STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asi- czekamy na wieści!
Dziewczynki ja oglądałam program na tvn style o zdrowym żywieniu w ciąży i tam była wzmianka o grilu właśnie-babka mówiła,że jeżeli grilujemy na małym ogniu ( kładziemy rękę nad grill i jęsli wytrzymamy 10 sekund tzn że ogień jest ok) to wówczas można spokojnie od czasu do czasu zjeść takię mięsko ( wówczas nie wytwarzają się szkodliwe związki) no i mówiła aby samemu doprawiać oczywiście świeże mięsko i pod żadnym pozorem nie kupować paczkowanych,peklowanych specjałów na grill..deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam u lekarza i dostałam duphaston bo tak troszkę krwawiłam. USG miałam robione. Jest pęcherzyk w środku zarodek 6 mm czyli wszystko tam ok. wokół pęcherzyka nic niepokojącego. Mam chyba coś z hormonami (progesteronem) bo w pierwszej ciąży miałam tak samo. Teraz mam leżeć nie chodzić . Mam nadzieję ,że i tym raem uda mi się utrzymać ciążę
-
nick nieaktualnyAsi wrote:Byłam u lekarza i dostałam duphaston bo tak troszkę krwawiłam. USG miałam robione. Jest pęcherzyk w środku zarodek 6 mm czyli wszystko tam ok. wokół pęcherzyka nic niepokojącego. Mam chyba coś z hormonami (progesteronem) bo w pierwszej ciąży miałam tak samo. Teraz mam leżeć nie chodzić . Mam nadzieję ,że i tym raem uda mi się utrzymać ciążę
ciesze sie ze z kropeczka wszystko oki
kochana odpoczywaj i nie stresuj się...
trzymam kciuki zebys znowu nie przelezala calej ciazy ( bo tak chyba bylo )
a praca wypisał zwolnienie?
kurcze, ja dzis na 19 mam wizyte i juz mam 1000 mysli w glowie... ach trzeba sie czyms zajac zeby nie myslec tyle.Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny