Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Aga_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny 🤗 ja tak bardzo bardzo niesmialo, czytam Was od poczatku i ciagle tak sie zbieram zeby napisac. Jednak te 3 lata staran bardzo mocno mnie przeorały i poki co czuje duzo strachu zeby wszystko bylo ok i nie chce zapeszac. Fajnie widziec tez tutaj znajome nicki :) wszystkim zycze powodzenia, nudnych ispokojnych ciąż! 🍀🌷

U mnie dzis 6+6 , za tydzien w czwartek mamy kolejna wizyte.

Serduszko zobaczylismy w 5+5 ❤️

Wg OM termin wypada na 1 stycznia, na usg poki co wiek ciazy tez sie z tym zgadzal, ja tez jestem ze stycznia 🤭

Esbe moj ze mna oba razy byl na usg i nie bylo z tym zadnego problemu :) oboje bardzo chcielismy byc razem w tych chwilach. Na pobrania krwi tez zawsze ze mna wchodzi bo zdarza mi sie ze mam problemy i robi mi sie slabo czy grzebia mi w rekach , na trzecia i czwarta bete szlam z mega strachem jak oni to pobiora ale ku mojemu milemu zaskoczeniu za kazdym razem pobrali mi dobrze bez grzebania i nie bolalo :)

U mnie z objawow poki co to bolace piersi, znow wypryski na twarzy (zaczelo sie juz tydzien przed spodziewanym okresem) i myslalam z poczatku ze to pms 🙈 i mega zmeczenie,bez popoludniowej drzemki sie nie obejdzie :)

Werox, Margareetka lubią tę wiadomość

Starania od 03.2023
    Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
    👱‍♀️34 🧑40

👱‍♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
    Amh: 1,440
    Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
    Euthyrox n75
    IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
    insulina na czczo 2.85, po h 30.80, po 2 h8.30
    Symformin xr 750
    DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
    Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4
    Dostinex 0.5 mg, 1/2 tabletki raz w tygodniu

💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone besins
    Allo-MLR: 27,1%
    💉 accofil

Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
    Cykle owulacyjne ✅️

👱‍♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️
    🧑nasienie ✅️
    Ovitrelle 15x ❌️
    Letrozole Bluefish 8x ❌️

w 41 cs pierwsze ⏸️ 24.04
    25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
    7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
  • Werox Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_92 wrote:
    Czesc dziewczyny 🤗 ja tak bardzo bardzo niesmialo, czytam Was od poczatku i ciagle tak sie zbieram zeby napisac. Jednak te 3 lata staran bardzo mocno mnie przeorały i poki co czuje duzo strachu zeby wszystko bylo ok i nie chce zapeszac. Fajnie widziec tez tutaj znajome nicki :) wszystkim zycze powodzenia, nudnych ispokojnych ciąż! 🍀🌷

U mnie dzis 6+6 , za tydzien w czwartek mamy kolejna wizyte.

Serduszko zobaczylismy w 5+5 ❤️

Wg OM termin wypada na 1 stycznia, na usg poki co wiek ciazy tez sie z tym zgadzal, ja tez jestem ze stycznia 🤭

Esbe moj ze mna oba razy byl na usg i nie bylo z tym zadnego problemu :) oboje bardzo chcielismy byc razem w tych chwilach. Na pobrania krwi tez zawsze ze mna wchodzi bo zdarza mi sie ze mam problemy i robi mi sie slabo czy grzebia mi w rekach , na trzecia i czwarta bete szlam z mega strachem jak oni to pobiora ale ku mojemu milemu zaskoczeniu za kazdym razem pobrali mi dobrze bez grzebania i nie bolalo :)

U mnie z objawow poki co to bolace piersi, znow wypryski na twarzy (zaczelo sie juz tydzien przed spodziewanym okresem) i myslalam z poczatku ze to pms 🙈 i mega zmeczenie,bez popoludniowej drzemki sie nie obejdzie :)

Witamy Cię, cudownie że już zobaczyliście serduszko! ❤️ Fajnie że do nas dołączasz 🥰

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ