STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez obudziłam sie z katarem. ale o dziwo nie bolały mnie piersi rano..ale czuje ze z minuty na minute coraz bardziej daja o sobie znac:/ a z tymi zawrotami to u mnie podobnie. tak mnie to meczy..ale maz mnie pociesza, ze mam nie narzekac bo nie wymiotuje:)
-
liri wrote:ja tez obudziłam sie z katarem. ale o dziwo nie bolały mnie piersi rano..ale czuje ze z minuty na minute coraz bardziej daja o sobie znac:/ a z tymi zawrotami to u mnie podobnie. tak mnie to meczy..ale maz mnie pociesza, ze mam nie narzekac bo nie wymiotuje:)
O..właśnie
wymiotów nie mam. ale siły na nic też nie mam
jakby mnie ktoś wypompował.. A jak pogoda Liri?
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]

Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
zimno..wczoraj chłopek musial mi ogrzewanie wlaczyc w domu... slonce wielkimi siłami próbuje sie przebic..ale srednio wychodzi..ale zimno ogolnie. a tak bym na spacer poszła:( jeszcze bez wody jestesmy..na wsi gdzies pekła rura i nie mamy wody:/ piekna sobota:(
-
liri wrote:zimno..wczoraj chłopek musial mi ogrzewanie wlaczyc w domu... slonce wielkimi siłami próbuje sie przebic..ale srednio wychodzi..ale zimno ogolnie. a tak bym na spacer poszła:( jeszcze bez wody jestesmy..na wsi gdzies pekła rura i nie mamy wody:/ piekna sobota:(
Mieszkasz na wsi? Fajnie
też miałam przyjemność chwilę mieszkać
i pomyśleć że czerwiec za pasem...porażka. A reszta babeczek chyba też nie zadowolona z pogody i spią

liri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
Oj tak kochana, długo bolał, tzn...długo jak dla mnie- z tydzień nawet tak dzień po dniu, kłuło po obu stronach , oba jajniki a czasem i pośrodku w dole. Pytalam lekarza i mówił, ze to w porządku, bo tak jak mówisz, rozciąga się wszystko. Ale brzuch przeżyję, gorzej z piersiami. Urosly już o 2 rozmiary, są twarde jak kamienie, ciężkie aż szyja boli i bolą.. piekielnie bolą, ani się polożyć, ani coś na nie ubrać... Twoje też tak mają?Zawsze będziemy Cię kochać !!!

nick nieaktualnyliri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
ja w pierwszej ciazy to mialam taki ucisk ze nie moglam chodzic przez tydzien wez sobie nospe powinna zlagodzic bol
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:liri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
ja w pierwszej ciazy to mialam taki ucisk ze nie moglam chodzic przez tydzien wez sobie nospe powinna zlagodzic bol
Witam Dejzi
jak tam mały? Rozrabia?

czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...
A ja znów odwrotnie od michaeli- bolały i bolą wciąż, baaaardzo mocno a rozmiar 2*większy

nick nieaktualny
-
no ja przez ostatnie 2 tygodnie nie umiałam nawet dotknac...tak jak emilka opisuje... ja mam kochane naturalnie czym oddychac:) i to konkretnie.takze nie zauwazam zbyt roznicy. maz stwierdzil ze nabrzmialy troche bardziej. ale od 2 dni bola troche mniej. rano jak wstane nic... ale nasila sie do wieczora i coraz bardziej. długo to tak bedzie bolało?
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:deJzi wrote:liri wrote:emilka...a jak u ciebie z bólem brzucha? mnie kłuje brzuch..jakby lewy jajnik troche..czytałam ze to sciegna rozciagajacej sie macicy. rzadko sie to zdarza..ale kłuje czasem:(
Witam Dejzi
jak tam mały? Rozrabia? 
moze nie rozrabia ale juz wstaje i jest ciekawy wszystkiego... otwiera szafki.. trzeba go pilnowac bo jeszcze nie chodzi a sie podnosi, upadki sa belesne wiec gdzie on tam i ja... i oczy w kolo glowy
tzn: chodzi raczkuje ale próbuje juz w pionie chodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 07:47
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrazenie ze biust robił swoje głównie w trakcie nocy, w ciagu dnia bywało róznie raz tak a raz zupelnie nic sie nie działo, i tez zastanawiałam sie czy to nie jest sygnał do niepokoju, ale prwsze USG rozwialo wątpliwosci:) W sumie to sie ciesze, bo biust rosnie ale w rozsadnym tempie;)
-
deJzi wrote:plemniczka na kiedy masz termin??
kurcze ale masz NIK bombowy ... heh musialam przeczytac 2 razy czy dobrze czytam hehehe
wedlug miesiaczki mam termin na 20 stycznia..
no a moj nick to byla taka spontaniczna decyzja
Dziekuje dziewczyny, przestaje sie martwic juz tym, przynajmniej postaram sie
-
przede wszystkim kazda z nas jest inna i nie ma co za bardzo sie stresowac jak sie nie ma takich samych objawow jak kolezanka badz siostra

lepiej obserwowac swoje cialo ktore strasznie swiruje w ciazy i cieszyc sie fasolka
Patuska1992 lubi tę wiadomość