STYCZNIOWE MAMUSIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaja wrote:Justynko skoro jest serduszko, musi być zarodek. Wszystko będzie w porządku! Co za chu.... z niego!!!! Kolejny znudzony, co tylko kasa przed oczami.
Zobaczcie jakich mamy lekarzy. Co jeden to lepszy. Wypaleni zawodowo i bez empatii.
Tylko KASA!!!! Współczuję wszystkim, którzy spotkają takich bezdusznych ludzi na swojej drodze.
Kochana, ja wiem, że jest wszystko w porządku, ale cały czas się trzęsę jak o tym pomyślę. Jak można w ten sposób w ogóle mówić? Kobieta idzie z nadzieją, że jest wszystko dobrze, a ten od progu już mi mówi, że nie ma co się nastawiać, bo to nie wiadomo jeszcze. Między czasie nawet zdążył ''zażartować'', że tak szybko się zdecydowaliśmy bo 500+ weszło, żartowniś jeszcze do tego...
A do innego lekarza czym prędzej chcę iść, żeby sprawdzić co z ciążą, pojedyncza czy mnoga... -
Offca88 wrote:Ja uwielbiam wrzątek. A teraz nie można więc ja się myje jak pod prysznicem bo mi zimno
ale czas jak czas. Jeśli się chce to można się normalnie kąpać. Tam jest już czop więc spokojnie dziecko jest bezpieczne
31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Coconue wrote:Justyna1220 widzę że też jesteś Aniołkową Mamą, skąd masz tyle optymizmu? Nie boisz się?
Kochana, w ciążach które poroniłam wiedziałam, tzn. czułam że będzie coś nie tak. Pamiętam, że będąc w 6tc mówiłam, że wiem co będzie, że mogłabym się teraz napić alko bo wiem, że poronię. I rzeczywiście parę dni później przyszło plamienie... Za pierwszym razem była ciąża biochemiczna. W trzeciej ciąży i pierwszej donoszonej, z Hanią wiedziałam, ze będzie dobrze, teraz tez wiem, że będzie
Wiem, że nie zawsze jest łatwo, ale trzeba wierzyć :)Trzymam za Ciebie i za nas wszystkie kciuki :* -
Opolanka 85 wrote:Jejku, też mam problem z kąpielami! Też uwielbiam wrzątek. Mam wannę, więc teraz kąpię się w takiej letniej wodzie i zamarzam... Jeszcze ta pogoda tragiczna, 2 stopnie w nocy, brrr... Zawsze w taką pogodę uwielbiałam się wygrzać w wannie z pianą, a teraz po kąpieli ubieram na piżamę bluzę, a do tego śpię w skarpetkach
Doklanie mam tak samo, plus gruby koc na pościelimaz się ze mnie śmieje
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Kochana, ja wiem, że jest wszystko w porządku, ale cały czas się trzęsę jak o tym pomyślę. Jak można w ten sposób w ogóle mówić? Kobieta idzie z nadzieją, że jest wszystko dobrze, a ten od progu już mi mówi, że nie ma co się nastawiać, bo to nie wiadomo jeszcze. Między czasie nawet zdążył ''zażartować'', że tak szybko się zdecydowaliśmy bo 500+ weszło, żartowniś jeszcze do tego...
A do innego lekarza czym prędzej chcę iść, żeby sprawdzić co z ciążą, pojedyncza czy mnoga...Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
justyna1220 wrote:Tak, ale nie wiem na ile mogę wierzyć temu lekarzowi
On zresztą sam nie byl pewien co widzi
Jagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
Mi tez jest przepotwornie zimno. Kapieli nie mam, bo tylko z prysznicem zyje (sic)!
A ten lekarz to jakis gbur...zenada... szkoda gadac. Dobrze ze serduszko Justyna jest.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
A myslalam ze tylko ja taki zmarzluch ;p kapiele uwielbialam rez wlasbie gorace, az musialo parzyc :p w takiej letniej wodzie jak sie myje to co wieczor az szczekam zebami, ale przyszly tatus sie troszczy i grzeje mi kolderke
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔
-
Hej hej chyba mogę dołączyć do Was dzisiaj test pozytywny i wychodzi że termin porodu na 28 stycznia
Jutro beta i zobaczymy czy potwierdzi ciążęKamila ;), wariatka3, angelstw, ojejku, Astonia, merida17, Rosana, Konwalia, wszamanka, justyna1220, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
U mnie takie zimno trwa od poczatku miesiąca, marzne wszędzie ubrana na cebulke ale w domu tragedia a żeby wziąć kompiel to najlepiej aby juz mezus nagrzal miejsce pod kolderka bo inaczej moja temperatura strasznie spada. Jak mi zimno termometr pokazuje 36pod pacha po 30 jak się ogrzeje to ponad 37 i wraca do normyJagódka- 08.2010
Milenka- 03.2013
Igorek - 12.2016 -
haneczka89 wrote:Ja czekam takze na ciepełko i na truskawki
Przepraszam,że zapytam, ale co się stało że straciłaś ciążę w 6 tc?
Patrze na "aniołki" i daty i umieram ze strachu dziewczyny:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 21:31
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🧑🏻❤️18.01.2020r
5tc 💔