STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywlasnnie sie dowiedzialam ze we wloszech dzien matki obchodzony jest 8 maja!
kurde przespalam... ale wiecie co mialam niezly prezent bo 8 maja zrobilam pierwszego testa sikanego II dowiedzialam sie o ciazy ... ale mialam prezent.
wkurza mnie to traszke co kraj to w inne dni te siwieta.. juz nie jedno w ten sposob przespalam..
co kraj to obyczaj a mi sie wszystko juz miesza..
no i wlasnie teraz sie dowiedzialam ze dzien dziecka jest 6 stycznia -
nick nieaktualnyhej laseczki jak dzis samopoczucie??
ja wczoraj wieczorem troszke sie zwijalam z bolu, zaczyna brzuszek rosnac i rozciaga na wiazadlach po bokach (tzn. brzusio nie boli ale pobokach ).. no i pierwszy raz wczoraj tak strasznie bolaly mnie piersi i mam straszne wzdecia..
a teraz mam mdlosci..
-
nick nieaktualny
-
To rzeczywiście może w głowie namieszać-tak poprzestawiane święta i weż tu się połap i nie zapomnij co, gdzie, kiedy ...
A tak odnośnie zapachu to mąż wczoraj mi się przyznał, ze od razuwiedział,że jestem w ciąży .Podobno inaczej zaczęłam pachnieć...ale nie chciał nic mówić żeby potem nie było...deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsi wrote:też mu to powiedziałam ,że jest jak dobrzy pies tropiący
haha niezły jest twój mężuś..
wlasnie slyszalam ze mężczyźni wlasnie kieruja sie zapacham kobiety... hehe moj tez mnie lubi obwachiwac..
moze to głupio za brzmi ale nie lubi jak jestem świeżo umyta przed sexem bo ma wrazenie jakby jadl mydlo... albo po kapieli w balsamie... po prostu lubi zapach kobiecego potu.... no ale z rozsądkiem oczywisnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 05:43
Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane!Wszystkiego naj z okazji Naszego Święta Mumuśki Ja się czuję lepiej,nie mdli mnie aż tak bardzo i w końcu mogę coś zjeść Byłam u sióstr w Warszawie,fajnie było z nimi się spotkać i poplotkować Dziś będę dopiero wieczorem bo zabieramy mamę na obiadokolację do fajnej knajpki Ja dostałam od córci laurkę i kwiatki od dzidziusia ( mąż się postarał) Co u Was?Jak się czujecie?
marta14, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Hej kochane!Wszystkiego naj z okazji Naszego Święta Mumuśki Ja się czuję lepiej,nie mdli mnie aż tak bardzo i w końcu mogę coś zjeść Byłam u sióstr w Warszawie,fajnie było z nimi się spotkać i poplotkować Dziś będę dopiero wieczorem bo zabieramy mamę na obiadokolację do fajnej knajpki Ja dostałam od córci laurkę i kwiatki od dzidziusia ( mąż się postarał) Co u Was?Jak się czujecie?
wzajemnie wszystkiego co najlepsze juz za rok będziemy obchodzić je z naszymi kochanymi, malutkimi pociechami
U mnie jak narazie tez jest ok, zobaczymy co będzie wieczorem. Bo dopiero wieczorem nie czuje sie zbyt dobrze...
-
nick nieaktualny
-
halo kobiety...ja wam tez wsyztskiego co najlepsze w dzisiejsze swieto. ja od rana w łóżku leze. chciałam pojsc na 9 do kosciola ale musialam sie wrocic. i leze. jest mi od rana tak strasznie niedobrze...duszno...brzuch mnie boli...mam ogromne zawroty głowy. teraz powoli dochodze do siebie i wkoncu tez cos zjadłam... nie wiem co jest grane. czegos takiego jeszcze nie miałam. o 4.30 obudziły mnie mdłosci i tak do teraz:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:No niestety w ciąży to normalka...musisz iść do dentysty jak Cię będzie ciągle boleć..
Ło matko najgorszy dla mnie ból, to właśnie ból zębów.... Chodź prawda jest taka, ze do tej pory nie miałam z nimi problemów, do póki nie zaczął mi wychodzić ten nieszczęsny ząb....