Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczeń 2027 ❄️
Odpowiedz

Styczeń 2027 ❄️

Oceń ten wątek:
  • Jusia92 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super, że się sypią same dobre wiadomości! ❤️ mnie na maxa ciekawi na ile wróżbita chat będzie miał rację, także śledzę każdą informację 😅

Co do śluzu, to ja w te pogodę nie zauważyłam większej ilości, ale ja mam zwiększoną produkcję od początku ciąży 🙈

Esbe, Karola_90, Kinia197 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 ‘92 & ‘89

06/25 - 💔 poronienie zatrzymane (12tc/9tc)

26.05.26 ⏸️
    27.05.26 bhcg 189 mIU/ml; prog 31,2 ng/ml
    29.05.26 bhcg 448 mIU/ml
    1.06.26 bhcg 2108 mIU/ml
    Szczęściu trwaj ❤️🌈

🔸 G20210A hetero
    🔸 MTHFR C677T hetero
    🔸 PAI-1 4G/4G homo

preg.png
  • Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i z wieści dla biurowych lasek, bo ja dopiero dziś ogarnęłam, że przepis który pozwala rodzicom dzieci do lat 4 pracować całkiem zdalnie, obejmuje również kobiety w ciąży. Ja co prawda hybrydowo i tylko kilka dni w miesiącu z biura (np. jutro), ale skoro mogę nie jezdzic wcale to mam zamiar to wykorzystać ;)
    Musze jedynie powiedzieć w końcu w pracy 😱🤦‍♀️

monii00 lubi tę wiadomość

• Werox Autorytet

Wysłany: 29 czerwca, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie. Dzidziol ma 5,31 cm ❤️ Wszystko jest w porządku, nic niepokojącego. Na pappe muszę trochę poczekać i 08.07 w wynikami już do prowadzącego idę.
    Lekarz mówił że na 90% dziewczynka, czyli intuicja mnie nie zawodzi🥰
    Dzisiaj w nocy miałam sen że urodziłam już i wszystkim przedstawialiśmy dziecko jako Helenkę, więc to chyba jakiś proroczy sen 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 19:36

BillieJean, Buburuza, Margareetka, tosiekk, _Dysia_, Karola_90, Zagadka919, baby33, Annette., Jusia92, ANIELKA, yecikowa, Esbe, May-girl, dori, molierowa, monii00, Belia, Rosiek, Iza. lubią tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗

preg.png
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 29 czerwca, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werox wrote:
    Melduję się po wizycie. Dzidziol ma 5,31 cm ❤️ Wszystko jest w porządku, nic niepokojącego. Na pappe muszę trochę poczekać i 08.07 w wynikami już do prowadzącego idę.
    Lekarz mówił że na 90% dziewczynka, czyli intuicja mnie nie zawodzi🥰
    Dzisiaj w nocy miałam sen że urodziłam już i wszystkim przedstawialiśmy dziecko jako Helenkę, więc to chyba jakiś proroczy sen 😂

Wspaniale, Helenka jak pięknie 🤩

Buburuza, Werox, Annette. lubią tę wiadomość

Rocznik 92

🩷Córka 08.2022 (1cs)
    🩵Syn 03.2025 (12cs)

🧑‍🧑‍🧒‍🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻

Maj 2026 ⏸️ 🙏

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak ekstra czytać same dobre wiadomości! ❤️

Ja już tak niecierpliwie czekam na swoje prenatalne w czwartek. I na koniec upałów...
    Dziś pojechaliśmy popołudniu do Krakowa na małe zakupy, żeby posiedzieć trochę w klimatyzacji 🙈

Werox, Annette., BillieJean, Esbe, monii00, Belia lubią tę wiadomość

age.png
  • tosiekk Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Wam zazdroszczę już tych wizyt, aż się chce swojej i znowu dzidzie zobaczyć 🤭
    Bardzo, bardzo się cieszę, że wszystkie bobaski nam się tu pięknie rozwijają! 🥰
    Ciekawe jak będą wyglądać nasze statystyki z płcią, podobno globalnie rodzi się ciut więcej chłopców, ciekawe czy się sprawdzi 😎

Werox, Jusia92, BillieJean, monii00 lubią tę wiadomość

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png
  • Bakallia Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia197 wrote:
    Esbe dawaj znać od razu jak dostaniesz wyniki na razie czat miał 100% racji 😂
    U nas na prenatalnych, lekarz stwierdził, że bobas wygląda na chłopca także zobaczymy ☺️

Dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości ☺️ myślę, że dla każdej z nas to ogromna ulga i nareszcie trochę spokoju w głowie ☺️

Werox, tosiekk, BillieJean, molierowa, monii00 lubią tę wiadomość

lipiec 2025- rozpoczęcie leczenia w klinice
    luty 2026- I IUI ❌
    marzec 2026- kancelacja cyklu (za duża liczba pęcherzyków)
    13.04.2026- II IUI ✅ ⏸️♥️
  • baby33 Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werox pięknie, że wszystko jest dobrze!🥰
    I dziewczynka 🩷

Werox lubi tę wiadomość

18.11.2023 ⏸️
    07.2024 👧🏻 🩷

01.2026 ⏸️
    02.2026 🕊️💔

08.05.2026 ⏸️

preg.png
  • Malinaaa2024 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też meldujemy się po wizycie, całe 3,82cm! 😊
    NIFTY pobrane 😊

Werox, Jusia92, tosiekk, Margareetka, baby33, Zagadka919, Karola_90, Kinia197, BillieJean, _Dysia_, ANIELKA, yecikowa, Esbe, May-girl, dori, molierowa, monii00, Belia, Rosiek, Iza. lubią tę wiadomość

preg.png
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny notuję każdą płeć jakby co. Później będziecie potwierdzać. Zawsze jest 50/50 jeśli chodzi o płeć i wiadomo że chat nie będzie wiedział w 100% ale pobawić się można 😂 Na razie mamy po równo będę dawać znać w miarę na bieżąco 😊
    I oczywiście co tam płeć i tak będziemy kochać najważniejsze oby bobas był zdrowy a my żebyśmy lekko te ciąże wszystkie przeszły. I spokojnie daleka jestem od tego że nie można czuć żalu czy smutku jak się okaże, że nie jest tak jak chciałyśmy bo to normalne zdrowe dozwolone emocje. Myślę, że ważne jest aby to zaakceptować, a miłość i tak przyjdzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca, 21:17

Buburuza, Werox, BillieJean, Esbe, yecikowa, baby33, Margareetka, Jusia92, monii00, tosiekk, Zagadka919, Rosiek lubią tę wiadomość

👩🏼29&30👨🏻
    🐈‍⬛🐈
    🩷 - 08.2024

preg.png

Wysłany: 29 czerwca, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy któraś z was też nie ma przeciwciał IgG na różyczkę albo CMV?

preg.png
  • Karola_90 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaa2024 wrote:

Ja nie mam na różyczkę 😱 lekarka była zaskoczona, ale podwójne zdziwko było u mmie bo do tej pory byłam święcie przekonana, że przechorowałam to w dzieciństwie....

Ale moi rodzice chodzili do tępej pediatry, zorientowali się dopiero jak czegoś nie ogarneła przy mojej ospie, więc możliwe że wcześniej źle zdiagnozowała różyczkę 🙈

ALE zeby nie oszaleć z niepokoju doczytałam że:
    - od 20 lat są obowiązkowe szczepienia które bardzo skutecznie obniżyły jej występowalność
    - w Polsce notuje sie zaledwie kilka do kilkunastu przypadków rocznie
    - najniebezpieczniejsza jest w pierwszym trymestrze.

Myślę, że ryzyko jest jednak znikome w tym wypadku. Ale jakby co to ja z daleka od małych dzieci i ich płynów ustrojowych 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 06:29

• monii00 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super czytać o samych dobrych wieściach ❤️

Kinia197 czasami szargają nami emocje co też jest normalne w ciąży, coś sobie ubzduramy i nie ma przeproś. Każda ma wizję, że chciałby tak czy tak. Największym zaskoczeniem są dla mnie kobiety które chcą mieć niespodziankę podczas porodu.. nie dałabym rady tyle czekać na informacje, więc podziwiam 😅

Dzisiaj zaczęły się wymioty, mam nadzieję, że to tylko raz bo naprawdę z synem cały czas wymiotowałam.. nie da się tak żyć.

Miłego dnia 🙂

Kinia197 lubi tę wiadomość

09.2023 - rozpoczęcie starań
    10.2023 - ⏸️
    10.2023 - 6 t 💔 poronienie
    03.2024 - wznowienie starań
    04.2024 - ⏸️
    05.2024 - 5 t 💔 poronienie
    06.2024 - ⏸️
    02.2025 - cc 37+4 💙 3120g, 56cm
    04.2026 - powrót do starań 🍀
    01.06.2026 - ⏸️ zostań kropeczko 🥺
    02.06.2026 - bhcg 95,52 mIU/ml
    05.06.2026 - bhcg 457,54 mIU/ml prog. 28 ng/ml
    15.06.2026 - pęcherzyk ciążowy 1,32cm
    25.06.2026 - 1cm 🫐 z ❤️
    13.07.2026 - wizyta gin NFZ
    27.07.2026 - badania prenatalne 🧬

👶🏻💙
    👧 30l. - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozyg., nisza cc, mięśniak 0.5 cm - acard 150; neoparin 0,6
    🧔‍♂️ 36l. - ❌️ cholesterol

age.png
    preg.png
  • tosiekk Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaaa2024 wrote:

Kurczę, a nie byłaś szczepiona w dzieciństwie na różyczkę? Dla 13-latków było obowiązkowe to szczepienie. Ja nie przechorowalam, ale mam nadal
    wysokie igG po szczepieniu.

♀96’ ♂ 88’
    2,5 roku starań o pierwsze 🌸

05.2026 ⏸️
    22.05▫️mamy serduszko 💕
    28.05▫️prawie 6mm człowieczka
    03.06▫️1,44 cm 🫐
    18.06▫️3,06 cm 🍓
    Nifty - zdrowy synek 🩵🩵

preg.png

Wysłany: Dzisiaj, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tosiekk wrote:
    Kurczę, a nie byłaś szczepiona w dzieciństwie na różyczkę? Dla 13-latków było obowiązkowe to szczepienie. Ja nie przechorowalam, ale mam nadal
    wysokie igG po szczepieniu.

Byłam byłam, do tego od paru dobrych lat pracuje z infekcyjnymi dziećmi, już w pierwszej ciąży miałam przeciwciała delikatnie powyżej normy laboratoryjnej żeby były jako reaktywne, teraz spadły tak, że ta jako niejednoznaczne, za to na cmv nie mam, a w domu roczniak, i tak właśnie myślimy, że chyba odpuścimy zajęcia dla dzieci chociaż tak do 14 tygodnia żeby jednak zmniejszyć ryzyko, a też nie chce małemu nagle zmienić rutyny o 180 stopni

preg.png
  • Rosiek Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

My mieliśmy intensywny weekend więc tylko Was podczytywałam.

Fajnie, że mamy tyle dobrych wieści z wizyt! Niezmiennie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania.

U nas upałów ciąg dalszy, nie mam klimy także ledwo funkcjonuję. Ja ogólnie źle znoszę upały, puchną mi palce u rąk, stopy, od upału mdłości dostaje i bólu głowy także nie mogę przebywać na słońcu. Mam wrażenie, że lepiej znosiłam końcówkę ciąży w lato niż teraz pierwszy trymestr ale pewnie wynika to z tego, że wtedy mogłam pozwolić sobie na nic nie robienie, a teraz ganiam za małym szkrabem. On przez te upały ciągle by na cycu wisiał, rozkręca mi laktacje coraz bardziej 😂

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia dobrze napisane o tej płci. Ja czuję, że jeśli usłyszę, że będzie drugi chłopak to po prostu będzie mi smutno i będę lekko rozczarowana, bo marzę o córce. A dodatkowo wiem, że na trzecie się nie zdecydujemy, chyba że nagle wygramy w totka, czy dostaniemy jakiś spadek bo po prostu finansowo myślę że byśmy nie dali rady.

Kinia197, Buburuza, Karola_90 lubią tę wiadomość

age.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umówiłam na jutro pobranie krwi na Nifty 🤭 We Wrocławiu tylko w jednym miejscu pobierają także położna przyjedzie rano do domu. Mam nadzieję że wynik da mi poczucie spokoju ❤️

Margareetka, Rosiek, Malinaaa2024, Werox, Kinia197, Esbe, monii00, Jusia92, _Dysia_, tosiekk, Karola_90, dori lubią tę wiadomość

4.05.2026 niespodzianka ⏸️

preg.png

🧚🩷 nasz cud po 5 latach starań ❤️

age.png
  • Werox Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia dokładnie, zgadzam się z Tobą. Ja wczoraj poczułam lekkie ukłucie smutku że jednak to nie będzie chłopak. Nie umiałam dojść dlaczego ten smutek się pojawił. Ale wieczorem doszliśmy z mężem końca, ja po prostu podświadomie bardzo się boję że moja córka będzie musiała mierzyć się z endometriozą tak samo jak ja. Wiem że teraz świadomość jest duża i przez to że sama mam endometriozę, uda mi się ją uchronić przed tym przez co ja przechodziłam, ale i tak strach jest :(
    Ale będę ją kochać najbardziej na świecie ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:55

Kinia197, Margareetka, Rosiek, Jusia92, _Dysia_, tosiekk, dori, yecikowa lubią tę wiadomość

🙎‍♀️25
    Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
    👨‍💼27

05.05 ⏸️
    02.06 1,62 cm z ❤️
    29.06 5,31 cm 💗

preg.png
  • Esbe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba wolałabym chlopca, bo podoba mi sie, ze chłopaki jednak sa mniej strachliwe, włażą gdzie popadnie, nie trzeba ich tak asekurować. Mozna ubrać w sumie byle jak, czesac nie trzeba. 😅 a dziewczynke trzeba zawsze ładnie uczesać itd bo jak to o mnie świadczy, ze rozczochrane chodzi.. rzynajmniej ja tak zawsze patrze na innych xd Mam 5 letnia prasiostrzenice i jest przekochana, ale jest tez płaczliwa i trzeba jej duzo atencji poświęcać. Z chłopakiem chyba byłoby mi łatwiej..

Werox, Karola_90 lubią tę wiadomość

♀️1994
    ♂️1988

12/2025 💔 5t
    5/2026 ⏸️
    Beta 3570->10370 (przyrost 191%)
    16/5/2026 Mamy ❤️
    202701102743.png
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ