STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Więc melduję się i ja:) termin porodu wg ovufriend 8 stycznia ale wg lekarza 9 stycznia, w sobotę idę znowu na wizytę bo nie mogę się doczekać kiedy zobaczę zarodek i serduszko bijące, 2 tyg temu był pęcherzyk i troszkę się zmartwiłam, a co do samopoczucia to czuję się rewelacyjnie, zero mdłości, nudności, wymiotów, bóli głowy itp, czasem się zdarzy że coś mnie minimalnie zaboli brzuszek a tak to nic, jem wszystko normalnie, żadnego plamienia od początku nie było, trochę się martwię że nie mam żadnych dolegliwości ale lekarz mnie uspokoił że tym babom nie dogodzi: martwi się ta co rzyga jak kot marcowy i ta co nic nie ma:) oczywiście odpowiada mi taki stan samopoczucia, bo mam sporo pracy a nikt jeszcze nie wie i delikatnie się oszczędzam, po prostu wieczorki leżakowe i odpoczynek na maxa a w ciągu dnia praca, choć troszkę wolniej i spokojniej:) resztę opowiem po wizycie, trzymajcie kciuki, pewnie w sobotę będę się stresować bardziej.
Emilka WSK, Asi, deJzi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
kasiulek-fajnie,że nie masz dolegliowści ( ja tak miałam w pierwszej ciąży) nie martw się,na pewno wszystko jest ok Daj koniecznie nam znać po wizycie u lekrza!Trzymamy kciuki kochana :*
marta14- a jak Ty się czujesz?
Puszysta- u Ciebie kiedy termin? -
Cześć dziewczyny. Mnie OVU wyznaczyło termin na 25 stycznia. U lekarza byłam zaraz po teście ciążowym. Było bardzo wcześnie usłyszałam wtedy ,że endometrium jak na ciążę i najprawdopodobniej tak jest.Kazała robić bete patrzeć czy rośnie i zgłosić się do lekarza jak beta będzie 1500 bo wtedy będzie można już coś zobaczyć. W wyjątkowym wypadku wcześniej gdyby się coś działo. Póki co chyba wszystko dobrze więc cierpliwie czekam....właściwie to niecierpliwie ale czekam
Fedra lubi tę wiadomość
-
Miałam dzisiaj jechać na bete ale mąż w pracy córka dzisiaj na 11:00 do szkoły i nie mam serca zrywać jej tak rano. Pojadę jutro. Jutro jadę też do szkoły więc będę siedzieć jak na szpilkach czekając aż mąż przyśle mi wyniki. Swoją drogą to teraz mam już ostatni miesiąc ,żadych prac kontrolnych jeszcze nie oddałam no i do egzaminów też gotowa nie jestem . Ale taki BABY BOOM ,że o niczym innym nie myslę . Ale muszę to skończyć bo szkoda by było więc ostatnia mobilizacja i trzeba zakończyć edukację.
-
A gdzie asi studiujesz? witam slonecznie ( w koncu )Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
kasiaks wrote:Witam, ja niestety nie słonecznie
A skąd jesteś? Podeślę ci trocheZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam i ja wlasnie wrocilam z bety wynik bedzie po 19
kurcze ja mam tak daleko ze jak wracalam to nie wytrzymalam musialam sie zatrzymac przy ulicy i siusiac.... bym sie posiusiala w galoty, chyba częstomocz mi dolega
a u mnie wczoraj w nocy takie burzysko przeszlo ze HO HO... a teraz leje caly dzien.Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:witam i ja wlasnie wrocilam z bety wynik bedzie po 19
kurcze ja mam tak daleko ze jak wracalam to nie wytrzymalam musialam sie zatrzymac przy ulicy i siusiac.... bym sie posiusiala w galoty, chyba częstomocz mi dolega
a u mnie wczoraj w nocy takie burzysko przeszlo ze HO HO... a teraz leje caly dzien.
ja lubię burzę ale co się chmury zbiorą to tylko popada i wsioZawsze będziemy Cię kochać !!!
kasiaks wrote:Emilka WSK wrote:kasiaks wrote:Witam, ja niestety nie słonecznie
A skąd jesteś? Podeślę ci troche
okolice Katowic:) chyba już mieliśmy za dużo słonka ostatnio
no to skoro nie chcesz....Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Dochodzę do wniosku że ja o Was nic nie wiem... a wszystkie rodzimy w styczniu, imiona mi tu proszę rzucić i wiek, wiem, wiem że kobiet sie nie pytaZawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!