X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży może Cię pobolewać co jakiś czas, tak mi tłumaczyła moja ciotka (dentystka)...mnie też bolały zęby mądrości w poprzedniej ciąży.Po ciąży usunęłam 3 i został mi jeden,który niedawno wyszedł..tylko czekam aż zacznie mnie boleć..

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dobrze, ale jak będzie mnie bolal jeszcze jutro to pójdę do mojej dentystki, niech mi coś poradzi... Bo nie chce sie kolejny raz męczyć z tym bólem.

• liri Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam gdzies, ze sa juz znieczulenia dla ciezarnych..trzeba tylko poinformowac dentyste o ,,stanie":)

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    przeczytałam gdzies, ze sa juz znieczulenia dla ciezarnych..trzeba tylko poinformowac dentyste o ,,stanie":)

Oooo, no to dobrze wiedzieć, bo bez znieczulenia nydy rydy ;)

• Teqila Nowa

Wysłany: 26 maja 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) dołączam się do listy, termin mam na 5 stycznia :) pozdrawiam

marta14, deJzi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teqila wrote:

Cześć :) fajnie, ze do nas dolaczylas :)

• Teqila Nowa

Wysłany: 26 maja 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się cieszę jakoś tak raźniej :) mam pytanie jak wyglada u was z seksem w 9 tyg? Można wszystko czy lepiej uważać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dopiero w 5 tygodniu, ale jak byliśmy z mężem u ginato powiedział nam, ze mozna tylko bez przytupu, delikatniej :)

Teqila lubi tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja po cichutku też podglądam bo są 2 kreseczki.kiedy najlepiej udać się na wizyte do gin dodam że w styczniu poroniłam więc będe nadwrażliwa pewnie ???? u mnie to samo począteczki bo gdzieś 3tydz się zaczyna.Ale stres już jest i pewnie spokojna będę dopiero po 3 miesiącu więc

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 Gratuluje !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teqila wrote:

witaj w grupie :)
    tak dokladnie sexik bez wigibasow i agresji :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja witam sie z rana ....
    ach co za dzien wczoraj mialam od 14 tak sie zwijalam z bólu, ze przelezalam 4 godziny w wyrze takiej kolki dostalam ze nawet ruszyc sie nie unialam..
    a pozniej jak zaczely sie wiatry to az do wieczora i przeszlo.. masakra..

kurcze brzuszek rosnie i zaczynaja jelita zle pracowac... ehhhhh.
    wazne ze przeszlo bo dzis mam troche roboty w domu..
    pogoda rewelacyjna trzeba wykorzystac, zrobic pranko a mam sterte uzbierana.

jak minęła niedziela laseczki, wypoczęte??

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 ja byłam u gina w 4t3d to było widać pęcherzyk, który miał 0,39 cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia123 tak po cichutku to my wszytkie czekamy az minie ten trudny okres przetrwania.... ale staramy sie myslec pozytywnie :)

a wiecie co tak patrzylam na kalendarz mojego cyklu i to jest nie samowite zaraz bedzie u mnie 2 miechy ale czas zapierdziela to jest nie samowite.. i z 9 zrobi sie 7 miesiecy :)

wakacje przeleca i na porodowke trzeba sie szykowac, a wydawal sie tak odległy termin...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 06:28

• liri Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry:) ja wczorajszy dzien wolałabym wyciac z kalendarza... cały dzien przelezałam z takimi mdłosciami i refluksem, ze cos okropnego.wieczorem az sie poplakałam z bolu wszystkiego,. dzisiaj juz troche lepiej..ale mam takie uczucie jakby mi ktos gardło dusił:( niedobrze.. i czarne mysli znowu wrociły...a co jak w piatek nie zobacze serduszka:( ach boze kochany co za zycie:(

nzjdqqmz34ngw9w2.png
    2r8rj44j0o8ff6yi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:
    dzien dobry:) ja wczorajszy dzien wolałabym wyciac z kalendarza... cały dzien przelezałam z takimi mdłosciami i refluksem, ze cos okropnego.wieczorem az sie poplakałam z bolu wszystkiego,. dzisiaj juz troche lepiej..ale mam takie uczucie jakby mi ktos gardło dusił:( niedobrze.. i czarne mysli znowu wrociły...a co jak w piatek nie zobacze serduszka:( ach boze kochany co za zycie:(

hej, nawet tak nie myśl! Wszystko będzie dobrze, musi być! Sama wiem, że czasem tak jest, że są ciężkie chwile, ale musimy myśleć pozytywnie :)

deJzi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liri wrote:

jak masz mldlosci i jakies obiawy powinnas sie cieszyc napewno jest dobrze....
    ty w piatek ja w srode ... to moja pierwsza wizyta i ja nie widzialam do tej pory jeszcze nic .... ale staram sie byc dobrej mysli bo tez mam mdlosci
    wiec musi byc dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis odkrylam PIERWSZY ZABEK U MLODEGO!! :) w koncu wyszedł jeszcze jeden zaraz wyjdzie :)
    ach co tydzien, caly czas marudził i byl nie do wytrzymania...

Asi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy tak strasznie sie martwicie i oszczedzacie a ja musze jeszcze tego mojego klaca nosic jak place.. a wazy 10 kilo... tez sie boje zeby nic sie nie stalo.. ale staram sie ile moge :)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Mamuśki :) Ja też od rana naładowana energią, jak mąż mówi "za dwoje" :) więc z racji pogody leci już druga praleczka, niedługo (albo i za troszkę dłużej) mam gości, wczoraj moja Mama złożyła i mi pierwsze życzenia a mąż kupił kwiaty i powiedział że bardzo NAS kocha :) wstałam ok 12:00 i po przespaniu 12 godzin stwierdziłam że chyba się wyspałam :) Któraś ma ochotę na kawkę i twarożek ze szczypiorkiem? Wszystko swoje :)

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ