STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez obudziłam sie z katarem. ale o dziwo nie bolały mnie piersi rano..ale czuje ze z minuty na minute coraz bardziej daja o sobie znac:/ a z tymi zawrotami to u mnie podobnie. tak mnie to meczy..ale maz mnie pociesza, ze mam nie narzekac bo nie wymiotuje:)
-
liri wrote:ja tez obudziłam sie z katarem. ale o dziwo nie bolały mnie piersi rano..ale czuje ze z minuty na minute coraz bardziej daja o sobie znac:/ a z tymi zawrotami to u mnie podobnie. tak mnie to meczy..ale maz mnie pociesza, ze mam nie narzekac bo nie wymiotuje:)
O..właśnie wymiotów nie mam. ale siły na nic też nie mam jakby mnie ktoś wypompował.. A jak pogoda Liri?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
zimno..wczoraj chłopek musial mi ogrzewanie wlaczyc w domu... slonce wielkimi siłami próbuje sie przebic..ale srednio wychodzi..ale zimno ogolnie. a tak bym na spacer poszła:( jeszcze bez wody jestesmy..na wsi gdzies pekła rura i nie mamy wody:/ piekna sobota:(
-
liri wrote:zimno..wczoraj chłopek musial mi ogrzewanie wlaczyc w domu... slonce wielkimi siłami próbuje sie przebic..ale srednio wychodzi..ale zimno ogolnie. a tak bym na spacer poszła:( jeszcze bez wody jestesmy..na wsi gdzies pekła rura i nie mamy wody:/ piekna sobota:(
Mieszkasz na wsi? Fajnie też miałam przyjemność chwilę mieszkać i pomyśleć że czerwiec za pasem...porażka. A reszta babeczek chyba też nie zadowolona z pogody i spiąZawsze będziemy Cię kochać !!!
liri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
Oj tak kochana, długo bolał, tzn...długo jak dla mnie- z tydzień nawet tak dzień po dniu, kłuło po obu stronach , oba jajniki a czasem i pośrodku w dole. Pytalam lekarza i mówił, ze to w porządku, bo tak jak mówisz, rozciąga się wszystko. Ale brzuch przeżyję, gorzej z piersiami. Urosly już o 2 rozmiary, są twarde jak kamienie, ciężkie aż szyja boli i bolą.. piekielnie bolą, ani się polożyć, ani coś na nie ubrać... Twoje też tak mają?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyliri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
ja w pierwszej ciazy to mialam taki ucisk ze nie moglam chodzic przez tydzien wez sobie nospe powinna zlagodzic bolEmilka WSK lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:liri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
ja w pierwszej ciazy to mialam taki ucisk ze nie moglam chodzic przez tydzien wez sobie nospe powinna zlagodzic bol
Witam Dejzi jak tam mały? Rozrabia?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...
A ja znów odwrotnie od michaeli- bolały i bolą wciąż, baaaardzo mocno a rozmiar 2*większyZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
no ja przez ostatnie 2 tygodnie nie umiałam nawet dotknac...tak jak emilka opisuje... ja mam kochane naturalnie czym oddychac:) i to konkretnie.takze nie zauwazam zbyt roznicy. maz stwierdzil ze nabrzmialy troche bardziej. ale od 2 dni bola troche mniej. rano jak wstane nic... ale nasila sie do wieczora i coraz bardziej. długo to tak bedzie bolało?
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:deJzi wrote:liri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
ja w pierwszej ciazy to mialam taki ucisk ze nie moglam chodzic przez tydzien wez sobie nospe powinna zlagodzic bol
Witam Dejzi jak tam mały? Rozrabia?
moze nie rozrabia ale juz wstaje i jest ciekawy wszystkiego... otwiera szafki.. trzeba go pilnowac bo jeszcze nie chodzi a sie podnosi, upadki sa belesne wiec gdzie on tam i ja... i oczy w kolo glowy
tzn: chodzi raczkuje ale próbuje juz w pionie chodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 07:47
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrazenie ze biust robił swoje głównie w trakcie nocy, w ciagu dnia bywało róznie raz tak a raz zupelnie nic sie nie działo, i tez zastanawiałam sie czy to nie jest sygnał do niepokoju, ale prwsze USG rozwialo wątpliwosci:) W sumie to sie ciesze, bo biust rosnie ale w rozsadnym tempie;)
-
deJzi wrote:plemniczka na kiedy masz termin??
kurcze ale masz NIK bombowy ... heh musialam przeczytac 2 razy czy dobrze czytam hehehe
wedlug miesiaczki mam termin na 20 stycznia..
no a moj nick to byla taka spontaniczna decyzja
Dziekuje dziewczyny, przestaje sie martwic juz tym, przynajmniej postaram sie -
przede wszystkim kazda z nas jest inna i nie ma co za bardzo sie stresowac jak sie nie ma takich samych objawow jak kolezanka badz siostra
lepiej obserwowac swoje cialo ktore strasznie swiruje w ciazy i cieszyc sie fasolkaPatuska1992 lubi tę wiadomość