STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka27 wrote:witam was
dzisiejszy dzień pełen wrażeń mija
w pracy poinformowałam i rodziców i teściów też
miło było
Ja sie boje komukolwiek powiedziec z lubym poki nie zobacze bijacego serduszka wiec pewnie poczekamy jeszcze te 3 tyg do nastepnej wizyty. Chociaz najchetniej powiedzialabym juz tescia bo mojego B mama pracuje w szpitalu i moglabym sie przeniesc pod dobra opieke i na nfz zamiast tyle placic za wizyty i badania. Ale jak powiemy Jego mamie to i kojej by wypadalo a na to mysle zbyt wczesnieno i mam dylemat:D
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
channah wrote:Kochane żegnam się z Wami :*
Dopadła mnie kolejna biochemiczna. ciesze się ze to nie pozamaciczna albo puste jajo. Kolejny cykl przedena.mam nadzieje ze pozytywny
Życzę Wam dużo zdrówka i spokojnych 7-8 miesięcymam nadzieje do zobaczenia
Channah tak mi przykroa byłyśmy w podobnym "wieku". :(Trzymaj się mocno i powodzenia !
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Dopadła mnie kolejna biochemiczna. ciesze się ze to nie pozamaciczna albo puste jajo. Kolejny cykl przedena.mam nadzieje ze pozytywny
Channah, szkoda bo tak fajnie tu z Tobą jestcieszy mnie Twoje nastawienie.
Co ma być to będzie...
-
channah bardzo mi przykroale mam nadzieje, że niedługo się odezwiesz z dobrymi wieściami i tego Ci życzę ;*
-
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Dziękuję dziewczyny za pomoc w sprawie umowy, w czwartek prawdopodobnie pojedziemy do męża księgowego i zobaczymy co on powie. Z początku plan był takie żebym przystąpiła do męża.firmy jako współwłaściciel, ale to wszytko wyjaśni się u księgowego
A teraz już kładę się, obejrzymy jeszcze coś z mężem i spać, bo padamDobranoc :-*
-
nick nieaktualnychannah wrote:Kochane żegnam się z Wami :*
-
Karolina1234 wrote:Ja tez zamierzam korzystać z 500+ chociaż tyle
Karolina1234 lubi tę wiadomość
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Emilka27 wrote:Rosana ja jestem 6t2d, też początek...
Ja jutro dopiero 6 tydzien zaczynami boje sie zapeszyc.
Oprocz mnie i lubego poki co wiedza tylko 3 osoby:)
PeggySue lubi tę wiadomość
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja jutro dopiero 5 zaczynam
chyba mam najmłodszą ciążę na forum
Ale zjadlam za dużą kolacje i czuje się gorzej niż z mdlosciami bo ani siedzieć ani leżeć a chodzić nie mogę bo moje male juz w łóżkach aby nie przychodziły pytać sto razy co robię muszę chwile od siedzieć chętnie bym zwymiotowala.....Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
nick nieaktualny
-
Rosana wrote:Ja jutro dopiero 6 tydzien zaczynam
i boje sie zapeszyc.
Oprocz mnie i lubego poki co wiedza tylko 3 osoby:)