STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:deJzi-super,że beta taka wysoka!Mówiłam,mówiłam
teraz już masz być spokojna i się cieszyć:)A Twój mąż to Polak?Fajnie się mieszka we Włoszech?Ehh fajnie Ci
mezus wlocha wlochy byly super na poczatku teraz to dla mnie normalne zycie tutaj nie robi juz na mnie wrazenia... ale zapraszam na narty w gory , nad morze w gorace lato
mieszkam na samym dole obok sycylii
dziekuje kochane ale ja nadal mam huśtawkę co do pewności
jeszcze matka mnie dzis wkurzyla cyt: " wysle ci papiery zebys cie wymeldowala z naszego mieszkania" myslalam ze ta sprawe sama sobie zalatwie jak bede w polsce ale jak widac bardzo jej zalezy zebym sie wyniosla z jej mieszkania ... szlak mnie wziol
jak byscie zareagowaly na taka wiadomosc??? -
hmm a w jakich stosunkach z nią żyjesz?Wiesz, może pomyślała,że już masz nową rodzinę, nowy dom i ten meldunek jest poprostu zbędny i nie sądziła,że odbierzesz to tak emocjonalnie?Poza tym każdemu z rodziców czasami "coś odwala" i rzucą jakiś tekst nie na miejscu...mojemu ojcu często to się zdarza,ale ja już to olewam i się nie przejmuję, bo taki jest i koniec..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:20563 Thank you God
Kochana beta imponującaJa idę jutro i strasznie się boję! Chyba schizuje ... mnie też chwilowo nie będzie (własciwie znikam z OVU jutro wracam w niedzielę) bo jadę do szkoły a tam mieszkam u przyjaciół bo szkołę mam kawałek drogi od domu .
-
nick nieaktualnyBeta piękna, na który tydzien wypada?
Ja robiłam juz dwa razy, to chyba nie ma potrzeby robić jej ponownie, prawda?
Kiedy wy mialyscie problemy z ciuchami? Kiedy okazało sie, ze spodnie/ spódnice sa jakby na styk i lekko sa obcisle? Ja wiem, ze jeszcze za wcześnie u mnie, ale ja mam takie wrażenie, ze wszystko mnie uciska...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 19:31
Asi lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj poszłam kupić jakieś dresy bo jestem okraglutka a brzuch mam jak w 3 miesiącu a nawet 4 z moją córką jakaś masakra. Z tego co mówiła lekarka to tak może być po pierwszej ciąży. Poza tym znając nasze rodzinne geny to znowu będę bambaryła a potem szybko zrzucę
-
nick nieaktualnyDzimajsy sa juz na mnie za ciasne w pasie, jak siedzę to strasznie uwieraja w brzuch, muszę rozporek rozpinac w pracy. Z drugiej strony Nie chce zeby jeszcze ktoś widział, ze jestm w ciazy... Jak nigdy nie nosilam luznych bluzek, a teraz tylko takie.... Jeszcze trochę a w nic sie nie zmieszcze
Asi lubi tę wiadomość
-
Asi- mi lekarka to samo powiedziała,że w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie. Ja z córcią miałam na końcówce ogromny brzuch i przytyłam 24 kg,ale miesiąc po urodzeniu wróciłam do swojej podstawowej wagi czyli 48kg:)
marta14, Asi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to dobrze wiedzieć
no maluszek najważniejszy, dlatego ja od dłuższego czasu pije sama wodę ( wcześniej nawet jej nie tknekam, bo nie lubiłam ), zrezygnowałam ze słodyczy ;( ale czego sie nie robi dla malenstwa od samego początku
Asi lubi tę wiadomość