STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też wiatrak chodzi cały czas..Właśnie przyszła paczka od teściów Duuużo słodyczy,pistacji,pyszna kawa,trochę ubranek dla córci i mała niespodzianka:) Normalnie kocham tych ludzi!!!Lecę ukołysać do snu córcię i sama się położyć.Slodkich snów kochane:)
-
nick nieaktualnywitam.
weszłam na wagę
wazę 49
ważyłam 52
a ginek wpisał w karcie ciąży 50
czyli = ze schudłam 3 kilo
hope moja staruszka tez mi posyła paczki ubrania słodycze, wędlinki, ogorasy, i dla wnuczka przeróżne duperele szczerze to ja w ogóle sobie nie kupuje nic na dupę wszytko mi posyła mama
no i robię zakupy przez neta i wysyłają mi to tu do wlch. oczywiście jak się opłaci, mamy strasznie drogo wiec większość rzeczy to z Pl. szczególnie te wszystkie duperele dla dziecka. -
Trochę zazdroszczę Ci wagi ja przytyłam już 9 kg . Na początku 11 ale potem też spadły mi dwa. Chociaż ostatnio już aż tak bardzo mnie nie mdli i troszkę więcej jem .
Oczywiście wybrane produkty . Są takie ,których widok mnie odrzuca.
A teraz to chodzi za mną bób . Bób z masełkiem uwielbiam.....
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O zazdroszczę u Nas dopiero zaczyna się pojawiać więc sezon bobowy przed nami
W tym roku mi jeszcze nie wyszło ale na jesień wydzielę sobie miejsce na warzywa w ogródku to będę miała swoje wszystko zaraz po wyjściu z mieszkania.
Mieszkam niestety w mieszkaniu i mam ogródek 90 m2 więc to jest mój kawałek natury w mieście za płotem mam pola i tam nic nie będą budować więc widzę bociany ,sarny ,dziki.
Ale cały czas będę kombinować z domkiem na wsi. Naszą przeszkodą jest jedynie to,że na mieszkanie mamy kredyt we frankach i musimy chwilę odczekać i liczyć ,że franki na tyle pójdą w dół ,że opłaci nam się sprzedaż. No albo zamiana z przeniesieniem hipoteki.
Jednak wolałabym sprzedać i kupić wtedy domek na kredyt preferencyjny. W przyszłym roku zdaję egzamin i będę rolnikiem więc będzie mi przysługiwać taki kredyt a to mniejsze oprocentowanie i więcej korzyści.deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Kobitki
U nas zrobiło się chłodno, ale po takim upale przyda się trochę żywszego powietrza.
Też bym bobu zjadła, tylko jakoś się boje. Mąż mi kupił z jakieś 2tyg temu i fatalnie się po nim czuałam ( a zawsze uwielbiałam) i teraz boję się ryzykować...deJzi lubi tę wiadomość
-
Hej kochane Ja dziś ledwo wstałam..nie wiem czemu..na szczęście mam dziś jeszcze trochę spraw do załawienia w związku z urodzinami córci no i wieczorem urodziny koleżanki więc jest co robić i musiałam się zmobilizować:)Zaraz szybkie śniadanko i w rejs..miłego dnia kochane
deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny