryzyka wad, wysokie ryzyko preeklampsji (Acard 150). Prawdopodobnie dziewczynka 🎀💖

preg.png

12.25 IUI ❌
    01-03.26 👨🏽‍💼 kuracja Ovaleap/Eutrig
    🍀04.26 kwalifikacja IVF
  • Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heyka,
    To ja też się przywitam. Moja pierwsza ciąża, z jednej strony jestem mocno podekscytowana, z drugiej lekko przerażona ale staram się zachować zdrowy optymizm...
    Pierwsza beta w 4+4 ponad 7500 (piątek), następnie w 5+0 ponad 16500.. wizyta u lekarza w 6+4, zarodek 11mm, tętno 137. Ponoć wygląda na kilka dni większy, niż by to wychodziło z OM, aczkolwiek wiem, że to technicznie niemożliwe ;) więc staram się myśleć że jest po prostu zdrowy i silny zarodek.
    Niestety lekarka mnie nie uspokoiła, powiedziała, że do 10 tygodnia wszystko może się zdarzyć :(
    Nie mam plamień, mdłości, czuję się dobrze, piersi napęczniałe, ogromna senność...
    Następna wizyta za tydzień w 8+0 już u prowadzącego (prywatnie).

_Dysia_, Werox, Szept_Flory, jaskra, Belia, Olinka1329, Margareetka, Axana, BillieJean lubią tę wiadomość

• Dita88 Debiutantka

Wysłany: 1 czerwca, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja też po wizycie, na razie mam mieszane uczucia. Jest serduszko, ale wychodziłoby że ciąża tydzień młodsza niż z OM. W środę mam wizytę prywatnie u polecanej pani doktor więc zobaczę co ona powie. Na nfz kolejna wizyta 22.06. Mam też skierowanie na prenatalne.
    Z badań wyszła mi niska ferrytyna i niedobór B12. Ale to już miałam wcześniej, więc nie jestem zaskoczona. TSH w normie, ale że mam niedoczynność to już od początku zwiększałam dawkę leku o 50%. Pod koniec czerwca mam wizytę u mojej endokrynolog i zobaczę czy tak zostawić czy zmieniać. Cukier mam trochę za wysoki więc też już musiałam wprowadzić modyfikacje w diecie. Na szczęście na razie bardziej mnie ciągnie na ogórki kiszone i parówki, niż na czekoladę 😊
    Z objawami nie jest źle, tradycyjne zmęczenie, piersi obolałe, brzuch zaczyna mnie boleć jak za długo jestem na nogach. Mdłości raczej nie mam, jedynie jak za długo nie jem i robie się głodna.
    Nakupowałam sobie kaw bezkofeinowych a odrzuciło mnie od kawy całkowicie 🤦‍♀️

Trzymajcie się ciepło, mało się udzielam bo jeszcze próbuje się oswoić z tym wszystkim. Ale jestem tu i podczytuje Was codziennie 🙂

Buburuza, Werox, _Dysia_, Szept_Flory, jaskra, Belia, Iza., Olinka1329, Margareetka, Zagadka919, BillieJean lubią tę wiadomość

• Szept_Flory Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐 Belia, super że nabrałaś pewności! Gratuluję! I prenatalne jeszcze w tym miesiącu. Aż się wzruszyłam, że to już. 🥹

💐 Karola90, witaj! Tradycyjnie życzę spokojnej i nudnej ciąży. A co do lekarki. Jak mnie denerwuje takie gadanie „do 10 tygodnia wszystko może się zdarzyć”. Zawsze może wszystko się zdarzyć. Po co w ogóle takie rzeczy mówić? Żeby nastraszyć i zestresować? Przepraszam, nie bierz tego do siebie, ale serio takie teksty rzucane na prawo i lewo działają na mnie jak płachta na byka.

💐 Dita88, fajnie, że dajesz znać co u Ciebie. Zapraszamy w każdej chwili. 😉

Ogród mojego serca:
    • W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
    • W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026)
  • Buburuza Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejcia 😘
    Jak sobie radzicie z mdłościami? Widziałam we wcześniejszych wpisach, że ktoś pisał o Xonvei (wybaczcie, czasem uciekają mi nicki 😅). Chciałabym uniknąć tego leku w tej ciąży, bo w poprzedniej próbowałam go odstawić 3 razy i każda próba kończyła się powrotem wymiotów — nawet około 20. tygodnia. Strasznie stresuję się, że znowu czeka mnie powtórka z rozrywki.

Może zabrzmię jak foliara, ale pierwszy egzemplarz to HNB i oczywiście szukałam później każdego możliwego wyjaśnienia, dlaczego tak się stało (chyba ciężko po prostu przyjąć, że czasem tak się trafia i trzeba to przetrwać). No i gdzieś przewijały się oskarżenia właśnie wobec Xonvei, bo jednak ma składnik uspokajający.

Macie jakieś sprawdzone sposoby? Na ten moment jedyne, co pomaga, to niedopuszczanie do uczucia głodu.
    🌸dzięki za instrukcje. Udało mi się ustawić suwaczek🌸
    Kciuki za wszystkie kontrole. Ja się swojej doczekam już jutro ❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca, 06:19

👩🏻28 👨🏻‍🦱30
    👫🏻2016
    💒2022
    👦🏻2024

13.05 - beta 5,8
    15.05 (45h) beta 46.10
    22.05 beta 1882
    25.05 beta 5993
    03.06 wizyta u Ginka - jest ❤️
    17.06 wizyta 🤞CRL 1.63cm
    1.07 wizyta CRL 3.75
    6.07 - krew puszczona na nifty <3
    16.07 prenatalne

preg.png
  • tosiekk Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola_90 wrote:
    Heyka,
    To ja też się przywitam. Moja pierwsza ciąża, z jednej strony jestem mocno podekscytowana, z drugiej lekko przerażona ale staram się zachować zdrowy optymizm...
    Pierwsza beta w 4+4 ponad 7500 (piątek), następnie w 5+0 ponad 16500.. wizyta u lekarza w 6+4, zarodek 11mm, tętno 137. Ponoć wygląda na kilka dni większy, niż by to wychodziło z OM, aczkolwiek wiem, że to technicznie niemożliwe ;) więc staram się myśleć że jest po prostu zdrowy i silny zarodek.
    Niestety lekarka mnie nie uspokoiła, powiedziała, że do 10 tygodnia wszystko może się zdarzyć :(
    Nie mam plamień, mdłości, czuję się dobrze, piersi napęczniałe, ogromna senność...
    Następna wizyta za tydzień w 8+0 już u prowadzącego (prywatnie).

Zgadzam się z @Szept_Flory, słowa lekarki totalnie niepotrzebne. Myślę, że na tyle jesteśmy same świadome zagrożeń i ryzyka dla wczesnej ciąży, że nie potrzeba nam dodatkowo dołowania przez lekarzy 🙄
    Fakty są takie, że po pojawieniu się zarodka z prawidłową akcją serca ryzyko nieszczęśliwego zakończenia baaaardzo spada. Także najważniejszy krok milowy za Wami 😊

Wczoraj narzekałam na osłabienie objawów, a dziś w drodze do pracy obierałam na szybko banana, bo tak mnie mdliło 😂 najgorzej mi to pogodzić z Euthyroxem, żeby godzinę po tabletce nic nie jeść…

@Buburuza a doraźnie jakieś pastylki z imbirem? Mój ginekolog mówił, że pomagają, ale sama nie testowałam, bo nie mam tak bardzo dokuczliwych mdłości i wystarczy mi coś przegryźć 🤔

Buburuza lubi tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:
    Wczoraj narzekałam na osłabienie objawów, a dziś w drodze do pracy obierałam na szybko banana, bo tak mnie mdliło 😂 najgorzej mi to pogodzić z Euthyroxem, żeby godzinę po tabletce nic nie jeść…

Dzięki za odpowiedź, też czytałam, że z każdym tygodniem ryzyko maleje, to będzie jedynie lekarka od wystawiania skierowań, więc sporóbuje się nią nie przejmować ;)

Odnośnie Euthyroxu, ja nie jem jedynie 30 minut po tabletce (instrukcja od endo), i teraz zastanawiam się czy nie powinnam mieć dłuższej przerwy...
    Nie chorowałam wcześniej, dostałam w czasie starań żeby zbić TSH poniżej 2

• Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytałyście wcześniej o badania NIPT, ja akurat się zdecydowałam. Od razu jak wybije 10 tydzień to się umawiam, jeszcze przed prenatalnymi.
    Wybrałam FeliaTest.
    Wiem, że to badanie przesiewowe, a nie diagnostyczne, ale słabe wyniki PAPP-A (a przy +35 już można oczekiwać nieco gorszej statystyki), przyprawiłyby mnie o zawał i wtedy czekanie na wyniki NIPT to byłaby katorga.

Esbe lubi tę wiadomość

• Olinka1329 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Dita88 teraz ważne, czy przyrasta w dobrym tępie. pewnie mogą być jakieś odchylenia u innego lekarza, ale mniej więcej powinien wyjść podobny dzień u tej lekarki prywatnej. Więc trzymam kciuki. Ja przed ciążą miałam problemy z ferrytyną niestety... Teraz chyba kupię sobie ten zakwas z buraka. Mam też floradix więc chyba pora go brać regularnie :)

Karola_90 cześć! nie słuchaj takiej lekarki. Takie mówienie na zaś mnie strasznie wkurza. I teraz co masz z tą informacją zrobić? Nie cieszyć się z ciąży? Żyć w strachu? Bo później będzie łatwiej, jakby nie daj Boże coś się stało? Olej to, ciesz się swoim stanem! :)

Buburuza ja średnio sobie radzę z mdłościami :( W zasadzie uczucie mdłości mam praktycznie cały dzień, a wczoraj to już w ogóle jakieś apogeum było. Tylko u mnie nie kończy się wymiotami. Kupiłam pastylki do ssania w aptece: imbir i rumianek na nudności. Szczerze - ulga jest może na 15-20 minut :( I to co mi najbardziej pomaga to zajęcie czymś głowy albo jakieś prace fizyczne, np. w ogrodzie. Ale że mam teraz głównie pracę przy biurku, a po pracy nie mam za bardzo siły no to też nie jest dobre rozwiązanie.
    Oby do drugiego trymestru!

tosiekk a jakbyś spróbowała nastawić sobie budzik na godzinę wcześniej niż zazwyczaj, wzięła leki na śpiocha i później jeszcze tą godzinkę przespała? Wtedy od razu po przebudzeniu mogłabyś coś zjeść :)

Ja dzisiaj czuję się jak cień człowieka... Nawet jadąc rano samochodem się tak zamyśliłam, że nie wiem kiedy zleciało mi pół drogi... Syn się przebudził i przyszedł do mnie. I wszystko było ok do momentu aż przyszedł mąż i chciał zająć przysługujące mu pół łóżka XD Młody zrobił taką aferę, że nie mógł się uspokoić ponad godzinę... :( Tak mi było go szkoda, ale on jest strasznym nerwusem i jak wpadnie w płacz to bardzo ciężko go uspokoić. No i oczywiście jak już go uśpiłam to ja z tych nerwów nie mogłam zasnąć... Więc nocka taka o...

💁🏼‍♀️36 💁🏼36
    2021♀️
    2023 2x cb
    2024♂️

Początek starań o bobo nr 3 10.2025 🤞🏻

14.05 II
    15.05 beta 39,5
    18.05 beta 177
    26.05 pęcherzyk ciążowy

preg.png
  • Werox Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buburuza wrote:
    Hejcia 😘
    Jak sobie radzicie z mdłościami? Widziałam we wcześniejszych wpisach, że ktoś pisał o Xonvei (wybaczcie, czasem uciekają mi nicki 😅). Chciałabym uniknąć tego leku w tej ciąży, bo w poprzedniej próbowałam go odstawić 3 razy i każda próba kończyła się powrotem wymiotów — nawet około 20. tygodnia. Strasznie stresuję się, że znowu czeka mnie powtórka z rozrywki.

Może zabrzmię jak foliara, ale pierwszy egzemplarz to HNB i oczywiście szukałam później każdego możliwego wyjaśnienia, dlaczego tak się stało (chyba ciężko po prostu przyjąć, że czasem tak się trafia i trzeba to przetrwać). No i gdzieś przewijały się oskarżenia właśnie wobec Xonvei, bo jednak ma składnik uspokajający.

Macie jakieś sprawdzone sposoby? Na ten moment jedyne, co pomaga, to niedopuszczanie do uczucia głodu.
    🌸dzięki za instrukcje. Udało mi się ustawić suwaczek🌸
    Kciuki za wszystkie kontrole. Ja się swojej doczekam już jutro ❤️❤️

U mnie działa nie dopuszczanie do głodu, przy łóżku mam krakersy i zanim wstanę to jem krakersy. Krakersy jem też zanim zjem jakiś normalniejszy posiłek.
    Piję wode bardzo malutkimi łykami.
    No i nie ukrywam że moja dieta najlepsza to nie jest, jem jakieś kanapki z samym serkiem białym albo z samym masłem, jakieś wafle ryżowe i staram się przetrwać.
    Kupiłam sobie też takie gumy pregna vomi w aptece i działają też na mdłości.
    Poza tym ciągle piję mięte 🙈

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗

preg.png
  • Anettt90 Znajoma

Wysłany: 2 czerwca, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już po badaniach. Beta urosła dwukrotnie ale zarodka dalej nie widać w pęcherzyku. Czekam na decyzję ordynatora..

Axana, Belia lubią tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 2 czerwca, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anettt90 wrote:
    Dzień dobry, ja już po badaniach. Beta urosła dwukrotnie ale zarodka dalej nie widać w pęcherzyku. Czekam na decyzję ordynatora..

Trzymam za Ciebie kciuki 🙏🙏🙏 a który to tc?

2016 💗 Marysia
    10.2025 CB 💔

2026 3 x IUI ❌❌❌

5.2026- kwalifikacja do programu in vitro ➡️ start zaplanowany na koniec maja

23.05.2026- dodatni test ciążowy ⏸️
    23.05 beta 11,3
    25.05 beta 36,3; progesteron 41,7
    29.05 beta 264 (ostrożna nadzieja 🙏)
    31.05 beta 694 🍀🍀🍀
    3.06 beta 2600 🍾

preg.png
‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ