Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Olinka1329 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć do nowych dziewczyn! Rozgośccie się! :)
    Ja jak to weekendowo sie wylaczam, teraz mam troche czasu, bo mąż zabral corke do aptek w poszukiwaniu pregna vomi lub innych specyfikow, albo tego imbiru marynowanego. Jako ze syn sie super bawi sam to troche Was nadrobilam :)
    Gratuluje pozytywnych wizyt!

Werox daj znac jak zareagowali przyszli dziadkowie :)

Podziwiam Was dziewczyny karmiące! Ja syna skonczylam karmic jak mial okolo 8 miesiecy... ciekawe jak bedzie teraz.

Ogolnie to powiem Wam ze przez te ostatnie dni strasznie mnie zmiotlo tymi mdlosciami. Co chwila wymioty i bol glowy. Na szczescie mąż duzo przejął obowiazkow w domu. Odliczam kazdy dzien do drugiego trymestru... 🙃

monii00, Rosiek, Jusia92 lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️36 💁🏼36
    2021♀️
    2023 2x cb
    2024♂️

Początek starań o bobo nr 3 10.2025 🤞🏻

14.05 II
    15.05 beta 39,5
    18.05 beta 177
    26.05 pęcherzyk ciążowy

preg.png
  • Marthy Debiutantka

Wysłany: 5 czerwca, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, trochę Was podczytuję, teraz jestem na wyjeździe rowerowym i powiem Wam, że czuję się świetnie, wczoraj 70 km, dzisiaj 50km. Za to tydzień temu miałam straszny apetyt na słodkie, senność i zmęczenie, że obawiałam się wyjazdu. Trochę mnie to niepokoi, czy czasem to nie będzie cukrzyca ciążowa, skoro po posiłkach musiałam spać i ledwo mogłam się ruszyć z domu. Wcześniej normalnie jadłam bez słodyczy i samopoczucie było rewelacyjne. Zamówiłam cholinę, bo wyczytałam, że jest bardzo ważna w ciąży, ale lekarz nic mi nie wspominał. Czy któraś z Was też bierze?

jaskra lubi tę wiadomość

preg.png
  • Szept_Flory Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    💐 Morwa, Rosiek witam! I tradycyjnie nudnych ciąż życzę. ☺️

💐 Belia, na katar to rzeczywiście najlepiej płukanie zatok irigasinem bądź czymś podobnym. Możesz spróbować maść majerankowa pod nos. I chyba domowe sposoby najlepiej jednak. Czosnek, miód itd. Życzę żeby nic się nie rozwinęło większego i szybko przeszło to przeziębienie.

💐 Werox, ale super z tymi bukietami. Dużo ostatnio informowania najbliższych tu na wątku. Super! To taka magiczna chwila. 🥰

💐 Annette., bardzo trzymam kciuki za krzywą. Jak ja nie chciałabym mieć cukrzycy. To spędza mi sen z powiek.

Z ciśnieniomierzy też mam Oriona i polecam.

Mega podziw dziewczyny za karmienie w trakcie ciąży. Laktacja i ciąża to coś co w mojej głowie nie idzie w parze. 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 18:48

• kropka_aga Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, ze Wam wbijam, ale widzę, ze Belia tu dołączyła :) gratulacje dla Was i super Cię widzieć na fioletowej stronie <3 i rowniez bedziesz styczniową mamusią tj. czesc miesięcznego watku :) spokojnej ciąży!

1.05.2025 ⏸️
    22.12.2025 / 37+2 / 3100g, 54cm 🩵

age.png
  • Malinaaa2024 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Z racji, że cycoholik wisi pół nocy na cycu to śpi z nami 🫣 i zasypia na piersi albo lulany przez tate. Musimy dopiero kupić łóżeczko i go przeprowadzić. Ale właśnie też się boję tego odkładania go potem z brzuszkiem.

Annette kciuki za krzywą 🤞 oby w tej ciąży wyszła Ci ok

Dołączam do mam kp w ciąży, u nas karmienie dalej bez zmian, nie boli mnie, a też egzemplarz cycoholik, więc chyba na porodówkę pojedzie ze mną 🤣

preg.png
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marthy wrote:
    Cześć dziewczyny, trochę Was podczytuję, teraz jestem na wyjeździe rowerowym i powiem Wam, że czuję się świetnie, wczoraj 70 km, dzisiaj 50km. Za to tydzień temu miałam straszny apetyt na słodkie, senność i zmęczenie, że obawiałam się wyjazdu. Trochę mnie to niepokoi, czy czasem to nie będzie cukrzyca ciążowa, skoro po posiłkach musiałam spać i ledwo mogłam się ruszyć z domu. Wcześniej normalnie jadłam bez słodyczy i samopoczucie było rewelacyjne. Zamówiłam cholinę, bo wyczytałam, że jest bardzo ważna w ciąży, ale lekarz nic mi nie wspominał. Czy któraś z Was też bierze?
    Super, że świetnie się czujesz podziwiam babki aktywne w ciąży. Mi niestety nie jest to dane jedynie spokojne sporty dla emerytów 🙃 okaże się na krzywej cukrowej, nie martw się na zaś bo nic nie wiadomo, robisz co możesz dla Waszego zdrowia. Cholina jest bardzo ważna, ginekolog zazwyczaj pyta o witaminy i u mnie obaj na nfz oraz prywatnie sprawdzali czy są ok czy coś zwiększyć/dodać w poprzedniej ciąży bo w tej czekam na wizytę. Ja brałam prenacaps multi 1+dha oraz pueria uno a teraz pueria uno activ bo muszę brać zwiększą dawkę kwasu foliowego w aktywnej formie.

👧 30 l. 🧔‍♂️ 35 l. 👶🏻💙
    Rozpoczęcie starań ➡️wrzesień 2023
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 tydz 💔 poronienie samoistne
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 tydz 💔 poronienie samoistne
    06.2024 - ⏸️
    11.02.2025 - cc 💙 3120 g, 56 cm
    04.2026 - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
    05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
    15.06.2026 - wizyta gin NFZ ⏳️

👧 - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozygotyczny, nisza w bliźnie cc, mięśniak 0.5 cm ➡️ acard 150

🧔‍♂️ - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
‹‹ 42 43 44 45 46
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ