X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne STYCZNIOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

STYCZNIOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super deJzi :*

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hope fajnie ze zakupy udane :) a na kiedy wyjazd zaplanowany??
    Jezu znowu narobiłaś smaka :P

a u nas spadło :) 2 krople deszczu i wyszło znowu słonce, a zapowiadało się ze będzie lalo i grzmiało i nic.. buuuuuu

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaliczyłam dziś pierwszą kąpiel w wannie od początku ciąży musiałam się położyć zrelaksować na chwile bo samopoczucie dziś tragiczne

deJzi lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jakoś nie tak się dziś czuje tak w głowie mi szumi i pustka... :/

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ta pogoda u nas duchota, wiatrak włączyłam i wcinam lody ;p;p mi to nawet nie szumi;p taka padnieta jestem a jutro do pracy

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dobrej nocki... papapa

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope ale narobiłaś smaka :)

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też wiatrak chodzi cały czas..Właśnie przyszła paczka od teściów :) Duuużo słodyczy,pistacji,pyszna kawa,trochę ubranek dla córci i mała niespodzianka:) Normalnie kocham tych ludzi!!!Lecę ukołysać do snu córcię i sama się położyć.Slodkich snów kochane:)

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.
    weszłam na wagę
    wazę 49
    ważyłam 52
    a ginek wpisał w karcie ciąży 50
    czyli = ze schudłam 3 kilo

hope moja staruszka tez mi posyła paczki :) ubrania słodycze, wędlinki, ogorasy, i dla wnuczka przeróżne duperele :) szczerze to ja w ogóle sobie nie kupuje nic na dupę wszytko mi posyła mama :)

no i robię zakupy przez neta i wysyłają mi to tu do wlch. oczywiście jak się opłaci, mamy strasznie drogo wiec większość rzeczy to z Pl. szczególnie te wszystkie duperele dla dziecka.

• Asi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę zazdroszczę Ci wagi ja przytyłam już 9 kg . Na początku 11 ale potem też spadły mi dwa. Chociaż ostatnio już aż tak bardzo mnie nie mdli i troszkę więcej jem .
    Oczywiście wybrane produkty . Są takie ,których widok mnie odrzuca.
    A teraz to chodzi za mną bób . Bób z masełkiem uwielbiam.....

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeJzi już pisała ale ja się do niej dołączam i zapraszam Wszystkie styczniowe mamuśki na Facebooka do zamkniętej grupy Styczniowe-Mamusie-2014

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bób ja już pomroziłam dla młodego i dla nas :)my już jedliśmy, teraz czeka na ten drugi późniejszy aż wyrośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok lece obowiązki czekają młody juz zagląda :)

• Asi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zazdroszczę u Nas dopiero zaczyna się pojawiać więc sezon bobowy przed nami :)
    W tym roku mi jeszcze nie wyszło ale na jesień wydzielę sobie miejsce na warzywa w ogródku to będę miała swoje wszystko zaraz po wyjściu z mieszkania.
    Mieszkam niestety w mieszkaniu i mam ogródek 90 m2 więc to jest mój kawałek natury w mieście :D za płotem mam pola i tam nic nie będą budować więc widzę bociany ,sarny ,dziki.
    Ale cały czas będę kombinować z domkiem na wsi. Naszą przeszkodą jest jedynie to,że na mieszkanie mamy kredyt we frankach i musimy chwilę odczekać i liczyć ,że franki na tyle pójdą w dół ,że opłaci nam się sprzedaż. No albo zamiana z przeniesieniem hipoteki.

Jednak wolałabym sprzedać i kupić wtedy domek na kredyt preferencyjny. W przyszłym roku zdaję egzamin i będę rolnikiem więc będzie mi przysługiwać taki kredyt a to mniejsze oprocentowanie i więcej korzyści.

deJzi lubi tę wiadomość

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • Asi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas wczoraj popadało ,dzisiaj znów słoneczko ale zdecydowanie lepsze powietrze ...

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobitki :)

U nas zrobiło się chłodno, ale po takim upale przyda się trochę żywszego powietrza.

Też bym bobu zjadła, tylko jakoś się boje. Mąż mi kupił z jakieś 2tyg temu i fatalnie się po nim czuałam ( a zawsze uwielbiałam) i teraz boję się ryzykować...

deJzi lubi tę wiadomość

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Ja dziś ledwo wstałam..nie wiem czemu..na szczęście mam dziś jeszcze trochę spraw do załawienia w związku z urodzinami córci no i wieczorem urodziny koleżanki więc jest co robić i musiałam się zmobilizować:)Zaraz szybkie śniadanko i w rejs..miłego dnia kochane :)

deJzi lubi tę wiadomość

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się chyba nie mogę DeJzi wysłać wiadomości jak mnie znaleźć, więc napiszę tutaj :)

zlikwidowałam już namiary na mnie, żeby nie były tak ogólnie dostępne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 08:42

• Asi Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaks wysłałam Ci zaproszenie więc będziesz mogła dołączyć do grupy

2fwa43r8en2liwr1.png
    jox6krhmbw4p5s4c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asi dziękuję :*

‹‹ 71 72 73 74 75
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ