STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulek super!!! moj juz będzie wielkim bobasem na następnej wizycie, bo ona dopiero 17 czerwca więc za 3 tygodnie prawie... nasze zycie to nieustanne czekanie, na II kreski, na maluszka, jego ruchy-jak już Asi pisała
kasiulek lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
liri poprzednie usg mialam 2 tygodnie wczesniej i byl tylko sam pecherzyk.wtedy bylam w takim szoku ze cos jest wiec nawet nie pytalam ile pecherzyk ma wielkosci i itp i pozniej troszke przestraszylam sie ze to moze byc puste jajo a lekarz mowil ze xa miesiac przyjsc.ale do niego zadzw i powiedzialam ze zwariuje do tego czasu bo nie wiem co tam jest i bylam wlasnie w ta sobote.lekarz powiedzial mi wtedy przez tel ze skoro nic mi nie dolega, lek moge smialo odstwic i wizyta za 4 tyg zeby kasy ze mnie nie sciagac bo bylam poprzednio tydzien po tygodniu i nie chcial zebym mowila sobie w duchu ze na kase leci.wiec spoko sie zachowal.mam nadzieje ze nie zagmatwalam tym wpisem:-) jak bede umiala to wstawie fotke
-
nick nieaktualny
-
A kiedy masz lekarza . Plamienia mogą być nie groźne ale najlepiej iść od razu do lekarza. Z moją córką w ciąży dostałam plamień zaraz po termninie spodziewanej miesiączki i poleciałam do gin Okazało się,że muszę brać leki i wszystko skończyło się dobrze i córcia ma teraz 8 lat jest zdrowa .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Kochane, ja tez mam pogode do spania..wczoraj spałam od 15-17, potem m wrócił i od 20-2, a o 2 było bo m nie spał i po tym juz znowu spanie do rana, wstałam i już czuję senność, czekam na wyniki badań, może anemie mam .. No i na szyi mi taka wielka czerwona plama wyszła, jakby przesuszona skora, łuszczy się, kremy i oliwka nic nie dają..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnymadzia123 a kontaktowalas sie telefonicznie z ginkiem powiedzialas ze jestes w ciazy i masz plamienia??
mamuleska CO TAM U CIEBIE ????? nic nie piszesz czy wszytko ok??
Emilka ja tez wstaje a za chwiele jestem zmeczona i nie mam sily..Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:madzia123 a kontaktowalas sie telefonicznie z ginkiem powiedzialas ze jestes w ciazy i masz plamienia??
mamuleska CO TAM U CIEBIE ????? nic nie piszesz czy wszytko ok??
Emilka ja tez wstaje a za chwiele jestem zmeczona i nie mam sily..
a zachcianki już masz? mąz wczoraj po kebaba szedł po 23:00 bo bał się że go pobijemy teraz juz mówi do mnie "wy"Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny