Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Esbe Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wizyte jutro o 10, teraz czekam na wynik progesteronu. Na razie plamienie sie nie powtórzyło, piersi nadal bolą..

Werox, Axana, Margareetka, Kinia197, _Dysia_, yecikowa lubią tę wiadomość

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
  • Werox Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wrote:
    Mam wizyte jutro o 10, teraz czekam na wynik progesteronu. Na razie plamienie sie nie powtórzyło, piersi nadal bolą..

Zaciskam kciuki🤞daj znać koniecznie jak będziesz mieć wyniki

Esbe lubi tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27
  • Axana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esbe wrote:
    Kciuki zaciśnięte 🤞🤞🤞🤞🤞

Ja mam wrażenie że bardzo zatrzynuje mi się woda w organiźmie. 3kg więcej w tydzień, kosmos! A dieta i ruch tyle co zawsze, spacery, rower. Ale i zaparcia a dzisiaj rewolucje jelitowe... o co chodzi? Ktoś ma takie problemy?

09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
    03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
    05/2026 (1cs) ⏸️❤️
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu miałam straszne zaparcia w pierwszej ciąży. Lekarz mi kazał brać lactulosum ale średnio pomagało. I też mam rewolucje jelitowe tylko bardziej w tą drugą stronę 😂

@esbe dawaj znać koniecznie jutro po wizycie

@yecikowa super, że dzidziuś zdrowo rośnie. Skonsultowałabym też z innym ginekologiem może on coś zauważy

Trzymam kciuki za was obie, żeby krwawienia się więcej nie pojawiły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:32

yecikowa lubi tę wiadomość

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024
    Starania od 04.2026
  • Werox Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też rewolucje w drugą stronę 🫣

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27
  • yecikowa Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:

@yecikowa super, że dzidziuś zdrowo rośnie. Skonsultowałabym też z innym ginekologiem może on coś zauważy

Trzymam kciuki za was obie, żeby krwawienia się więcej nie pojawiły.

Kazda z tych trzech ostatnich wizyt byla u innego lekarza I żaden z nich nie potrafił wyjaśnić, skąd to plamienie🤷‍♀️
    Możliwe, że to przez heparynę, która przyjmuję. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać za 2 tygodnie😊

'89 👷‍♀️ & 👷'88

💓👶2023, cc

⏸️ 11.2025
    💔 12.2025 poronienie samoistne 10tc / (6+4)
    💔 03.2026 cb

⏸️ 20.04.2026 🌱🌈 + 💉 Neoparin
    9dpo beta 23,27; 11dpo beta 103,54; 14dpo beta 566,3; 16dpo beta 1133,25; 18dpo beta 2414,7; 24dpo beta 17682,2; 30dpo beta 60560,56

06.05 jest ❤️
    15.05 1,1cm🧡

✅️ tsh, zespół antyfosfolipidowy
    ⚠️ trombofilia, mutacje MTHFR (hetero), V-Leiden, PAI-1 4G/5G
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yecikowa wrote:
    Kazda z tych trzech ostatnich wizyt byla u innego lekarza I żaden z nich nie potrafił wyjaśnić, skąd to plamienie🤷‍♀️
    Możliwe, że to przez heparynę, która przyjmuję. Zobaczymy, jak to będzie wyglądać za 2 tygodnie😊

Trzymam kciuki żeby się uspokoiło 🥰

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024
    Starania od 04.2026
‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ