STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie stresuj się Rybko, usłyszysz napewno, ja wizytę mam 17.06 czyli wypadnie mi już...9 tydzień i 1 dzień bo na ostatnim usg byłam w 5t2d to chyba też juz zobaczę malca co?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madzia123 wrote:a ja dziś zaczełam lekko plamić martwi mnie to:(( chyba nic z tego nie bedzie
madzia...ja bym nie czekała. jak ja zaczełam plamic, i zadzwoniłam do lekarza mojego kazał od razu na izbe przyjec jechac. nawet nie badali tylko polozyli od razu do szpitakla...4 dni lezałam...dostałam leki i wszytsko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co z tych wszystkich staran co tam laseczki sie staraja i te co zaciazyly, doszlam do wniosku ze teraz kazda ciaza musi byc na podtrzymaniu czyli jakis lutel albo dupek
ja jestem bez teraz i sram w majtochy...
ale jak bylam w pierwszej ciazy tez plamilam i to 2 razy na szczescie urodzilam moje szczescie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia123 wrote:spoko;)jeśli do juta się to powtórzy to na pogotowie jadę od razu ale mam nadzieje że maleństwo się tam rozwija dobrze
a jestes pewna ze to z tej dziurki polecialo??? moze z tego zaparcia jakies hemoroidy i polecialo troche krewki z drugiej dziurki...? -
nick nieaktualnyNo ja tez mam zaparcia od samego początku raz sie zalatwialam na sile, to pózniej miałam uczucie ze hemoroid lekko mi sie na zewnątrz ukazał... teraz jest wszystko w porządku. Jem po kilka jabłek w ciagu dnia, staram sie jeść jogurty, pije wodę, nie jem słodyczy - ktore jak wiadomo hamują "kupke".