STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:deJzi-super,że beta taka wysoka!Mówiłam,mówiłam teraz już masz być spokojna i się cieszyć:)A Twój mąż to Polak?Fajnie się mieszka we Włoszech?Ehh fajnie Ci
mezus wloch a wlochy byly super na poczatku teraz to dla mnie normalne zycie tutaj nie robi juz na mnie wrazenia... ale zapraszam na narty w gory , nad morze w gorace lato
mieszkam na samym dole obok sycylii
dziekuje kochane ale ja nadal mam huśtawkę co do pewności
jeszcze matka mnie dzis wkurzyla cyt: " wysle ci papiery zebys cie wymeldowala z naszego mieszkania" myslalam ze ta sprawe sama sobie zalatwie jak bede w polsce ale jak widac bardzo jej zalezy zebym sie wyniosla z jej mieszkania ... szlak mnie wziol
jak byscie zareagowaly na taka wiadomosc??? -
hmm a w jakich stosunkach z nią żyjesz?Wiesz, może pomyślała,że już masz nową rodzinę, nowy dom i ten meldunek jest poprostu zbędny i nie sądziła,że odbierzesz to tak emocjonalnie?Poza tym każdemu z rodziców czasami "coś odwala" i rzucą jakiś tekst nie na miejscu...mojemu ojcu często to się zdarza,ale ja już to olewam i się nie przejmuję, bo taki jest i koniec..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
deJzi wrote:20563 Thank you God
Kochana beta imponująca Ja idę jutro i strasznie się boję! Chyba schizuje ... mnie też chwilowo nie będzie (własciwie znikam z OVU jutro wracam w niedzielę) bo jadę do szkoły a tam mieszkam u przyjaciół bo szkołę mam kawałek drogi od domu . -
nick nieaktualnyBeta piękna, na który tydzien wypada?
Ja robiłam juz dwa razy, to chyba nie ma potrzeby robić jej ponownie, prawda?
Kiedy wy mialyscie problemy z ciuchami? Kiedy okazało sie, ze spodnie/ spódnice sa jakby na styk i lekko sa obcisle? Ja wiem, ze jeszcze za wcześnie u mnie, ale ja mam takie wrażenie, ze wszystko mnie uciska...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 19:31
Asi lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj poszłam kupić jakieś dresy bo jestem okraglutka a brzuch mam jak w 3 miesiącu a nawet 4 z moją córką jakaś masakra. Z tego co mówiła lekarka to tak może być po pierwszej ciąży. Poza tym znając nasze rodzinne geny to znowu będę bambaryła a potem szybko zrzucę
-
nick nieaktualnyDzimajsy sa juz na mnie za ciasne w pasie, jak siedzę to strasznie uwieraja w brzuch, muszę rozporek rozpinac w pracy. Z drugiej strony Nie chce zeby jeszcze ktoś widział, ze jestm w ciazy... Jak nigdy nie nosilam luznych bluzek, a teraz tylko takie.... Jeszcze trochę a w nic sie nie zmieszcze
Asi lubi tę wiadomość
-
Asi- mi lekarka to samo powiedziała,że w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie. Ja z córcią miałam na końcówce ogromny brzuch i przytyłam 24 kg,ale miesiąc po urodzeniu wróciłam do swojej podstawowej wagi czyli 48kg:)
marta14, Asi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to dobrze wiedzieć no maluszek najważniejszy, dlatego ja od dłuższego czasu pije sama wodę ( wcześniej nawet jej nie tknekam, bo nie lubiłam ), zrezygnowałam ze słodyczy ;( ale czego sie nie robi dla malenstwa od samego początku
Asi lubi tę wiadomość