STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny...
Wczoraj mąż odebrał moją bete 4125 więc chyba teraz spokojniej będę czekać na wizytę u gina.
Właśnie wróciłam ze szkoły i trochę mi zajęło nadrobienie lektury na forum
Mój maluch to chyba zostanie prawdziwym koniarzem ...dzisiaj była praktyka zaprzęgania do powozu nauka od fasolki
Ale muszę powiedzieć ,że mimo deszczu tak cudownego relaksu przy 15 koniach fryzyjskich dawno nie miałammarta14, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...
Mnie piersi bolą cały czas, nie daj bóg przez przypadek sie uderze... To bardzo bolą... mąż twierdzi, ze urosłyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 14:43
-
marta14 wrote:plemniczka wrote:czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...
Mnie piersi bolą cały czas, nie daj bóg przez przypadek sie uderze... To bardzo bolą... mąż twierdzi, ze urosły
Ja również mam podobnie najgorzej jak po schodach schodzisz ból okropny. A mam pytanie zlecił wam gin. no-spe? Mi powiedziała tak że jeśli będę mięć skurcze w brzuchu to mam brać ciekawi mnie dlaczego to mi zapisała czy to jest szkodliwe dla płodu czy nie?
jak mówicie dziewczyny? -
Asi wrote:Cześć dziewczyny...
Wczoraj mąż odebrał moją bete 4125 więc chyba teraz spokojniej będę czekać na wizytę u gina.
Mój maluch to chyba zostanie prawdziwym koniarzem ...dzisiaj była praktyka zaprzęgania do powozu nauka od fasolki
Ale muszę powiedzieć ,że mimo deszczu tak cudownego relaksu przy 15 koniach fryzyjskich dawno nie miałam
Gratuluje wysokiej bety i szczęśliwych 9 miechów . -
liri wrote:a kto ma popołudniowe mdłosci? rano czuje sie jak nowonarodzona... nic mnie nie boli..mdłosci nie mam..a od poludnia zaczyna sie sajgon. ta godzina jak teraz jest fatalna...ból głowy...ból piersi..jest mi niedobrze...katar mnie łapie.. katastrofa:(
Ja tak miałam gdzieś tydz. temu teraz mi przeszło tylko zapachy drażnią nie które;-) -
Layla wrote:ooo plemniczka może będziemy o tym samym czasie rodzić mój przewidywany termin to 21 styczeń 2014
widze że również masz termin na 21.01 ja też mam chociaż gin. powiedziała że wg.@ to na 17.01 ale wg. zarodka na 21.01 to jesteśmy na tym samym etapie. Jak się czujesz? -
nick nieaktualnyliri wrote:a kto ma popołudniowe mdłosci? rano czuje sie jak nowonarodzona... nic mnie nie boli..mdłosci nie mam..a od poludnia zaczyna sie sajgon. ta godzina jak teraz jest fatalna...ból głowy...ból piersi..jest mi niedobrze...katar mnie łapie.. katastrofa:(
Ja od 2 dni tak mam, rano nawet w miarę, ale popołudniu to juz jest gorzej, zapachy tez niektóre mnie drażnią ( gdzie wcześniej nie miałam z nimi problemu ). -
liri wrote:no spe mozna spokojnie...ja nie biore wprawdzie bo dla mnie chemia to chemia..ale mozna
dzięki też czytałam w necie że niby nie szkodliwe jest ale wiadomo ja narazie nie biore czasami mam skurcze brzucha ale nie takie straszne można wytrzymać na początku było gorzej a teraz jest ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Cześć dziewczyny...
Ale muszę powiedzieć ,że mimo deszczu tak cudownego relaksu przy 15 koniach fryzyjskich dawno nie miałam
gratuluje wysokiej betki
a relaksu zazdroszcze przy zwierzętach napewno uspokajają...
je kiedys tez chodzilam na stadnine koni ... ale to byly dawne czasy jeszcze do podstawowki chodzilam... i moj wujaszek mial konie
a tu we wloszech codziennie widze konie chodza sobie na wybiegu byle gdzie tzn tam gdzie zielono wspanialy widok.Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno z tymi fotkami to tez nie umialam sie polapac kto jejt kim ... heh z przyzwyczajenia...
a wiecie co
ja mam wyjazd za tydzien gdzies nad morze ale sie familia zrelaksuje mysle ze czas urodzinek mile spedze tam ... zwlaszcza po dobrych nowinkach u ginka
i jeszcze pediatre musze zaliczyc..
mam nadzieje ze pogoda dopisze.... kurcze ale mi sie nalezą wakacje po oddychać jodemAsi, marta14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:no z tymi fotkami to tez nie umialam sie polapac kto jejt kim ... heh z przyzwyczajenia...
a wiecie co
ja mam wyjazd za tydzien gdzies nad morze ale sie familia zrelaksuje mysle ze czas urodzinek mile spedze tam ... zwlaszcza po dobrych nowinkach u ginka
i jeszcze pediatre musze zaliczyc..
mam nadzieje ze pogoda dopisze.... kurcze ale mi sie nalezą wakacje po oddychać jodem
Fajnie masz tez bym sobie pojechała nad morze, ale nad naszym polskim to mozna.... Ciagle zimno wrrr
Dobrze, dobrze powdychajcie trochę świeżego powietrzaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 16:16
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny