STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ja po cichutku też podglądam bo są 2 kreseczki.kiedy najlepiej udać się na wizyte do gin dodam że w styczniu poroniłam więc będe nadwrażliwa pewnie ???? u mnie to samo począteczki bo gdzieś 3tydz się zaczyna.Ale stres już jest i pewnie spokojna będę dopiero po 3 miesiącu więc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja witam sie z rana ....
ach co za dzien wczoraj mialam od 14 tak sie zwijalam z bólu, ze przelezalam 4 godziny w wyrze takiej kolki dostalam ze nawet ruszyc sie nie unialam..
a pozniej jak zaczely sie wiatry to az do wieczora i przeszlo.. masakra..
kurcze brzuszek rosnie i zaczynaja jelita zle pracowac... ehhhhh.
wazne ze przeszlo bo dzis mam troche roboty w domu..
pogoda rewelacyjna trzeba wykorzystac, zrobic pranko a mam sterte uzbierana.
jak minęła niedziela laseczki, wypoczęte?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia123 tak po cichutku to my wszytkie czekamy az minie ten trudny okres przetrwania.... ale staramy sie myslec pozytywnie
a wiecie co tak patrzylam na kalendarz mojego cyklu i to jest nie samowite zaraz bedzie u mnie 2 miechy ale czas zapierdziela to jest nie samowite.. i z 9 zrobi sie 7 miesiecy
wakacje przeleca i na porodowke trzeba sie szykowac, a wydawal sie tak odległy termin...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 06:28
-
dzien dobry:) ja wczorajszy dzien wolałabym wyciac z kalendarza... cały dzien przelezałam z takimi mdłosciami i refluksem, ze cos okropnego.wieczorem az sie poplakałam z bolu wszystkiego,. dzisiaj juz troche lepiej..ale mam takie uczucie jakby mi ktos gardło dusił niedobrze.. i czarne mysli znowu wrociły...a co jak w piatek nie zobacze serduszka:( ach boze kochany co za zycie:(
-
nick nieaktualnyliri wrote:dzien dobry:) ja wczorajszy dzien wolałabym wyciac z kalendarza... cały dzien przelezałam z takimi mdłosciami i refluksem, ze cos okropnego.wieczorem az sie poplakałam z bolu wszystkiego,. dzisiaj juz troche lepiej..ale mam takie uczucie jakby mi ktos gardło dusił niedobrze.. i czarne mysli znowu wrociły...a co jak w piatek nie zobacze serduszka:( ach boze kochany co za zycie:(
hej, nawet tak nie myśl! Wszystko będzie dobrze, musi być! Sama wiem, że czasem tak jest, że są ciężkie chwile, ale musimy myśleć pozytywniedeJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliri wrote:dzien dobry:) ja wczorajszy dzien wolałabym wyciac z kalendarza... cały dzien przelezałam z takimi mdłosciami i refluksem, ze cos okropnego.wieczorem az sie poplakałam z bolu wszystkiego,. dzisiaj juz troche lepiej..ale mam takie uczucie jakby mi ktos gardło dusił niedobrze.. i czarne mysli znowu wrociły...a co jak w piatek nie zobacze serduszka:( ach boze kochany co za zycie:(
jak masz mldlosci i jakies obiawy powinnas sie cieszyc napewno jest dobrze....
ty w piatek ja w srode ... to moja pierwsza wizyta i ja nie widzialam do tej pory jeszcze nic .... ale staram sie byc dobrej mysli bo tez mam mdlosci
wiec musi byc dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Mamuśki Ja też od rana naładowana energią, jak mąż mówi "za dwoje" więc z racji pogody leci już druga praleczka, niedługo (albo i za troszkę dłużej) mam gości, wczoraj moja Mama złożyła i mi pierwsze życzenia a mąż kupił kwiaty i powiedział że bardzo NAS kocha wstałam ok 12:00 i po przespaniu 12 godzin stwierdziłam że chyba się wyspałam Któraś ma ochotę na kawkę i twarożek ze szczypiorkiem? Wszystko swojeZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!