STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny!
Ja mam termin na 17 stycznia.
Dziś rozpoczęłam 7 tydzień, wczoraj na USG widziałam bijące serduszko i tylko to serduszko, gdyby nie ono nie wiedzielibyśmy, że zarodek w ogóle jest. Ucieszyłam się niesamowicie
Jak Wasze samopoczucie? u mnie totalny brak apetytu, do tego mdłości, wymioty i straszna senność.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam i ja dołączam do was dziewczyny termin na 17.01 ale pani Ginekolog powiedziała że wg. wieku zarodka termin będzie inny tak po 20.01 narazie mam wpisane w karcie na 17
Ja byłam wczoraj i seruszka jeszcze nie ma ale pani mówiła że za wcześnie 6tydz. niby teraz mam wizytę na 11.06 i wtedy ma już wszystko widać.Fedra lubi tę wiadomość
-
HOPE83 staraj się jeść chociaż produkty bogate w żelazo. Wiem, że to trudne - ja wczoraj miałam 3 podejścia do zjedzenia apetycznie wyglądającej bułki, dopiero za czwartym się udało mi ją przyswoić Czytałam też w internecie, że anemia może być wynikać z niedoboru kwasu foliowego.
A właśnie dziewczyny jaką dawkę łykacie? Ja starając się zażywałam 0,4 mg, gin jednak zalecił mi podwójną dawkę. Ciekawa jestem jak wygląda to w waszym przypadku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 17:29
-
nick nieaktualny
-
O Wy....to tu sie ukrywacie no to jestem termin porodu- 16 styczniaZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypisalam juz wczesniej ale powtórzę
ja jak sie czuje.... hmmmm katastrofalne wory pod oczami czuje ze puchne na dloniach i w nogach... chodze jak zombi mmimo ze sie wysypiam... brzuszek juz czyje ze mi rosnie jest taki wydymany i rozciaga sie.. i samopoczucie takie do dupy.. rano i wieczorami mam jakies problemy z cisnieniem bo w glowie sie kreci.. ale to sa tylko momenty.. mdli czasami, troszke brakuje powietrza,
o dziwo nie wisze nad sedesem ale ja nie mam tendencji do wymiotow.. za to mam codziennie rano rozwolnienie to mnie troszke martwi w ciagu dnia nic tylko rano.. nic sie nie chce ...
niby mam jutro isc na ta bete zobaczymy bo naprawde musze bardzo wczesnie wstac i daleko mam... zastanowie sie... cycuchy nie bola, czuje ze sa wieksze..
czekam na tego ginka mam w przyszlym tyg isc, czyli zadzwonic pod koniec tyg i umówić sie na wizyte...
jak mnie nie boli nic i nie mam objawow to schizuje.... jak mnie cos zakuje w brzuchu to jeszcze gorszy schiz nie wiem czy ide jutro na bete czekam na M zobaczyny pojedziemy razem
ok wlasnie sie dowiedzialam ze ide na bete ale co mi po jednej becie musiala bym zrobic 2 zeby miec porownanie
ale zrobie ta bete.. ostatnia juz i koniec... i tak jest wszytko w rekach boga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 18:18
Asi lubi tę wiadomość
-
deJzi- rozumiem Twój strach i niepokój,ale musisz wierzyć,że wszystko jest ok i tak będzie!zobaczysz!Jak to Cię uspokoi to zrób tę betę i umów się koniecznie do lekarza, po wizycie odetchniesz z ulgą :)Narazie staraj się nie myśleć pesymistycznie..Jesteś już na liście więc urodzisz i już
Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny