STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki jak mnie długo tutaj nie było, ale tyle wpisów się narobiło, że hoho hihi po pracy muszę część nadrobić
22.06 byliśmy na kontroli, z dzidzią wszystko jest dobrze, rośnie prawidło, mierzy już 2,87 cm termin znowu na 20.01.2014 badania prenatalne mamy na 10.07.2013
U mnie z kolei troszkę na minusie, ale mam nadzieje że po kolejnych badaniach i wynikach zleconych przez lekarza będzie OK - w moczu mam liczne leukocyty i nabłonki płaskie, muszę się wybrać do endokrynologa - bo mam strasznie niskie TSH - może mieć to wpływ na to, ze chudnę zamiast tyć... mimo, że jem bardzo dużo
przepisał mi lekarz globulki na te bakterie ( swedzenia ani tez pieczenia żadnego nie mam, za to upławy mam liczne ), wiec zobaczymy - będę musiała po tych globulkach wykonać posiew moczu, może po prostu źle wykonałam zbiórkę moczu... to tak w wielkim skrócie
deJzi super pomysł z tym FB ale szukałam tam i nic nie widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 09:34
kasiulek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po weekendzie
Ja ostatnio jak chwaliłam brak mdłości i wymiotów tak teraz znów od kilku dni jest katastrofa w tej kwestii. Wszystko co zjem zaraz strasznie mnie męczy na żołądku i za chwilę organizm się tego pozbywa, mimo, że nie są to ciężkie czy niezdrowe rzeczy. Woda też jest przeze mnie ciężko przyswajalna więc martwi mnie trochę taki stan rzeczy
W ogóle powiem Wam, że za tydzień idziemy na weselicho - schudłam ponad 3 kg od początku ciąży, wybrana sukienka rozkloszowana w talii więc nie przejmowałam się w czym pójdę. Dobrze, że przymierzyłam wczoraj bo po dopięciu jej okazało się, że jednak ciężko mi się w niej oddycha hi hi ciężko by mi było coś kupić w ostatniej chwili a o innych z szafy to nawet nie ma mowy bo wszystko rozmiar 36. Ale się zdziwiłam! Na szczęście uda się ją poszerzyć nieco, oby wtedy była dobra
W jaki sposób można dołączyć do tej grupy na fejsie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 11:23
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Dziewczyny ja również jestem po wizycie w sobotę, wszystko chyba jest dobrze, maluszek ma główkę, raczki i nóżki i nosek i kopał i się przewracał więc fajowo, badanie genetyczne mam 13.07 więc wtedy wszystko dokładnie opiszę, mam nadzieję że będzie wszystko lux.Pozdrawiam Was mamusie.
deJzi lubi tę wiadomość
-
kasiulek to super jak mały już fika koziołki. Ja mam 15 lipca już sie nie mogę doczekać. Jejku jak mi się ciężko wstaje rano do pracy;p, niedługo to czołgiem chyba trzeba będzie mnie ściągać.Zbieram się do pracy mam nadzieje że żadna burza mnie nie dopadnie, bo rano już jedna była.Miłego dnia mamuśki;)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 07:43
kasiulek lubi tę wiadomość