STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasiaks wrote:Asi wrote:Mnie mdłości dopadają szczególnie kiedy jestem głodna...a jadłabym non stop i rosnę coraz bardziej...
a ja wręcz przeciwnie, jestem jakieś 2kg na minusie
Szczęściara Ja z córką byłam jak armata i boję się ,że tym razem też tak będzię .... -
nick nieaktualnyAsi wrote:kasiaks wrote:Asi wrote:Mnie mdłości dopadają szczególnie kiedy jestem głodna...a jadłabym non stop i rosnę coraz bardziej...
Szczęściara Ja z córką byłam jak armata i boję się ,że tym razem też tak będzię ....
Kochana przy tym jak ja wyglądam to te 2kg to nic, ja się raczej martwię tym że mało co mogę jeśćAsi lubi tę wiadomość
-
kasiaks wrote:Asi wrote:kasiaks wrote:Asi wrote:Mnie mdłości dopadają szczególnie kiedy jestem głodna...a jadłabym non stop i rosnę coraz bardziej...
Szczęściara Ja z córką byłam jak armata i boję się ,że tym razem też tak będzię ....
Kochana przy tym jak ja wyglądam to te 2kg to nic, ja się raczej martwię tym że mało co mogę jeść
Mam zatem nadzieję ,że Twoja awersja do jedzenia minie i jednak będziesz miała swoje ulubione smaki... Ja nie mogę jakoś słodyczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Wiecie ja to jestem nałogowym pochłaniaczem i właśnie gotuje mi się drugi bardzoooo późny obiadek no i ziemniaczki z koperkiem
Ja mam tak samo jak ty Asi. Jem jak opetana, ciagle tylko ruszamy buzia mąż sie śmieje i dziwi, gdzie ja to wszystko mieszcze....Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak zapytam z ciekawości kupujecie sobie dostępne na rynku gazetki dla mam czy nie? Ja jeszcze żadnej nie kupiłam, bonie wiem czy to mi sie przyda !? - tak naprawdę wszystko mozna teraz w necie przeczytać... No sama nie wiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyann21 wrote:Layla wrote:ooo plemniczka może będziemy o tym samym czasie rodzić mój przewidywany termin to 21 styczeń 2014
widze że również masz termin na 21.01 ja też mam chociaż gin. powiedziała że wg.@ to na 17.01 ale wg. zarodka na 21.01 to jesteśmy na tym samym etapie. Jak się czujesz?
ogólnie dobrze tylko często brzuch mnie wieczorem boli mdłości nie mam ale i zmęczenie mnie szybko dopada po całym dniu a Ty jak tam?
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:Asi dziękuję ja też jakoś za slodyczami teraz nie przepadam. Jedyne co muszę mieć na każdej kanapce to cebula, mogę ją chyba jeść na kilogramy hahahha:)
he he ja od zawsze uwielbiam cebule mama mi opowiadała że jak chodziłam do przedszkola to nie chciałam innych kanapek tylko z cebulą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 19:28
kasiaks, Asi lubią tę wiadomość