STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teraz już właściwie podbrzusze tak nie boli .Mam mdłości ale tylko jak jestem głodna niesamowity ból piersi i senność która dopada mnie nagle w ciągu dnia . Zgaga ale nie tak często. Dziwne dla mnie jest to ,że gorzej czułam się zaraz po ovulacji a teraz po malutku te objawy się wyciszają . Ale chyba się starzeję albo za dużo czytam bo strasznie się denerwuję czy wszystko będzie ok i w ogóle
-
liri wrote:Asi... wydaje mi sie ze na dzidzie jeszcze za wczesnie..poecherzyk na pewno sliczny bedzie..ale na zarodek za wczesnie.
Tak wiem kochana :)dla mnie to jednak też dzidzia właśnie taka jakaś kropeczka nie ważne jak malutka i jak kolwiek fachowo się nazywa dla mnie dzidzia -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam wyjścia u mnie rodzina wie bo moja córka przypadkiem się wygadała a w pracy musiałam powiedzieć bo nie jest to praca dla ciężarnych. Może wcześnie ale teraz mam przyzwoite godziny pracy i się nie przemęczam i co chwile podtykają mi jedzonko. Inna sprawa ,że mi brzuch tak wywaliło jak bym była w 4-5 miesiącu .
-
liri wrote:własnie maz dzwonił i jedzie do mnie z kebabem..hehehe:) ach ten pecherzyk tez fajne uczucie...ale ja tak strasznie chce zobaczyc juz serduszko:(
Serduszko też niedługo usłyszysz ale to czekanie jest okropne...
Najpierw czekamy na II kreski potem na betę czy urośnie potem pęcherzyk ,czy serducho w końcu usłyszymy...potem z trwogą do końca I trymestru bo najgorszy ... potem czekamy na pierwsze ruchy kolejne badania USG...do porodu...a jak dziecko się urodzi kilka razy sprawdzamy czy są wszystkie paluszki i stres o maluszka zaczyna się od nowa tyle ,że już z rozkrzyczanym maluszkiem przy boku....ah więc czekamydeJzi lubi tę wiadomość
-
marta14 wrote:liri wrote:własnie maz dzwonił i jedzie do mnie z kebabem..hehehe:) ach ten pecherzyk tez fajne uczucie...ale ja tak strasznie chce zobaczyc juz serduszko:(
Mhhhh,zjadlabym i do tego ogórka malosolnego....
Hej ale na ogórasa małosolnego to ja też mam ochotę...ale mi smaka narobiłaś -
ja w pracy dziś powiedziałam żeby nie dźwigać kartonów z pieluchami np więc myślę że dobrze zrobiłam rodzinie powiem może po badaniu u gin.Jak się nie kapną w niedziele na chrzcinach jak wina pić nie będę bo na ogół to do wina pierwsza hehe
a co do ogóra małosolnego to ja właśnie piekę udka z ziemniaczkami i ogórem a na deser grejpfrutWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:35
Asi lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny, ja zdam relację z mojej wizyty sobotniej u lekarza:) Wybrałam się na nią z mężem i tym razem jest widoczny zarodek, ma 9,7 mm(czyli 1 cm wielkolud:) i pulsowało serduszko. Więc jesteśmy przeszczęśliwi że coś już widać, niech sobie rośnie;) mamy fotkę na pamiątkę bo poprzednim razem sam pęcherzyk było tylko widać. Kolejna wizyta za 4 tygodnie jak nic się nie będzie działo, a dodam że czuję się rewelacyjnie, wczoraj zaczęliśmy powiadamiać najbliższą rodzinę moją i męża. Pozdrowionka dla Was dziewczyny i Waszych maluszków:)
Asi, marta14, deJzi, kasiaks lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow, ale super to moze jak ja Będę na wizycie, to tez juz będzie serduszko biło jak masz zdjecie to możesz sie pochwalić
Nooo, sorki dziewczynki, ale tak wyszło z tym ogoraskiem hihi najgorsze jest, to ze mam wielka ochotę na niego, ale wszystkie sie rozeszły ostatnio a nie sa zrobione na nowo, do tego mam mokre włosy i nawet nie mam jak do sklepu wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:50
kasiulek lubi tę wiadomość