STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogę narzekać sama praca jest stresująca i angażuje nie tylko umysł ale i wymaga pracy fizycznej a na moim stanowisku i poświęcenia . Ale zawsze mogę liczyć na pomoc i wsparcie
Dziewczyny ruszam do szkoły Trzymajce kciuki za ostatnią już betę w środę wizyta u gina Trzymajcie się -
Asi wrote:Nie mogę narzekać sama praca jest stresująca i angażuje nie tylko umysł ale i wymaga pracy fizycznej a na moim stanowisku i poświęcenia . Ale zawsze mogę liczyć na pomoc i wsparcie
Dziewczyny ruszam do szkoły Trzymajce kciuki za ostatnią już betę w środę wizyta u gina Trzymajcie się
A to macierzyński też się zalicza? Ja myślalam że tylko do porodu jest umowa a potem : "do widzenia"...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka ja słyszałam, ze zanim się wróci do pracy w trakcie macierzyńskiego zmienisz swoje warunki pracy ( jest określone dokładnie kiedy ma sie to zrobić, ale nie pamiętam do kiedy ) , np. pracowałaś do 16, a chcesz pracować do 15 to szef musi wyrazić zgodę na to wówczas jesteś chroniona przez 1 rok. Jeżeli wrócisz do pracy bez zmiany warunków pracy, to mogą już nawet pierwszego dnia wręczyć wypowiedzenie - najlepiej podpytać osoby, które się dokładniej na tym znają. Co innego jak np. szef uzna że likwiduje twoje stanowisko...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emilka ja też mam taki brzuszek najgorzej na wieczór jest berdzie widoczny rano jestem głodna to tak nie widać. ja kolejną wizytę mam 11.06 i też się boje że będzie coś nie tak. Co do zarodka to mój też przypomina banana moim zdaniem chyba tak na początku wygląda dużo czytałam i niby tak jest pózniej się formuje moja gin. nic na to nie powiedziała tylko że narazie wszystko ok.
też mnie czekają badania przed wizytą póję boje najgorzej się toksoplazmozy że może coś być nie tak. -
gin. nazwała go tak ciałko żółtkowe czy jakoś tak mówiła że to w nim będzie zarodek i serduszko przy następnej wizycie narzie to ma kształt owalny ale taki jak banan taki zaokrąglony nie umiem tego inaczej nazwać. no i ma wielkość 1,70 cm jakoś tak w najdłuższym miejscu a szerokie 0,36cm czyli te ciałko żółtkowe ma 1,70 na 0,36
-
nick nieaktualny
-
marta14 wrote:A oto i moje zdjęcie, troszkę do duszy. jakosc i wszystko inne bo sama robiłam
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/2062729/1
Śliczny brzusio lekko spiczasty, fajny ale nie taki bębenek jak mójZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliri wrote:ale pochwale sie:) dzisiaj pierwszy raz mnie tak meczy ciało... jest mi tak niedobrze ze masakra:( ale nie wymiotuje... chco mam powoli ochote zeby sie tego uczucia pozbyc:(
Hihi az tak? Ja od czasu do czasu mam takie dziwne uczucie na wymioty, ale nic nie idzie dalej - moze to i dobrze jak narazie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny