Styczeń 2027 ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
💐 Dita88, witam po stronie tych zamartwiających się. Trzymam mocno kciuki na nas obie. Wstajemy, otrzepujemy się, poprawiamy korony i do przodu. 🤣😉
💐 dori, gratuluję wizyty. Oby tylko takie pozytywne do samego końca.
💐 jaskra, poprzednia wizyta była w nocy w piątek/ sobota jak wylądowałam na sorze z krwawieniem. Oby szybko nam ten tydzień zleciał. 😉
💐 Buburuza, Tobie również gratuluję super wizyty! Mega pamiątka takie nagranie mrugającego serca. 🥰
💐 xKlaudix, również gratuluję! Super wieści, cieszę się razem z Wami. 🫠
💐 tosiekk, i do Ciebie lecą gratulacje! Fajnie, że jesteś zadowolona z lekarki na NFZ. I widać, że jest zaangażowana, a to dobry znak.
💐 Esbe, brytyjska służba zdrowia to inny stan umysłu z tego co widzę 🤣 nie przestaje mnie zaskakiwać.
Też dostałam skierowanie na prenatalne. Tylko dopiero później zaczęłam się zastanawiać, czy powinnam brać pod uwagę bardziej termin z om, czy z usg? Bo u mnie to jednak 2 tygodnie różnicy wychodzą na ten moment. A na wizycie chyba zjadł mnie stres i nie pomyślałam żeby zapytać. 🙈
Na koniec dnia ponownie chciałabym Wam podziękować za ciepło które od Was otrzymuje. Jesteście cudowne! 🤩 -
Buburuza wrote:Ja już po wizycie. Kolejna za 2 tygodnie. Serduszko było, ale z jego wyliczeń kropek jest mniejszy. Nie napisałam od razu tylko siadłam to policzyć i faktycznie. Z OM 17.04 powinnam być 6+5, ale biorąc pod uwagę owulacje, która była dopiero 4 może nawet 5 maja (pik 3.05 wieczorem) więc powinnam być miedzy 6+0-6+2 i to by się zgadzało, bo jemu wyszło 6+0 całe badanie trwało 10 sekund, bo onsię okazało, że on też nie lubi robić usg na tak wczesnym etapie. Zobaczył ze jest serduszko, zerknął w jedną i w drugą stronę i zaraz wyjął. Pozwolił mi nagrać aparatem jak serduszko mruga

Teraz mi termin przesunął się na 27.01
fajnie lubie wodniki
ale jednak koziorożce spokojniejsze, a mam już jednego raka w domu i jest ogień 
nie żebym w to niewiadomo jak wierzyła, ale lubie jak to mąż mówi MAGIE GWIAZD
O widzę mam astrosiostrę 😉 też wierzę w taką magię gwiazd 😅 pierwsze co, to sprawdziłam jaki maluch będzie miał znak zodiaku 🙈
Widzę, że przewija się temat badań prenatalnych. Nie ma problemu, żeby zrobić je u innego lekarza niż się prowadzi ciążę? Ostatnio miałam robione prywatnie u swojego lekarza, ale jeżeli można je bez problemu zrobić na NFZ to byłoby super. Czy to każdej kobitce się należy, czy tylko od pewnego wieku? I co trzeba spełnić, żeby się zakwalifikować na badanie na NFZ? Poczytam jeszcze o tym, ale już teraz z góry dziękuję za odpowiedzi 😊👩❤️👨 ‘92 & ‘89
06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)
26.05.26 ⏸️
27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
Szczęściu trwaj ❤️🌈
🔸 G20210A hetero
🔸 MTHFR C677T hetero
🔸 PAI-1 4G/4G homo -