STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny!
Ja mam termin na 17 stycznia.
Dziś rozpoczęłam 7 tydzień, wczoraj na USG widziałam bijące serduszkoi tylko to serduszko, gdyby nie ono nie wiedzielibyśmy, że zarodek w ogóle jest. Ucieszyłam się niesamowicie
Jak Wasze samopoczucie? u mnie totalny brak apetytu, do tego mdłości, wymioty i straszna senność.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam i ja dołączam do was dziewczyny termin na 17.01 ale pani Ginekolog powiedziała że wg. wieku zarodka termin będzie inny tak po 20.01 narazie mam wpisane w karcie na 17
Ja byłam wczoraj i seruszka jeszcze nie ma ale pani mówiła że za wcześnie 6tydz. niby teraz mam wizytę na 11.06 i wtedy ma już wszystko widać.Fedra lubi tę wiadomość
-
HOPE83 staraj się jeść chociaż produkty bogate w żelazo. Wiem, że to trudne - ja wczoraj miałam 3 podejścia do zjedzenia apetycznie wyglądającej bułki, dopiero za czwartym się udało mi ją przyswoić
Czytałam też w internecie, że anemia może być wynikać z niedoboru kwasu foliowego.
A właśnie dziewczyny jaką dawkę łykacie? Ja starając się zażywałam 0,4 mg, gin jednak zalecił mi podwójną dawkę. Ciekawa jestem jak wygląda to w waszym przypadku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 17:29
-
nick nieaktualny
-
O Wy....to tu sie ukrywacie
no to jestem
termin porodu- 16 stycznia
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypisalam juz wczesniej ale powtórzę
ja jak sie czuje.... hmmmm katastrofalne wory pod oczami czuje ze puchne na dloniach i w nogach... chodze jak zombi mmimo ze sie wysypiam... brzuszek juz czyje ze mi rosnie jest taki wydymany i rozciaga sie.. i samopoczucie takie do dupy.. rano i wieczorami mam jakies problemy z cisnieniem bo w glowie sie kreci.. ale to sa tylko momenty.. mdli czasami, troszke brakuje powietrza,
o dziwo nie wisze nad sedesem ale ja nie mam tendencji do wymiotow.. za to mam codziennie rano rozwolnienie to mnie troszke martwiw ciagu dnia nic tylko rano.. nic sie nie chce ...
niby mam jutro isc na ta bete zobaczymy bo naprawde musze bardzo wczesnie wstac i daleko mam... zastanowie sie... cycuchy nie bola, czuje ze sa wieksze..
czekam na tego ginka mam w przyszlym tyg isc, czyli zadzwonic pod koniec tyg i umówić sie na wizyte...
jak mnie nie boli nic i nie mam objawow to schizuje.... jak mnie cos zakuje w brzuchu to jeszcze gorszy schiznie wiem czy ide jutro na bete czekam na M zobaczyny pojedziemy razem
ok wlasnie sie dowiedzialam ze ide na beteale co mi po jednej becie musiala bym zrobic 2 zeby miec porownanie
ale zrobie ta bete.. ostatnia juz i koniec... i tak jest wszytko w rekach boga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 18:18
Asi lubi tę wiadomość
-
deJzi- rozumiem Twój strach i niepokój,ale musisz wierzyć,że wszystko jest ok i tak będzie!zobaczysz!Jak to Cię uspokoi to zrób tę betę i umów się koniecznie do lekarza, po wizycie odetchniesz z ulgą :)Narazie staraj się nie myśleć pesymistycznie..Jesteś już na liście więc urodzisz i już
Asi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny