X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo plemniczka może będziemy o tym samym czasie rodzić mój przewidywany termin to 21 styczeń 2014 <3

plemniczka lubi tę wiadomość

• Asi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny...
    Wczoraj mąż odebrał moją bete 4125 więc chyba teraz spokojniej będę czekać na wizytę u gina.

Właśnie wróciłam ze szkoły i trochę mi zajęło nadrobienie lektury na forum :)
    Mój maluch to chyba zostanie prawdziwym koniarzem ...dzisiaj była praktyka zaprzęgania do powozu :) nauka od fasolki :)
    Ale muszę powiedzieć ,że mimo deszczu tak cudownego relaksu przy 15 koniach fryzyjskich dawno nie miałam :)

marta14, deJzi lubią tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
    mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...

Mnie piersi bolą cały czas, nie daj bóg przez przypadek sie uderze... To bardzo bolą... :( mąż twierdzi, ze urosły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 14:43

• ann21 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta14 wrote:
    plemniczka wrote:
    czesc dziewczyny.. chcialabym was zapytac o cos co mnie martwi od wczoraj, jestescie na podobnym etapie wiec na świeżo pamietacie, czujecie...
    mianowicie czy was caly czas bolą piersi i wszystkim wam juz urosly? bo moje są takie same jak przed zajsciem w ciazy, czasami pobolewają, a czasami wcale... nie wiem czy to normalne ze nie bolą mnie caly czas...

Mnie piersi bolą cały czas, nie daj bóg przez przypadek sie uderze... To bardzo bolą... :( mąż twierdzi, ze urosły :)

Ja również mam podobnie najgorzej jak po schodach schodzisz ból okropny. A mam pytanie zlecił wam gin. no-spe? Mi powiedziała tak że jeśli będę mięć skurcze w brzuchu to mam brać ciekawi mnie dlaczego to mi zapisała czy to jest szkodliwe dla płodu czy nie?
    jak mówicie dziewczyny?

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto ma popołudniowe mdłosci? rano czuje sie jak nowonarodzona... nic mnie nie boli..mdłosci nie mam..a od poludnia zaczyna sie sajgon. ta godzina jak teraz jest fatalna...ból głowy...ból piersi..jest mi niedobrze...katar mnie łapie.. katastrofa:(

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    Cześć dziewczyny...
    Wczoraj mąż odebrał moją bete 4125 więc chyba teraz spokojniej będę czekać na wizytę u gina.

Mój maluch to chyba zostanie prawdziwym koniarzem ...dzisiaj była praktyka zaprzęgania do powozu :) nauka od fasolki :)
    Ale muszę powiedzieć ,że mimo deszczu tak cudownego relaksu przy 15 koniach fryzyjskich dawno nie miałam :)

Gratuluje wysokiej bety ;-) i szczęśliwych 9 miechów .

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no spe mozna spokojnie...ja nie biore wprawdzie bo dla mnie chemia to chemia..ale mozna

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    a kto ma popołudniowe mdłosci? rano czuje sie jak nowonarodzona... nic mnie nie boli..mdłosci nie mam..a od poludnia zaczyna sie sajgon. ta godzina jak teraz jest fatalna...ból głowy...ból piersi..jest mi niedobrze...katar mnie łapie.. katastrofa:(

Ja tak miałam gdzieś tydz. temu teraz mi przeszło tylko zapachy drażnią nie które;-)

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Layla wrote:
    ooo plemniczka może będziemy o tym samym czasie rodzić mój przewidywany termin to 21 styczeń 2014 <3

widze że również masz termin na 21.01 ja też mam chociaż gin. powiedziała że wg.@ to na 17.01 ale wg. zarodka na 21.01 to jesteśmy na tym samym etapie. Jak się czujesz?

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:

Ja od 2 dni tak mam, rano nawet w miarę, ale popołudniu to juz jest gorzej, zapachy tez niektóre mnie drażnią ( gdzie wcześniej nie miałam z nimi problemu ).

• ann21 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    no spe mozna spokojnie...ja nie biore wprawdzie bo dla mnie chemia to chemia..ale mozna

dzięki też czytałam w necie że niby nie szkodliwe jest ale wiadomo ja narazie nie biore czasami mam skurcze brzucha ale nie takie straszne można wytrzymać na początku było gorzej a teraz jest ok.

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • liri Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he..co tak te wasze zdjecia zmieniacie?no piekne jestescie..piekne:)az mi glupio ze nic nie mam:) :*

marta14 lubi tę wiadomość

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • ann21 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też coś dodaj ;-)

relgh371so6h0sbh.png
    90a75cce97132d97.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    he..co tak te wasze zdjecia zmieniacie?no piekne jestescie..piekne:)az mi glupio ze nic nie mam:) :*

A naszło mnie tak jakoś, moze przezta pogode... ;) przyjdzie kiedys i czas na Ciebie hihi :)

liri lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi wrote:
    Cześć dziewczyny...

gratuluje wysokiej betki :)
    a relaksu zazdroszcze przy zwierzętach napewno uspokajają...
    je kiedys tez chodzilam na stadnine koni ... ale to byly dawne czasy jeszcze do podstawowki chodzilam... i moj wujaszek mial konie
    a tu we wloszech codziennie widze konie chodza sobie na wybiegu byle gdzie tzn tam gdzie zielono :) wspanialy widok.

Asi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no z tymi fotkami to tez nie umialam sie polapac kto jejt kim ... heh z przyzwyczajenia...

a wiecie co
    ja mam wyjazd za tydzien gdzies nad morze ale sie familia zrelaksuje mysle ze czas urodzinek mile spedze tam ... zwlaszcza po dobrych nowinkach u ginka :)
    i jeszcze pediatre musze zaliczyc..
    mam nadzieje ze pogoda dopisze.... kurcze ale mi sie nalezą wakacje po oddychać jodem :)

Asi, marta14 lubią tę wiadomość

• Asi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super takie miałabym marzenie ... dom na wsi konie i rodzinka...
    A konie są piękne i nie wiem czy to przez miłość do tych zwierząt ale dotykając ich przebywając z nimi czuję ukojenie i taki spokój....

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    deJzi wrote:
    no z tymi fotkami to tez nie umialam sie polapac kto jejt kim ... heh z przyzwyczajenia...

a wiecie co
    ja mam wyjazd za tydzien gdzies nad morze ale sie familia zrelaksuje mysle ze czas urodzinek mile spedze tam ... zwlaszcza po dobrych nowinkach u ginka :)
    i jeszcze pediatre musze zaliczyc..
    mam nadzieje ze pogoda dopisze.... kurcze ale mi sie nalezą wakacje po oddychać jodem :)

Fajnie masz :) tez bym sobie pojechała nad morze, ale nad naszym polskim to mozna.... Ciagle zimno wrrr
    Dobrze, dobrze powdychajcie trochę świeżego powietrza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 16:16

deJzi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi gratuluje bety :)

co do mdłości to ja cały czas miałam popołudniu, od wcoraj jest jakby lepiej dzięki Bogu, ale za to kupienie wędlin staje się cudem, no zdecydowanie mi te zapachy nie podchodzą :))

liri no mnie też się zrobiło głupio bez zdjecia :))

• Asi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mdłości dopadają szczególnie kiedy jestem głodna...a jadłabym non stop i rosnę coraz bardziej...

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ